פורסם 2013 בינואר 2012 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי על מה זה בא בחשבון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, והאזנה למוזיקה, כתיבת עבודות בוורד אקסל ופאוור פוינט, =מחשב לשימוש ביתי ומשרדי \3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד ביחס לתקציב6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? tms9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מחשב שקט כמה שיותר ביחס לתקציב, שיתן ביצועים ותמורה ועדיפות לרכיבים עם ביקורות והמלצות ומבחנים באתרי חומרה שונים10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לאהאם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים אתה יודע, עם השנים פיתחתי יכולת ריחרוח מפותחת במיוחד. והאמת, אממ...יש פה ריח מוזר.משום מה הריח שלך דומה ל-yoramtu28...זה ממש משונה. האמת, שאני מריח גם עוד איזה משתמש אחד או שניים אחרים.איך זה יכול להיות?
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים מחבר אכן זה נכון אבל יש רק משתמש אחד שקשור אליי וזה אח שלי יורם אם הייתי מנסה להסתיר את זה אז אתה יודע מה היה קורה מה אתה חושב על המחשב הזה ?מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪565קירור למעבד:ZALMAN 9500 SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪171לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכמות: 1 - מחיר: ₪357מארז:באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪650זיכרון:Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5Vכמות: 1 - מחיר: ₪190קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪401כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105סה"כ: ₪2439מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2391 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/5emx1t4n
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים אה, הבנתי.ואתה לא קשור למשתמש הזה או למשתמש הזה נכון? ואני גם מניח שהמפרט שאתה מבקש בדיון הזה שונה לגמרי מהמפרט שאתה (הוא) רוצה כאן, אכן?
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים מחבר אני לא מבין אותך, אמריתי שהמשתמש יורם שייך לאחי וזה המשתמש היחידי ששייך אלייההבדל עכשיו הוא שאני בעצמי רושם את הבקשה למפרט ואני אישית משלם על המחשב ומבצע רכישה מtms
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים שני היוזרים שציינתי בהודעתי הקודמת הם אתה וזה לא כ"כ קשה להבחין בזה.גם אם היוזר השני הוא אח שלך (אין לי בעיה עם זה), אין שום סיבה לפתוח 2 דיונים על אותו הנושא.אתה מטרטר כאן אנשים שתורמים לך מזמנם היקר ועוזרים לך בחינם. הדיון הזה ננעל, תמשיך מהדיון השני.להבא שתפתח (תפתחו) דיון כפול או משתמש נוסף, אתם תעופו מכאן. זה ממש לא מקובל עלי.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.