עבור לתוכן

מוצר מאייבי לא הגיע אחרי 40 יום

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מוצר (בשווי 15$) עברו כבר 40 ימים והמוצר עדיין לא הגיע.

לפני 10 ימים בערך תקשרתי עם המוכר והוא ביקש ממני לחכות עוד שבוע, אחרי שבוע כששלחתי לו הודעה שהמוצר לא הגיע הוא לא הגיב לי עד עכשיו..

מה אפשר לעשות בנידון? (כי הבנתי שאחרי 45 יום אני כבר לא יכל להתלונן..)

תודה!

פורסם

אם המוכר לא מגיב אז תתלונן עליו. דרך המערכת של איביי ולא פייפל. אני הזמנתי מוצר ולאחר 45 יום הוא עדיין לא הגיע. המוכר לא ענה לי אז פתחתי case באיביי וכמו קסם המוכר ענה לי תוך כחצי שעה וביקש ממני לבטל את ה-case. אמרתי לו שאני לא מוכן. באתר נאמר לי שהמערכת של איביי בודקת את העניין ולאחר כיום קיבלתי הודעה שהמוכר ביקש מהם להגיע למסקנה סופית (final conclusion) והם החליטו שאני זכאי להחזר מלא. עוד באותו יום קיבלתי החזר מלא מהמוכר. והזמתי שוב את המוצר ממוכר אחר. לאחר כשבועיים קיבלתי את המוצר השני. ומה שהכי מפתיע זה שלאחר עוד חודש וחצי קיבלתי גם את המוצר הראשון שקיבלתי החזר עליו...

פורסם

תתלונן, יש נוכלים גם באייביי, אסור להאמין לאף אחד שם

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין פתיחת קייס בפייפל לביין פתיחת קייס באייבי?

פורסם

לא יודע אם זה קשור למקרה שלך,

אני גם הזמנתי לפני 42 ימים 2 מוצרים זולים מ2 מוכרים שונים מהונג-קונג, עדיין לא קיבלתי אותם.

שלחתי הודעה למוכרים לפני 3 ימים והם ענו לי (מהר) שהמוצרים נשלחו מס' ימים אחרי שהזמתי אותם וכנראה יש עיקוב במשלוח (כנ"ל ביקשו לחכות שבוע). אני נוטה להאמין להם.

פורסם

באופן כללי מוצרים זולים מסין/הונג קונג ושות' לוקח להם להגיע בממוצע חודש, לפעמים אפילו חודשיים...

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה קשור למקרה שלך,

אני גם הזמנתי לפני 42 ימים 2 מוצרים זולים מ2 מוכרים שונים מהונג-קונג, עדיין לא קיבלתי אותם.

שלחתי הודעה למוכרים לפני 3 ימים והם ענו לי (מהר) שהמוצרים נשלחו מס' ימים אחרי שהזמתי אותם וכנראה יש עיקוב במשלוח (כנ"ל ביקשו לחכות שבוע). אני נוטה להאמין להם.

אני מזמין הרבה דברים וגם לי קרה שאמרו לחכות ואני מחכה..

הבעיה שהוא פשוט נעלם לי..

פורסם

תפתח קייס. ככה לפחות תקבל תגובה (וסיכוי טוב שאת הכסף) אם המוצר יגיע בסוף, תמיד תוכל לשלם לו בחזרה.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין פתיחת קייס בפייפל לביין פתיחת קייס באייבי?

אפשר תשובה בבקשה?

פורסם

קייס באיביי הרבה יותר אפקטיבי. הם מטפלים בקייסים מאוד מהר ולרוב הם לצד הקונה, ולרוב במידה ובאמת יש בעיה, תקבל פיצוי. קייס בפייפל קצת יותר מסורבל ולוקח יותר זמן, ולרוב הם לא מפצים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים