עבור לתוכן

USB3 עושה בעיות עם רכיבים של USB2

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח:asrock p67 fatality professional

ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס

וכו..

מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)

פורסם

איזה בעיות ?

פורסם
  • מחבר

שהדונגל לא עובד.. בUSB2 הוא עובד אבל ביציאה של 3 לא (ככה גם עם אני מחבר מקלדת או עכשיו אז לפעמים עושה בעיות)

פורסם

אז תחבר לUSB2, מה הבעיה?

פורסם

אצלי למשל יש בעיה שאם אני מכניס זיכרון נייד USB למחשב עובד. המחשב עשוי להתקע

אני בטוח שזו לא תקלה מקומית בגלל שזה קורה לי בשני מחשבים שונים לחלוטין ועם סטיקים שונים.

פורסם

בכל מקרה אתה לא נהנה מתוספת ביצועים בחיבור DOK USB2 לכניסת USB3.

אז אם אפשר לעקוף את הבעיה בקלות, מבחינתי הבעיה נפתרה.

זה כמו הבדיחה עם ההוא שהלך לרופא ואמר לו: דוקטור כל פעם שאני צובט את עצמי כואב לי...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שיש לי רק 2 כניסות של USB2

והם תפוסות..

פורסם

אז תעביר מהUSB2 לUSB3 דברים שלא עושים בעיה שמה, אם יש כאלו.

דרייברים, ביוס וכו' - הכל מעודכן?

פורסם
  • מחבר

יופי ואם אני יעביר את מה שיש שם לUSB3 אז הוא לא יעבוד לי גם אז מה עשיתי בזה? חחח

בUSB3 עובד לי טוב כוננים וDOK אבל שאר הדברים עושים בעיות..(כניראה כי זה דרך בקר ולא דרך הערכת שבבים(זה לפחות מה שהבנתי)

פורסם

קודם כל תבדוק.

אולי זה בעיה בדבר הזה של הבלוטות' ספציפית?

ודרייברים וכו'?

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהדונגל הזה דפוק(כי עכשיו גם בUSB2 לא עובד..) פתחתי אותו וראיתי שאחד הג'וקים שם רופף ובקושי נוגע ושלחצתי אותו זה נידלק

חשבתי להלחים אותו אבל איך שבאתי לעשות את זה ולהביא מלחם עף לגמרי הג'וק ועכשיו אני לא מוצא אותו(אכן חוסר מזל רציני.. :( )

אולי מישהו אולי יכול להמליץ על דונגל USB בלוטוס תקן 4 ממוכר אמין?

פעם קודמת קניתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/310507672766?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

כמו שראיתם כניראה לא איכותי מספיק (לרמות שחשבתי שיהיה בסדר כי החברה שמייצרת את הצ'יפ הי הייתה Broadcom שהיא חברה מוכרת אבל כניראה מי שהלחים את שאר המעגל עשה את זה באיכות ירודה)

אולי הדונגל הזה יותר טוב? מה אתם אומרים?

http://www.ebay.com/itm/IOGear-GBU521-Bluetooth-4-0-USB-Micro-Adapter-NEW-/140908200397?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20cec881cd

פורסם

חפש גם דונגל ב- ALIEXPRESS רמת מחירים טובה בדרך כלל ולדעתי המוצרים אמינים אם אתה יודע איך להעריך אם המוכרים מוכרים (אני לא מסתפק בציון כללי אלא בודק אם המוכר מכר כמויות משמעותיות).

עד עכשיו הנסיון שלי בקניות שם טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים