עבור לתוכן

ASUS וכרטיסי מסך של ATI-זיווג בעייתי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות לוח אם של אסוס-P4P800 DELUXE (למרות שזה לא משנה במיוחד הדגם-כי זה מןפיע בכול הדגמים)

ובחוברת ההדרכה שלהם מופיעה השורה הבאה:

ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher

בדקתי והכרטיס שלי-9700NP מסתיים ב 01

מה לעשות.לקנות את הלוח.או להתרחק מאסוס ביכלל?

למישהו יש נסיון בנושא?

תודה מראש

;D

פורסם

כמו שתוכל לראות במפרט שלי כאן מימין יש לי לוח ASUS P4P800 הרגיל שהוא כמעט כמו ה-DELUXE חוץ

מזה שאין לו IEEE1394(כניסה דיגיטלית) שלא צריך ועוד 2 חיבורי S-ATA שגם כן לא צריך לכן אני ממליץ לך לא ללכת על ה-DELUXE.

בכל אופן באשר לבעייתך כמו שתראה במפרט שלי יש לי גם כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600XT שדרך אגב לא תומך ב-OVERDRIVE שמשפר סה"כ ב-0.5FPS מקסימום אבל לא משנה, ואין לי שום בעיות כלשהם עם המחשב הזה שיש לי כבר חודש!

מקווה שעזרתי לך! 8)

פורסם

לבדוק קודם בחנות.

פורסם

כמו שתוכל לראות במפרט שלי כאן מימין יש לי לוח ASUS P4P800 הרגיל שהוא כמעט כמו ה-DELUXE חוץ

מזה שאין לו IEEE1394(כניסה דיגיטלית) שלא צריך ועוד 2 חיבורי S-ATA שגם כן לא צריך לכן אני ממליץ לך לא ללכת על ה-DELUXE.

בכל אופן באשר לבעייתך כמו שתראה במפרט שלי יש לי גם כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600XT שדרך אגב לא תומך ב-OVERDRIVE שמשפר סה"כ ב-0.5FPS מקסימום אבל לא משנה, ואין לי שום בעיות כלשהם עם המחשב הזה שיש לי כבר חודש!

מקווה שעזרתי לך! 8)

מה הקשר?

מדובר כאן על זה שהגרסאות הישנות של 9500 ו 9700 לא תואמות ללוח הזה וכניראה שאחרי זה פתרו את הבעייה

אם יש כרטיסי 9500 שפתרו בהם את הבעייה אז מה הסיכויים שב9600XT שהתחילו לייצר אותו הרבה אחרי שהפסיקו את ה 9500 יש את זה?

פורסם

לי אישית יש את השילוב הזה (p4p800 deluxe + 9500pro) כבר יותר מחצי שנה.

גם אני שמתי לב להודעה הזאת, והכרטיס אצלי הוא עם סיומת של פחות מ-30.

בעקרון לא נתקלתי ביותר מדי בעיות, חוץ מזה שמדי פרק זמן מסוים (בד"כ פעם בחודש) המחשב מפסיק להגיב טוטלית/משנה מצב תצוגה/לא מצליח להסתדר עם עצמו בגלל הכרטיס מסך.

לי אישית זה נראה סביר למדי, תחליט אם זה מתאים לך.....

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות...

האם ניסית לעשות אוברקלוקינג ללוח או לכרטיס?

האם זה גרם לאזשהם בעיות?

האם ה9500 שלך עם הביוס המקורי או הוחלף?

(המטרה שלי עם הלוח הזה זה לבצע אוברקלוקינג)

תודה

;D

פורסם

עשיתי OC ללוח עצמו, ועד כמה שאני זוכר זה הלך חלק לגמרי. (כרגע אני לא עושה OC).

בכרטיס עצמו לא נגעתי....

פורסם

הדבר נוגע לכרטיסים מסוג 9500 ו9700 הראשונים והיא נוגעת לבעיית תאימות של הצ'יפסט ולא הלוח. כלומר, כל לוח המשתמש בערכת השבבים 865/875 אמור להריץ סרטים עם הכרטיסים האלה.

הבעיה היא תפקוד אותו כרטיס ספציפי ב AGP 8X בצורה תקינה (לא כזה אסון, תרדו ל 4x ובטלו את ה Fast Writes).

הבעיה נפתרת ע"י עדכון ביוס לכ' המסך עצמו, עד כמה שידוע לי.

פורסם
  • מחבר

הי שוב

אז מה אני אמור לעשות?להחליף ביוס לכרטיס שלי?

ואם כן לאיזה ביוס??

;D

פורסם

מקווה שעזרתי לך! 8)

IEEE1394 זה FIREWIRE לא כניסה דיגיטלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים