עבור לתוכן

amd 2500+

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן אשר משמש אותי לצרכים שלא מכריחים אותי לקנות מחשב חדש גם מסיבה כלכלית כמובן

רציתי לעשות למעבד אובר עד כמה אפשר אם בכלל מומלץ ראיתי שאפשר עד 3200+ משו כזה מה אתם אומרים? חשוב לציין המעבד מהדור הישן שמתחמם רצח

פורסם
  • מחבר

למה? גם המעט שהוא יפיק יעזור לי

פורסם

חומרה חלשה מדי גם לשימוש קזואלי ככל הנראה, אם זה לאימונים וניסויים באוברקלוק תעשה מה שאתה רוצה. לשימושים שונים עדיף כבר להפטר ממנו... חבל על החשמל.

פורסם
  • מחבר

אמרתי לכם כבר זה לא לתוכנות ולא לכלום ניסיתי להעלות זה עזר לי במה שאני צריך אני פשוט צריך מידע קירור מתאים ביגלל זה התייעצתי איתכם אני לא רוצה לזרוק ואני לא רוצה לקנות מחשב גם ככה השימושים שלי הם לא משהו שמצריך ממני לקנות מחשב חדש מעבר לזה לא במצב כלכלי לקנות שזו הסיבה האחרונה

בקיצור לא שאלתי מה חוות דעת על החומרה או המחשב זאת לא היתה השאלה ואני יודע שהוא ישן זה גם ככה מחשב לגיבוים סרטים שירים ואינטרנט אני לא צריך משהו מיוחד כדי להריץ את הדברים האלה הכל רץ מצוין ניסיתי להעלות בטיפה את המהירות של המעבד וזה עוזר לי בכמה דברים מהירות העברה בין כוננים העלאה מהירה וכו״

בקיצור הבנתי שזה אפשרי מי שמוכן לתת לי יד בקישור לפורום כזה או למאמר שכבר נאמר על זה אני ישמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים