פורסם 2013 בינואר 2412 שנים כדי לשלול את כל הבעיות אתה פשוט יכול לעשות מה שהמלצתי לך מזמן התקנה נקייה של מערכת הפעלה,אם עדיין יש בעיות כנראה שזאת לא בעיית תוכנה אלא בעיית חומרה.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר שניה לפני שאני מפרמט - משתמש עכשיו בכרטיס המובנה אבל משום מה הכרום (וגם IE) נותנים שגיאה ברוב האתרים ולא מאפשרים לגלוש: error 324 net: ERR_EMPTY_RESPONSE עשיתי RESTART כולל כיבוי מתח למחשב ולראוטר, ניקיתי קאש והיסטוריה, RENEW ל-IP כולל FLUSHDNS חלק מהאתרים עולים אבל לא כולם ולפעמים אפילו דפים מסוימים באותו דומיין לא עולים. ביטלתי FIREWLL של WIN בנוסף. מחשב אחר על אותו ראוטר עובד בלי בעיה... WTF?
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מגלים משהו חדש כול יום,לא היה לי מושג שכרטיס מסך ודרייברים משפיעים על ראוטר. דיי הזוי,אבל אני אומר ככה :אם הכרטיס הישן שלך לא עושה בעיות עם הדרייברים הכי חדשים וכו אז תשאר איתו לבינתיים.אם הכרטיס החדש עדיין עושה לך בעיות לא משנה אחרי כמה התקנות נקיות של דרייברים וכו...הוא לא שווה את המאמץ וכנראה תקול בצורה כלשהי.אבל כמו שזה נראה,יכול מאוד להיות שזה באמת לוח אם עם חריר PCIE תקול או איזשהו רכיב שגורם לבעיות רציניות במערכת וגם ברשת מסתבר.
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר קורה גם עם המובנה... המחשב לא קופא אבל: משום מה הכרום (וגם IE) נותנים שגיאה ברוב האתרים ולא מאפשרים לגלוש: error 324 net: ERR_EMPTY_RESPONSE עשיתי RESTART כולל כיבוי מתח למחשב ולראוטר, ניקיתי קאש והיסטוריה, RENEW ל-IP כולל FLUSHDNS חלק מהאתרים עולים אבל לא כולם ולפעמים אפילו דפים מסוימים באותו דומיין לא עולים. ביטלתי FIREWLL של WIN בנוסף. מחשב אחר על אותו ראוטר עובד בלי בעיה... WTF? אפילו לראוטר שלי בכתובת ישירה 192.168.2.1 לא הצלחתי להתחבר אז זה לא קשור ל-PCIE או ללוח האם. משהו ב-WIN התחרפן בכל מקרה, אני כותב עכשיו אחרי פירמוט מלא - נראה איך ילך. בינתיים עוד לא חיברתי את הכרטיס החדש אבל אין יותר בעיות בגלישה...
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים למה לא עדכנת BIOS? זה היה חוסך לך הרבה יותר זמן מפירמוט (בהנחה שזה יפתור את התקלה, כן).
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר המשך הסאגה פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553321.0משהו עם WMI שנדפק וצריך איכשהו לעשות WMI REPAIR? עוד לא לגמרי הבנתי...
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מחבר אני עכשיו נזכר שהיו לי ב-EVENT LOG שגיאות שקשורות ל-WMI גם לפני הפירמוט.יכול להיות שהדרייבר של AMD דופק איכשהו את ה-WMI? מה זה בכלל ה-WMI הזה?
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר אחרי פירמוט מלא מאפס והתקנה מחדש רק של מה שאני ממש חייב הכל רץ חלק במשך יומיים עד לפני 10 דקות. עכשיו באמצע העבודה הוא קפא ותקע את הראוטר לחלוטין שוב העברתי אותו עכשיו (את ה-HD5850) למחשב אחר ושמתי במקומו חזרה את ה-HD2400XT. נראה מה יהיה... כמה השערות בינתיים: 1. הדרייבר של AMD 13.1 איכשהו דופק את WIN בשימוש בכרטיס מסך. אולי מתנגש עם משהו אחר שאני מתקין. מצד שני, זה קרה גם עם 11.1 ש-WIN7 התקין לבד... 2. יש לי בעיה על לוח האם עם הסלוט של ה-PCIE. יש לי שניים אחרים אבל הם לא נגישים בגלל המארז/HSF. 3. יש בעיה בכרטיס עצמו. אני חושב ש-(1) או (2) הכי סבירים כי זה קרה לי גם עם כרטיס מסך אחר וזה קורה בלי קשר לעומס על כרטיס המסך. כרטיס המסך גם עבר 3 בדיקות תחת עומס (FURMARK, 3DMARK, OCCT). עם כרטיס מסך מובנה זה עוד לא קרה לי, גם כשה-13.1 מותקן. מ-ע-צ-ב-ן!
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים מחבר ועוד משהו - הדלקה וכיבוי של הראוטר משחררים אותו מהתקיעה וכל שאר המחשבים מתחברים חזרה כהלכה אבל לעיתים המחשב שלי (הבעייתי) לא מצליח לגלוש ל-90% מהאתרים לאחר מכן עם שגיאה error 324 net: ERR_EMPTY_RESPONSE כפי שציינתי קודם.בפעם הזו הוא כן התחבר חזרה כראוי לאחר RESTART.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.