עבור לתוכן

לוח אם לא פועל אחרי עדכון ביוס לגירסה חדשה 23 מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות !

תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 !

http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A

וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ?

הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי !

אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי אפשר לתקן אותו ?

פורסם

תפתח תמארז ותבדוק בקצה השמאלי התחתון, או בין חיבורי הPCI איזה דגם וגרסת הלוח אם שיש לך

אחרי זה תוריד עידכון מתאים(23 זה העידכון האחרון לREV1.X ו22 זה האחרון שלREV2.X)

תפתח את הקובץ(ZIP) שהורדת ואת כל הקבצים שיש בו תעביר לדיסקט.

אחרי זה תפעיל את המחשב בזמן שהדיסקט עם הביוס בפנים, חכה 2 דקות ותפעעיל אותו מחדש ;)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אחי המחשב נידלק אבל אני לא מצליח לראות כלום !

מה לעשות להוריד את העדכון ולעתיק לדיסקט להפעיל את המחשב שלי עם דיסקט בפנים ?? זהוא <?

פורסם

אל תצפה שהמסך ידלק, כי הוא לא(אולי הוא ידלק אם תחבר אליו לוגיק ענתיקה 2 מגה בחיבור PCI, אבל לדעתי זה די מיותר ;))

תוריד את קובץ העידכון המקובץ(ZIP) תעשה לו EXTRACT, ואת הקבצים שבפנים(אחד מהם זה AWDFLASH והשני BIN או ROM,לא זוכר :P)תעתיק לדיסקט

מפעיל מחשב עם הבעיית ביוס כשדיסקט בפנים, שומע שהפלופי קןרא מהדיסקט(יכול להיות שצריך ללחוץ על ENTER כדי לאשר עידכון) וכשהוא מסיים, חכה שתי דקות ותפעיל אותו מחדש. ככה זה הסתדר אצלי פעמיים

פורסם

לחלק מלוחות ה NF2 יש ג'אמפר של SAFE MODE, אם יש תנסה.

אפשר גם לאפס את הביוס

אם זה לא עוזר תקרא את זה : http://www.msi.com.tw/html/support/bios/note/boot.htm (זה לא קשור ללוחות של MSI ספציפית).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אבל בכונן בכלל לא מגיב !! למה מה עושים !

פורסם

אני לא מבינה למה זה אתה מתעסקה בדבר שלא מבינה בה כלום.

תדבר עברית!

1. תנסה לאפס ביוס.

2. תנסה את הצורה שGODKILLER הציע.

3. RTFM!

פורסם
  • מחבר

תפסיק לשחק לי אותה !! בסדר רשמתי מהר זה מה שיצא !!!

ניסיתי הכול הכונן לא קורא בכלל את הדיסקט ובמכלדת לא מגיבה בכלל !! הוצאתי את הבטריה מהלוח כדי לאפס אותו כלום לא עוזר יכול להיות שהלוח נישרף ? מעדכון ?

פורסם

לא, אבל ראיתי פעם אחת צ'יפ EEPROM שנפגע במהלך העידכון.

אתה יכול לנסות לצרוב את הצ'יפ שלך על לוח אחר ואם זה לא עוזר לקחת צ'יפ חדש ולצרוב אותו על לוח אחר.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה לפרט יותר בדיוק מה אני צריך לעשות

פורסם

צריך להוציא את הביוס מהלוח שלך, להפעיל לוח אחר ולהביא אותו למצב DOS, לשים את הביוס שלך ולצרוב אותו.

אם לא ברור לך איך, עדיף שלא תתעסק בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים