פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אני הולך לנסות את ווינדוס 8 (יש לי את 7 עכשיו) על המחשב כמערכת ראשית.איזה תוכנות צריך להתקין שלא מגיעות מובנות במערכת?ממה שבדקתי אנטי-וירוס\חומת אש מגיע מובנה כבר,מה בקשר לדרייברים? יש תמיכה מובנית או להכין מראש דרייברים לכל החומרה שלי כדי לא להצטער?קודקים צריך? או המערכת מגיעה עם תמיכה מובנית?יש תוכנות שלא רלוונטיות יותר? למשל האם המערכת בשעה טובה קיבלה יישום לצקיבת תקליטורים ולא צריך להתקין אחד?תודה.
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים מחבר התקנתי את Win8PRO, אני די מרוצה.התקנה מהירה בצורה מגוכחת, המערכת זיהתה את כל החומרה וההתקנים שלי וריצה אחת של Windows Update הספיקה כדי לעדכן את הדרייברים לגרסה האחרונה.כמות התוכנות שאני אצטרך להתקין די מינמלית יחסית ועד כה אני מרוצה... עכשיו ללמוד לסדר את המטרו המכוער הזה... למי אכפת ממניות ומזג אוויר ?!
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אצלי למרות שהוינדוס זיהה את כל הדריוורים, המערכת קירטעה בסאונד/וידאו עד שלא עדכנתי כמו שצריך את כל הדריוורים בעדכוני היצרנים עצמם.אפילו שהתאריך לא תמיד היה חדש יותר.אותו סיפור כמו בוינדוס 7.אי אפשר לסמוך על מיקרוסופט בדריוורים.
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אני התקנתי אותו על מחשב htpc שלי.היתרון שלו שהוא עולה מהר לכן זה טוב ל-htpcדווקא אצלי עשה פחות בעיות בחיבור האופטי לרסיבר.
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים מחבר עוד לא יצא לי להתקין אף משחק או לצפות בסרט כלשהו אני אבדוק את זה לעומק בתקווה שהדרייברים בסדר
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים כדאי מאוד שתתקין אנטי וירוס נורמאלי.התוכנה של MS לא טובה כל כך היא מפספסת די הרבה דברים
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים דווקא אני מוצא את האנטי וירוס המובנה מעולה, עומד בהכל.גם שידרגו את שיחזור המערכת, במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להנצל, ב7 לא.
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים דווקא אני מוצא את האנטי וירוס המובנה מעולה, עומד בהכל.גם שידרגו את שיחזור המערכת, במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להנצל, ב7 לא.מתפקד כן, אבל הוא ממש לא מזהה כל דבר. וכן השחזור מערכת שופר פלאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.