עבור לתוכן

רמקולים 2.1 לסלון, עד 1,500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי התלבטות לגבי רמקולים לסלון.

בסלון יש לי טלוויזיה המחוברת ל HTPC בתור מקור יחיד. עד לאחרונה היתה לי שם מערכת אודיו רצינית, אבל הנ"ל הועברה לחדר אקוסטי נפרד ושם אני שומע מוזיקה. אז כרגע בסלון אין כלום. אני די נהנה מהספייס שהתפנה פתאום, ולכן מחפש משהו מינימליסטי שישמע סביר.

סביר = שישמע נקי ככל האפשר ובווליום בינוני +.

מועמדים בקנה:

1. המועמד המוביל- Soundsticks 3. נראים מיליון דולר, ולא יקרים. השאלה רק איך נשמעים.

2. מועמד פחות מוביל- Creative T3. נראים יותר צעצוע שפחות מתאים בסלון, והביקורות מדברות על באס אימתני.

3. עוד אחד פחות מוביל- Logitech Z623. גם די צעצועיים למראה. כמו כן, היו לי Z523 שנשמעו פשוט קטסטרופה, בלי גבוהים בכלל, אז אני קצת חושש מה Z623. מאידך, אולי תקן ה- THX נותן משהו שאני לא יודע עליו.

4. רמקולי הסולו 6 ו- 7 הם להיט וכנראה בצדק לאור מחירם, אבל אני בספק לגבי רמת הניקיון בצליל שהם מסוגלים לתת (אין ויכוח לגבי עוצמה ונפח). בדומה לרוב האחרים, הם גם נראים קצת זול לדעתי.

השימושים יהיו סרטים, משחקים ושטויות ביוטיוב ממרחק של 2.5-3 מ'. מוזיקה תהיה בקטנה מהרדיו- כאמור, בשביל זה יש לי מערכת נפרדת בחדר אקוסטי. ברמת ה- Look הסאונסטיקס הם בוננזה. אבל אם הם נשמעים רע אז זו סתם זריקת כסף לפח.

אשמח גם לאפשרויות אחרות בתקציב (עד 1,500) שאני לא מכיר.

פורסם

הסולו 6/7 נראים יותר טוב מהאחרים שהצגת וגם צליל נקי יותר כמו שאתה מחפש...אך הם יותר למוזיקה מאשר סרטים ומשחקים, שם לדעתי ..חייב באס עוצמתי ולחוד .

Logitech Z623 ממש נראים צעצוע ופשוטים למראה אך לא Creative T3 ומכל מה שהבאת קח אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים