עבור לתוכן

כתבה על האחיות שהיו אחראיות להשבחת הגזע הארי

Featured Replies

פורסם

http://www.mako.co.il/hix-history/Article-28fd824a9bc3c31006.htm

מגעיל אותי לקרוא חלק מהתגובות.

יש גרמנים נוצרים שהתיישבו בארץ, דוברי עברית, שדואגים להגיע לכל כתבה שמזכירים את המילה "נאצי" או "גרמני" (יצא לי להכיר אפילו אישית) ולהטיל ספק על כל תגובה.

מגעיל אותי במיוחד שחלקם מתנערים מאחריות, במקום להכיר בעובדה שהמשפחה/החברים/השכנים/העם/כולם יחדיו, השמידו שליש מהעם היהודי, תוך כדי ניסיון לכבוש את העולם פעמיים באותה מאה, תוך כדי שלקחו את התואר המפוקפק - העם שגרם להכי הרבה נזק בהיסטוריה המודרנית, הם אומרים יש עם גרמני, הוא עם סבבה, יש היטלר, הוא נאצי מניאק, היטלר+גרמניה= ניסיון לכבוש את העולם. כאשר מזה נובע, שהגרמנים הטהורים, לא אשמים. היה היטלר, הוא אשם בכל (למרות שההיסטוריה מראה שלא היו כמעט ניסיונות משמעותים להתנגד לו), העם הגרמני שבחר בשיטה דמוקרטית אדם גזעני קיצוני רע שמראש אמר את דעותיו, וכמו כן העם שביצע בפועל את המעשים הנוראים האלה, לא אחראי לשום דבר מזה. (שזה מנוגד למדיניות הדיפלומטית של גרמניה להגיד דבר כזה, אבל אני מדבר על חלק מהקבוצות שחיות פה בארץ, לא כולם)

בלי קשר שנאת זרים (בפרט יהודים) הייתה קיימת מאז ומתמיד בגרמניה.

בקיצור כואב לי לראות ולשמוע אותם מזיינים תשכל עם השטויות שלהם.

במקום להתנהג כמו רומאי ברומא.

הם באים לפה (חלקם, לא כולם) במטרה מוצהרת, להשריש את התרבות שלהם (מנהגים דתיים, אמונות וכו..) :facepalm:

פורסם

למעשה אני יכול להביא לך הרבה מדינות נאורות שעשו בשלב כזה או אחר בהיסטוריה שלהן טיהור אתני כלשהו, חלקן אף מתגאות בזה.

אנשים אוהבים להתלונן על אחרים ולשאול למה לא עשו שום דבר. בישראל לא מצליחים להוזיל קוטג' מסכן אז לך תתנגד לצבא חמוש...

פורסם
יש עם גרמני, הוא עם סבבה, יש היטלר, הוא נאצי מניאק, היטלר+גרמניה= ניסיון לכבוש את העולם

זה נכון לכל עם. רוב העם ילך בעיניים עצומות אחריי מנהיגים ולקנות את כל מה שמוכרים להם, גם כשבונים להם מדינה נאצית מתחת לאף. לא צריך לחזור 68-80 שנה אחורה כדיי לחפש דוגמאות

פורסם
  • מחבר

שמע נגיד שהגרמנים סבבה, וכל הבעיה היא רק היטלר.

היטלר במהלך התקופה שהיה מנהיג, עשה שם שטיפת מוח רצינית בכל דרך אפשרית.עיתונים,סרטים,לימודים בבית ספר, תנועות נוער, כולם גדלו על האמונות והמנהגים האלה.

אחרי היטלר העם הגרמני השתנה.

ואתה יודע מה, נגיד שבאמת זה יכול לקרות עם כל עם, זה עדיין לא מסיר את האחריות מהמעשים שנעשו. זה שאדם עושה משהו לא בסדר, לא נותן לאף אחד אחר זכות לעשות גם משהו לא בסדר. בסופו של דבר יש הבדל בין תאוריות ("יכול לקרות לכל עם") ומציאות (לכמה עמים כבר זה קרה בסדר גודל כזה?)

מה שמרגיז אותי זה אותם אנשים שמסירים את האחריות.

יצא לי להכיר אישית, מתווכחים עם המורה להיסטוריה בכיתה שהשואה קרתה בשביל להגן על היהודים. ומדברים על "נאצים" ו"גרמנים" כאילו שזה לא מוכל אחד בתוך השני.

פורסם

לי מציק דבר אחר :

העם הגרמני הוא לא אותו עם, מעבר לזה שמאז התחלפו 4 דורות, הם למדו מהטעויות בצורה אקטיבית

העם היהודי מסתכל על הגרמני כמי שעשה לו שואה, אבל לא מכיר בשואה של עמים אחרים, וגם לא מכיר בנסיונות פגיעה בדמוקרטיה גם כשאלה קורים אצלו בכנסת. עומדים יפה בצפירה כדיי לסמן וי ושוכחים אחריי 5 דקות

פורסם
  • מחבר

צריך לזכור, שנאת יהודים היתה מאז ומתמיד בגרמניה, זה חלק מהמורשת של לא אחד ולא שניים שם. זה שחלפו כמה דורות זה מקסים, אבל בשביל להבין תרבות ומנהגים של קבוצה, צריך לראות לא את השנה האחרונה. צריך לראות את כל התמונה. יש דברים שהם מלמדים את הילדים שלהם, שמלמדים את הנכדים וכן הלאה..

אבל זה אם מדברים על האופי של הדור הנוכחי. מה שמקומם במיוחד, זה אותם אנשים שמסירים אחריות ממה שאבא/סבא/החברים וכל השאר עשו.

לבוא ותקן את ההיסטוריה, זה דבר בלתי אפשרי.

העם הגרמני עשה שואה נקודה.

זה שזה לא מתאים לכמה נוצרים, זה לא נותן לגיטימציה לעשות מה שהם עושים.

פורסם

^

שטויות. לא הייתה בגרמניה שנאת יהודים מיוחדת לפני ובטח שלא אחרי. למעשה גם כאשר היטלר עלה לשלטון, הרבה זעם הופנה לקבוצות מיעוטים שונות. צריך לזכור שהיטלר בעצמו לא היה גרמני אלא אוסטרי (אשר הייתה ונשארה מדינה מאוד גזענית). רוב הגרמנים מאוד מתביישים בתקופה הזו, כל כך מתביישים עד שהם מקדשים כל קבוצת מיעוט שישנה כיום בגרמניה ושמים אותה על נס בלי שום קשר לעד כמה היא חבלנית ומתבדלת. הם לומדים את השואה בצורה הרבה יותר אינטסיבית ממה שאתה לומד אותה בבתי הספר.

הגרמנים שילמו את חובם הן בתמלוגים (אשר מתוכם מליארדי דולרים, הפוליטקאים סיפחו לעצמם) ובהן עמדה בלתי מתפשרת לצד ישראל.

את ההיסטוריה אי אפשר לתקן (גם לא מסכים אבל נניח) אבל תן לי לחדש לך: זה שאתה יהודי ויכול להיות שאתה נצר למשפחה שסבלה בשואה לא הופך אותך ליותר טוב מהגרמנים. גם ה אמריקאים וגם האנגלים ידעו על השואה (לפחות בדרגים הגבוהים ולא עשו שום דבר כדי לעצור אותה). האנגלים אף חטאו בכך שמנעו ממאות אלפי יהודים לעלות לישראל והחזירו ספינות על גבי ספינות חזרה לאירופה, אל מותם.

אגדיל ואומר שהיקף השואה נגרם מאנטישמיות מובהקת של האנגלים, אשר מעולם לא הצטערו על כך..

פורסם
  • מחבר

כיום 20% מתים עלינו שם..

http://www.haaretz.com/jewish-world/anti-semitism-is-still-flourishing-throughout-germany-study-shows-1.408862

לגבי מה שהיה לפני, זה נאמר לי על ידי המורה להיסטוריה שלי בתיכון.

אבל אני רואה שאתם לא זורמים אז מה יש לי להתווכח עם כולם פה.

רק לציין: הגרמנים,לא חשוב מה הם. אני מדבר חלק מהם. החלק שחי בארץ. וגם לא כל הגרמנים הנוצרים שחיים בארץ, אלא רק אלה שיצא לי להכיר מקרוב. (שדואגים לכתוב הרבה טוקבקים מעצבנים).

פורסם

ואני מכיר הרבה יהודים שקוראים שהערבים יעשו בנו טבח, נו אז מה?

פורסם

להגיד שהגרמנים של אז והיום זה אותו דבר זה הבדל של שמיים וארץ, גרמניה היא המדינה היא הכי "אנטי-אנטישמית" שיש ולנו בתור מדינת ישראל יש הרבה מה ללמוד מהם

עם כל הכבוד ישראל מבחינתי היא ההפך, המדינה הכי אנטישמית בעולם פשוט כי אנחנו מספיק "בוגרים" בשביל לעשות סלקציה ליהודים לפי מוצא, דת וכו'....

העולם הנאור יותר שונא את היהודים בתור עם כללי אחד, לא טורחים לברור

אנחנו שונאים את עצמנו לפי מגזרים, נחמד לא?

בכל אופן...

הכתבה שהבאת היא לא כתבה... או לפחות לא משהו שאני אגדיר ככתבה, רק תזכיר קל

כן היה את הנושא של הגזע הארי, וכן הם ניסו להשביח אותו.... תקופה אחרת חיים אחרים

היום פשוט משחקים בגנטיקה ידנית ולא מחכים לטבע בשביל לעשות את שלו

פורסם

Symbore הדעות שלך קצת מוזרות יחסית לעובדה שאתה משתמש בסמל של ארגון טרור גזעני...

פורסם

ארגון שנחשב לארגון טרור גזעני על לא עוול בכפו (בטח כאשר בישראל פועלים ארגונים שחורטים על דגלם טרור ומשום מה לא נפסלים)

על ידי אותם זרמים שקוראים להשמיד את ישראל ואת העם היהודי.

אין לי שום בעיה להוכיח שכל שמאלן/ נציג זכויות אדם הרבה, הרבה, הרבה יותר גזען מכהניסט מצוי.

פורסם

בהיסטוריה היו הרבה רציחות עם

שמעתה על האנדרואידים ? לא קימים היום כי טווחו בהם

שמעתה על האינדיאנים ? פעם שלטו בשתי יבשות אמריקה ,היום יבשות אמריקה נישלטות על ידי צאצאי זרים והאינדיאנים מיעוט קטן לפחות בכל ארץ גדולה שיש ביבשות אמיריקה עם לא בכולן

דרך אגב גם ביהדות מתואר רצח עם ואפילו בפורים יש את הסיפור שרצו לירצוח יהודים ובסוף היהודים טווחו בעם אחר

בהגיע היום, י"ג באדר, אשר אמור היה להיות טבח ביהודים, מתהפכות היוצרות והופכים היהודים לשולטים בשונאיהם. היהודים נקהלים והורגים בשושן הבירה חמש מאות איש מאויביהם ואת עשרת בני המן, ובשאר המדינות שבעים וחמישה אלף איש. אסתר מבקשת יום נוסף, ובאותו יום (י"ד באדר) נתלים עשרת בני המן שנהרגו ביום אתמול, ונהרגים בשושן שלוש מאות איש. על אף שבצווים המלכותיים הותר במפורש שלל האויבים, המגילה מדגישה ש"בביזה לא שלחו את ידם".

היהודים היושבים בערי הפרזות (ערים שאינן מוקפות חומה) חוגגים ביום שבו נחו מהקרב, יום י"ד באדר, ואילו היהודים אשר בשושן חוגגים בט"ו, שכן אצלם הקרב נמשך גם ביום י"ד. החגיגות כוללות שמחה ומשתה, משלוח מנות איש לרעהו, ומתנות לאביונים. סופה של המגילה מראה תהליך הדרגתי של התקבלות החגיגות, תוך משלוח איגרות פעם ופעמיים כדי לקיים את ימי הפורים.

שים לב שזה מדבר על התקופה העתיקה ש75 אלף איש היה מיספר מאוד גדול

שאפשר להחשיב אותו לכמה מיליונים היום מבחינת אחוזים לגודל האוכלוסיה

אז נכון ,זה רק סיפור שכניראה לא היה במציאות ,אבל בכל זאת

וזה בלי לדבר על אלוהים עם אתה איש מאמין ,שהרג את כל האנשים בעולם חוץ מנוח ומישפחתו

כי לדעתו היו אנשים רעים

בקיצור אתה לא יכול להאשים את הגרמנים היום ,השכנים שלך במיצרים שונאים אותנו היום הרבה הרבה יותר מהגרמנים

הגיזענות בגרמניה פחותה היום מהרבה מדינות אחרות

פורסם

ארגון שנחשב לארגון טרור גזעני על לא עוול בכפו (בטח כאשר בישראל פועלים ארגונים שחורטים על דגלם טרור ומשום מה לא נפסלים)

על ידי אותם זרמים שקוראים להשמיד את ישראל ואת העם היהודי.

אין לי שום בעיה להוכיח שכל שמאלן/ נציג זכויות אדם הרבה, הרבה, הרבה יותר גזען מכהניסט מצוי.

אני רוצה לדעת איזה "ארגונים אחרים בישראל שלא נפסלים" קיימים שהריצו לכנסת רופא צבאי שסירב לטפל בחיילים דרוזים שנלחמו עבור המדינה שלנו. (שלא נדבר על מה הוא עשה אחר כך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים