עבור לתוכן

בזק לא מורידה מחירים ללקוחות קיימים? חייב את עזרתכם!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כפי הנהוג לקוח קיים מתקשר לחברה מאיים לעזוב ומקבל מחיר טוב יותר. בבזק בינלאומי הלך חלק. אבל משום מה בבזק, אני בחבילה של 30 מגה שהייתי משלם עליה בממצוע 100 שקלים, כיום הם אומרים לי שלחבילה שיש לי כולל מהירות העלאה 3 מגה (שניתנה בחינם ללקוחות קיימים רק שהם לא מודעים לכך) המחיר הוא 120 שקלים בחודש! כמובן איימתי להתנתק אבל זה לא עזר והיא הסבירה לי שבזק שינו את המדיניות שלהם והמחיר היום קבוע לכולם ולקוחות קיימים מקבלים את אותו המחיר. כמובן שדיברתי איתה במשך חצי שעה של וויכוחים ושום דבר לא עזר.

מישהו נתקל בדבר דומה? זה פשוט אבסורד שבתור לקוח קיים אני אשלם הרבה יותר מלקוח חדש ובכלל יחס גרוע שאני צריך לשלם כל פעם יותר.

פורסם

לא ברור מה קרה. העלו לך את המחיר?

מה המחיר ללקוחות חדשים?

פורסם
  • מחבר

לא ברור מה קרה. העלו לך את המחיר?

מה המחיר ללקוחות חדשים?

הממוצע היה 100 שקל בחודש.

כעת הם רוצים 120 שקל בחודש.

לקוח חדש היום מקבל בשנה הראשונה ב- 95 שקלים.

בבאנדל של בזק ובזק בינלאומי 150 שקל.

פורסם

א. חתמת איתם חוזה כשהצטרפת לחבילה - מה רשום שמה בדבר שינוי המחיר? בד"כ המחיר נשאר קבוע ל 12 או 18 חודשים, תבדוק את זה.

ב. תמיד תוכל להתנתק ולהצטרף שוב.

פורסם
  • מחבר

א. חתמת איתם חוזה כשהצטרפת לחבילה - מה רשום שמה בדבר שינוי המחיר? בד"כ המחיר נשאר קבוע ל 12 או 18 חודשים, תבדוק את זה.

ב. תמיד תוכל להתנתק ולהצטרף שוב.

החוזה תכף נגמר ולכן אני צריך לחדש חוזה.

ואי אפשר להתנתק ולהצטרף. כדי להיחשב לקוח חדש אתה צריך להיות לפחות 4 חודשים ללא קשר עם בזק.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח לגמריי אם זה ללקוחות חדשים בלבד מהמידע שרשום, אבל זאת נראית כמו חבילה סבירה.

תודה על העזרה. אני מכיר את האתר וזה ללקוחות חדשים בלבד. יותר מזה, שים לב שזה לא כולל ספק. זאת אומרת 154 שקלים + ספק. אני מעוניין בבזק בינלאומי מנסיון עבר של חברות אחרות ולצערי המחירים שלהם גבוהים יחסית.

אני דיברתי שוב עם נציגה של שימור לקוחות ואין פשוט מבצעים או מחירים טובים יותר. פשוט מעצבן שאם אני רוצה להיות בבזק ובזק בינלאומי אני צריך לשלם 20 שקל בחודש יותר מלקוח חדש. זאת אומרת 240 שקל בשנה.

הלוואי שהתשתית של האינטרנט של חברת החשמל תיצא כבר לדרך! אני לא מתכוון להשאר בחברה הזאת שמשחקת עם הלקוח, בין אם זה התמקחויות על מחירים או מחירים גבוהים מדי ביחס ללקוח חדש.

נמאס פשוט נמאס.

פורסם

שאלת את הנציגה לגבי החבילות הספציפיות שקישרתי כאן והיא אמרה לך שזה ללקוחות חדשים ?

פורסם
  • מחבר

שאלת את הנציגה לגבי החבילות הספציפיות שקישרתי כאן והיא אמרה לך שזה ללקוחות חדשים ?

לא שאלתי על זה ספציפי אבל בכל מקרה זה לא משתלם. שים לב שאם אני רוצה ספק טוב אני משלם 200 שקל ומעלה.

רוב המבצעים שאתה רואה זה ללקוחות חדשים. כמעט ואין מבצעים ללקוחות וותיקים שמופיעים בצורה בולטת. אגב שים לב לשורה המודגשת למטה:

לקוחות חדשים, להצטרפות למבצע אנא מלאו פרטיכם בטופס "לנציג", או חייגו מהטלפון שלכם כוכבית כמהזה (54262*- שלוחה 9199 לבזק), או בצעו שיחת חינם כעת.

פורסם

מה קשור ספק ?

וקראתי את מה שכתוב למטה, עדיין לא משוכנע שזה ללקוחות חדשים בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה קשור ספק ?

וקראתי את מה שכתוב למטה, עדיין לא משוכנע שזה ללקוחות חדשים בלבד.

כדי לקבל אינטרנט אתה מן הסתם צריך לשלם גם לתשתית וגם לספק ולכן המחיר הסופי שאתה משלם צריך להיות משוכלל לפי סך השתיים.

בשכלול של שתי החברות:

בזק: 120

בזק בינלאומי: 50

סה"כ: 170 ש"ח.

במידה ואני מצטרף לחבילה שהצעת (למרות שזה ללקוחות חדשים, אני מבטיח לך):

החזקת טלפון + 1500 דקות + 30 מגה = 154

בזק בינלאומי = 50

סה"כ: 204 ש"ח.

אני ספציפי לא צריך דקות בבזק כי יש לי ללא הגבלה בסלולרי.

פורסם

:facepalm:

מה קשור הספק?

הדיון הוא על תשתית האינטרנט, או שאני טועה?!

אם אתה לא משתמש בקו הטלפון של בזק אז כן, אתה לא צריך את החבילות האלה, במידה ואתה כן משתמש אז החבילות האלה סבבה.

רק על הקו טלפון אתה משלם 25-57שח אלא אם כן בחרת אינטרנט בלי קו, ואז אתה משלם רק על החיבור אינטרנט.

וספק אינטרנט אתה משיג ב20-30שח ל 100מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים