עבור לתוכן

בחירת טאבלט פשוט במסגרת מבצע של באג

Featured Replies

פורסם

בתור מישהו שיצא לו לשחק עם כל המכשירים המדוברים, הייתי שולל לחלוטין את שני המכשירים הראשונים, פשוט בגלל שהמעבד לא יספק חוויה מספיק טובה, הגלישה תהיה איטית ביותר, והאפליקציות יקרטעו, אפילו אנגרי בירדס לא יעבוד חלק כמו שהיית רוצה.

האופצייה השלישית סבירה במחיר הנוכחי, ובאחד השרשורים ראיתי קופון שמוריד עוד 30 ש"ח למבצעים הנ"ל. בכל אופן חשוב שתדע שהמכשיר המדובר בעל מסך TN, וזויות הצפייה שלו על הפנים, כמו כן איכות הבנייה של המכשירים הללו לא באיכות גבוה, הרבה פעמים כשמחזיקים את המכשיר חזק או משחקים עם המסך, אפשר לראות על המסך שאתה לוחץ על המכשיר. קשה להסביר, אבל מרגישים את זה כמעט מיד.

המחיר סביר, למכשירים בארץ עם אחריות. בגדול יש לו את חנות האפליקציות של גוגל, והמעבד סביר. A9 חד ליבה.

אם חייב לקנות בארץ אז בהחלט משתלם, אם יכול להזמין מאיביי, אלי אקספרס, דיל אקסטרים, אז יש טבלטים כמה רמות מעל, באותם הסכומים, עם מסכי IPS, ומעבדים חזקים משמעותית., ואפילו איכות הרכבה טובה יותר, ומערכות הפעלה מתקדמות יותר.

פורסם

ה archos 80 g9 הוא מכשיר סבבה+.

קניתי אותו לאמא שלי בערך לפני שנה.

משחקים לא כבדים הוא יריץ. זמן סוללה סביר+.

איכות בנייה טובה, אבל יש בו כמה פאקים שמעצבנים משתמש מנוסה כמוני (לאמא שלי זה לא מפריע).

לדוגמה: המסך הורכב איכשהו בצורה מטומטמת בשילוב עם החומרה הפנימית, שכאשר לוחצים מאחורה (לא משנה כמעט איפה) במסך מופיע בועת עיוות. לפעמים יש באגים עם מצב סוללה.

אני לא ממש מודע לתמחור של המכשיר משום שכשקניתי לפני שנה, אך אז נהלצתי להפרד מסכום סמלי כפול מהמחיר שכרגע באג מציעים.

נראה לי שאפשר לרכוש מכשירים סיניים שווי ערך או טיפה יותר חזקים בעלות נמוכה יותר, אבל אז תצתרך לחכות לפחות שבועיים.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים,

נראה שבטווח המחירים הנמוך, archos 80 g9 זה

האופציה הכי משתלמת לקנייה בארץ מבין המכשירים הבסיסיים,

בכל זאת יש כאן מעבד dual core , רזולוציה: 1024x768 וייצרן יחסית מוכר בתחום.

בכל מקרה במחירים האלו לא ראיתי אלטרנטיבות דומות (חוץ מהזמנה מחו"ל).

דרך אגב, מישהו מכיר את Archos GamePad - שווה תוספת של 250 ₪

או שסתם גימיק?

פורסם

כסף שלך, אבל משהו כזה. יתן לך חבילה טובה בהרבה.

פלוסים:

מסך איכותי הרבה יותר וגדול יותר. 10 אינטש IPS ברזולציה של 1280X800.

מעבד חזק יותר בצורה משמעותית, וכרטיס מסך חזק יותר.

16GB זכרון וחריץ הרחבה.

אני כמעט ובטוח שהסוללה ואיכות ההרכבה טובים יותר.

מינוסים:

אחריות, וזמן המתנה.

ובקשר לגיימפאד, אז ביקורות די קטלו אותו. הוא לא זה ולא זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים