עבור לתוכן

amd vs intel

Featured Replies

פורסם

היתי רוצה לדעת איזה מעבד של amd משתווה לביצוים של intel 2.8 800mhz או שהו בערך אותו מחיר של ה-intel.

פורסם

כעיקרון קשה להשוות כי זה טכנולוגיה שונה וכל אחד עובד טוב יותר עם זיכרונות שונים וכדומה...

אבל בכללית ה2800+ אמור להיות בערך אותו דבר (אבל טיפה טיפה פחות טוב באפליקציות מסוימות כמו משחקים) אבל ה3000+ שעולה בערך כמו ה2800 של אינטל טוב יותר מהאינטל בעיקרון ברוב הקטגוריות אם לא בכולם.

פורסם
  • מחבר

מה המחיר של ה-3000+? מה אתה מתכוון זכרונות שונים, ואיזה לןח אם קדאי לי לקחת ? ???

פורסם

די די מספיק, לא נמאס לעשות AMD VS INTEL

למה לא לעשות חיפוש.

מבקש לסגור את התראד

פורסם

כעיקרון קשה להשוות כי זה טכנולוגיה שונה וכל אחד עובד טוב יותר עם זיכרונות שונים וכדומה...

אבל בכללית ה2800+ אמור להיות בערך אותו דבר (אבל טיפה טיפה פחות טוב באפליקציות מסוימות כמו משחקים) אבל ה3000+ שעולה בערך כמו ה2800 של אינטל טוב יותר מהאינטל בעיקרון ברוב הקטגוריות אם לא בכולם.

what a load of bull!

ה2.8 של אינטל פשוט לא רואה ממטר את ה2800+ מכל הבחינות... ה2800+ משתווה ל2.4C של אינטל, ולא סתם ככה הם עולים אותו דבר(נו עלו כשהיה עוד את ה2.4)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היתי רוצה לדעת איזה מעבד של amd משתווה לביצוים של intel 2.8 800mhz או שהו בערך אותו מחיר של ה-intel.

די די תפסיקו לבלבל במוח amd לא רואים את אינטל בכל הקטגרוריות בכל אתר שתקרא amd מנצחים בכל הקטגוריות והיצור הזה שאמר ש amd2.8 שווה ל 2.4 לא מבין כלום מהחיים שלו

פורסם

אוי הנה עוד ת'רד כמו מיליוני ת'רדים אחרים כמו זה....לא נמאס לשאול את זה כבר?

פורסם

אלוהין אני עוד אחטוף שבץ עם הדביליות הזאת שמסתובבת פו.

די עם השאלות של אינטל VS אמד.

יש חיפוש אנשים.

תנעלו את התראד

ואולי גם תנעלו עם איזה משהו כל תראד חדש של VS על הנושא זה כבר מוגזם כל יום יומיים אותו נושא שנטחן כבר לפחות אלף פעם

פורסם

די די תפסיקו לבלבל במוח amd לא רואים את אינטל בכל הקטגרוריות בכל אתר שתקרא amd מנצחים בכל הקטגוריות והיצור הזה שאמר ש amd2.8 שווה ל 2.4 לא מבין כלום מהחיים שלו

טוב שאתה מקפיץ נושא מלפני 4 חודשים

אתה מתעצבן שמדברים על זה ואתה בעצמך מעלה את זה... כמה דבילי ::)

פורסם

טוב שאתה מקפיץ נושא מלפני 4 חודשים

אתה מתעצבן שמדברים על זה ואתה בעצמך מעלה את זה... כמה דבילי ::)

Indeed :P

פורסם

טוב אנ ארשום את דעתי:

אני לא חושב שאפשר להגיד ש3000+ עוקף את ה2.8C בכל הבחינות כי זה כלל לא נכון אם תבדקו קצת בביקורות.

אבל... הAMD הרבה יותר משתלם מהאינטל בגלל מחירו, אם יש לחץ בכסף עדיף לקחת AMD.

אם יש תקציב שהוא מעל 5000ש"ח +/- אני ממליץ לקחת אינטל כי הוא ייתן ביצועים יותר טובים. (למרות שבמעט)

אם מדברים על ביצועים:

3000+ נותן ביצועים שמשתווים לאינטל 2.8C אבל יש חישובים מסויימים שהאינטל פשוט עושה אותם יותר טוב.

בתכל"ס, אם נשווה בין מעבד אינטל 2.8C ל3000+ שלAMD באיזהשהוא משחק כבד, הביצועים יהיו שווים ולעיתים לטובת האינטל בטיפטיפה.

כמו כן, מי שמתכנן לבצע פעולות encode (עריכת וידאו) מומלץ שיקח INTEL כי ידוע שהם מבצעים את הפעולות הללו בצורה טובה יותר.

ולסיכום, על מנת לחזק קצת דבריי.. קראו פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=68461.0

וכל מי שרוצה לטעון אחרת, שיביא הוכחות!!!

נ.ב: כל מה שכתבתי פה על AMD זה לגבי סדרת הBARTON ולא לגבי ה64bit שלפי דעתי הם מעבדים מעולים ששוים קניה יותר מהאינטלים של היום.

נ.ב2: דיי תפסיקו ללכת לטובת החברה שיש לכם מעבד שלה, זה כזה דבילי!

נ.ב3: אל תנעלו את התראד! לא היה פה דיון כזה כבר כמה חודשים, שזה הרבה זמן, מעבדים מתעדכנים עם הזמן ואי אפשר להגיד "היה פה כזה דיון, לך תחפש" בפרט שהמנוע חיפוש באתר לא מוצא דברים ישנים.

פורסם

תקשיבו המעבדים של amd הם המעבדים הכי טובים בעולם בדוק ומוכח.

אני לא אשם שיש פה איזה כמה אידיוטים! שחושבים ש2.8 של amd משתווים ל2.4 של אינטל זה זיבולי שכל!!!

כי שימו לב שלamd יש רק 333 fsb ועדיין הוא יותר מהיר מאינטל שיש להם 800.

אז רק שתדעו שהחיסרון היחידי שיש לamd זה שצריך כל פעם שרושמים אותו להחליף שפה!!! זה מעצבן!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים