פורסם 2013 בינואר 2112 שנים יש לי מחשב ישן אשר משמש אותי לצרכים שלא מכריחים אותי לקנות מחשב חדש גם מסיבה כלכלית כמובן רציתי לעשות למעבד אובר עד כמה אפשר אם בכלל מומלץ ראיתי שאפשר עד 3200+ משו כזה מה אתם אומרים? חשוב לציין המעבד מהדור הישן שמתחמם רצח
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים חומרה חלשה מדי גם לשימוש קזואלי ככל הנראה, אם זה לאימונים וניסויים באוברקלוק תעשה מה שאתה רוצה. לשימושים שונים עדיף כבר להפטר ממנו... חבל על החשמל.
פורסם 2013 בינואר 2212 שנים מחבר אמרתי לכם כבר זה לא לתוכנות ולא לכלום ניסיתי להעלות זה עזר לי במה שאני צריך אני פשוט צריך מידע קירור מתאים ביגלל זה התייעצתי איתכם אני לא רוצה לזרוק ואני לא רוצה לקנות מחשב גם ככה השימושים שלי הם לא משהו שמצריך ממני לקנות מחשב חדש מעבר לזה לא במצב כלכלי לקנות שזו הסיבה האחרונה בקיצור לא שאלתי מה חוות דעת על החומרה או המחשב זאת לא היתה השאלה ואני יודע שהוא ישן זה גם ככה מחשב לגיבוים סרטים שירים ואינטרנט אני לא צריך משהו מיוחד כדי להריץ את הדברים האלה הכל רץ מצוין ניסיתי להעלות בטיפה את המהירות של המעבד וזה עוזר לי בכמה דברים מהירות העברה בין כוננים העלאה מהירה וכו״בקיצור הבנתי שזה אפשרי מי שמוכן לתת לי יד בקישור לפורום כזה או למאמר שכבר נאמר על זה אני ישמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.