עבור לתוכן

שאלה בקשר לסוגי כרטיסי המסך...

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע לאיזה GeForce דומה ה 9600XT 256 mb בביצועים?

פורסם

שמע אח שלי אני יגיד לך את זה ככה:קיים כרטיס מצד אנבידיאה שניקרה FX5900XT זהו כרטיס ברמה של הרדאון שציינתה ואף יותר מרמת הרדאון זה כרטיס בגירסה מוחלשת של הFX5900 והכרטיס FX5900XT כרטיס בעל 256 ביט [בניגוד לרדאון 128 ביט] והכרטיס בעל 8 צינורות עיבוד [בניגוד לרדאון 4 צינורות] אמנם מהירויות הליבה והזיכרון של הכרטיס נמוכות במקצת מהרדאון 9600XT אך בעזרת אוברקלוק קטן לכרטיס ניתן להגיע למהירויות שעון יותר גבוהות ובכך הכרטיס יהיה יותר מהיר חזק ובעל ביצועים יותר גבוהים אז לסיכום הFX5900XT נחשב למתחרה כנגד הכרטיס 9600 XT של ATI אך מציג ביצועים יותר גבוהים ממנו אך כשעובדים עם פילטרים הרדאון מציג איכויות גבוהות יותר ..[ברוב המיקרים עם לא תמיד...]

פורסם

איזה שטויות

ה5900XT הרבה יותר חזק מה9600XT של ATI. הוא ברמה של 9700NP\P

פורסם

איזה שטויות

נו מה אתה דיסלקט אני יודע שהוא יותר חזק מהרדאון וגם כתבתי זאת וההשוואה שלי התייחסה וניכתבה לפי המחיר וה5900 XT עולה בערך ב150 עד 250 יותר מהרדאון ולפי נתוני המחיר בניתי תהשוואה שבה ללא טיפה של ספק אני אומר שה5900 XT יותר טוב ואמרתי גם למה אבל לדעתי ולדעת רבים לרדאון יש איכות תמונה יותר טובה בפילטרים נקודה אז תפסיקו לשלול כל דבר שזז או דומםם תקראו תבינו מה שאתם קוראים ואז תענו [כללי לכל חמור שקופץ בראש]

פורסם

איזה שטויות

במקרה שלא מופעלים פילטרים... כשהפילטרים מופעלים הם כמעט אותו כוחות עם יתרון מינימלי ל5900...(ושימו לב, ככל שהמשחק יותר חדש, היתרון קטן וה9600 אף מנצח)

פורסם
  • מחבר

רגע

אז מה שאתם אומרים בעצם שהביצועים של 5900XT טובים יותר אבל כשמדובר במשחקים עתידניים ה 9600XT יתמוך יותר כלומר הוא יוכללהישאר אצלי יותר זמן מה 5900XT ואני לא יהיה מריך להחליף אותו כל כך מהר כי משחקים יתמכו בו גם בעוד הרבה זמן?

פורסם

שניהם תומכים בDX9 בדיוק אותו דבר... השאלה היא הביצועים ביישומים האלה.

בכל מקרה, כשתצטרך להחליף את ה5900XT אין מצב שבעולם שלא תצטרך להחליף גם את ה9600XT... בעתיד אולי הם יהיו אותו כוחות, אבל כרגע ה5900XT הרבה יותר טוב ובגלל זה הוא מאד מומלץ.

פורסם

אח שלי אני יסביר לך את זה ככה :אם אתה מחפש כרטיס בתקציב של שני הכרטיסים שציינתה [עד 1300 שקל+,-]ואתה רוצה כרטיס יותר חזק מבחינת עיבוד גרפי יכולות יותר גבוהות לטווח יותר ארוך קח ת5900XT

ואם אתה מחפש כרטיס גם בעל יכולות מצויינות וטובות ולראות את התמונה באיכות יותר טובה ומשופרת בשימוש בפילטרים קח תרדאון אחלה כרטיס הכל תלוי בך בכמה אתה מוכן להשקיע גג כי בין 2 הכרטיסים האילו יש פער כספי של בערך 300+ שקל כשה5900XT יותר יקר ולדעתי אם אתה כבר מגיע לסכומים כאילו אז תחסוך קצת לרדאון 9800 פרו ולא תתחרט גם חזק מאד וגם כולל את האיכות של ATI וזאת דעתי כי יש בטח אחרים פה שחושבים אחרת לצד אנבידאה אבל בתכלס אתה לא יכול לעשות כאילו תכנונים לרדאון 9600XT ול5900XT בקטע שאתה בונה עליהם שיחזיקו לאורך טווח ארוך כי זה לא עובד ככה מבין ..... אבל אם החלטתה ללכת על רדאון לך על ספיר או על הרקולס ואם על הFX לך על האלברטון או על MSI

פורסם

והיום כבר אפשר למצוא 5900 של MSI במחיר זול במיוחד 1490ש"ח!!

פורסם

בקרוב אמורה להיות ירידה חזרה במחיר של ה9800 פרו, ואז הוא יהיה הכי משתלם בסכום הזה (1400-1500 ש"ח).

פורסם

תבדקו מה שאתם אומרים חברה!

הכרטיס הממש שווה לרדיאון 9600XT מסדרת GEFORCE הוא ללא ספק GF FX5700 ULTRA!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים