עבור לתוכן

עזרה|בעיה שאיני יודע כיצד לפתור.

Featured Replies

פורסם

טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו,

המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום.

עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב,

אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות:

1. פרמוט מהיר

2. פרמוט מלא

3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם

וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו,

לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP ,

הראשון הוא הווינדוס החדש,

השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו.

וכשנכנסים אל כונן C רואים שני תיקיות של ווינדוס, אחת בשם "Windows" השניה בשם "WindowsS.0".

נכנסתי אל הראשון, העתקתי מהתיקיה של ה system32 את הקובץ hal.dll והנחתי בווינדוס שלא עולה, עדין לא עבד. (לא ציפיתי תאמת שגם יעבוד)

יש דרך לתקן את זה ?

דרך הדיסק של הפרמוט אני יכול להכנס אל הרקוברי קונסול, אבל אני לא יודע איך לפעול משם.

ועכשיו שיש 2 ווינדוסים אני מאמין שזה יהווה בעיה.

אשמח לתשובה שתוכל לעזור ולהחזיר לי את הקבצים המקוריים.

*יש לציין שזה כבר פעם שניה שהקובץ hal.dll חסר, אני לא יודע ממה זה נגרם. במשך שבוע המחשב עבד תקין ואז הקובץ היה חסר ופרמטתי אותו, ועכשיו זו הפעם השניה.

פורסם

קודם תעשה סריקת סקטורים פגומים לHD.

ובתפריט תיקון אתה יכול לבחור אחת מההתקנות..

פורסם

chkdsk /r

אם זה מבקש תסמה תרשום לו את הספרה 1 ואנטר

פורסם

לפניי הכול - תחבר את הדיסק במחשב תקין בתור דיסק שני, ותוציא ממנו את כל הקבצים החשובים שלך

אחריי זה תבדוק אותו אם כלי בדיקה שמאפשר לבדוק SMART - בדיקה פנימית של הדיסק. בדיווח תבדוק מה הוא אומר על מאפיין 5 - reallocated sector count

פורסם

תשמור את כל הקבצים שלך על כונן נפרד.

בדיסק של win xp יש לך אפשרות ל CMD בBOOT ? אם כן נסה לרשום שמה dir hal.dll /s

לא יעזור לרשום את זה ב WIN החדש שהתקנת כי זאת בדיקה להמצאות HAL.DLL והוא יחזיר תשובה חיובית..

שים לב שאתה עושה את הבדיקה לWIN הנכון על ידי כיוון ה CMD לתיקיה הנכונה (C:)

אם אין לך אפשרות להיכנס לCMD צריך ליצור דיסק אתחול של MS-DOS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים