עבור לתוכן

שאלה :9600xt vs 5900xt

Featured Replies

פורסם

השאלה היא כזו לפי רוב כל המבחנים ה5900 מפרק את ה9600 אבל הוא גם עולה יותר ולמי שחשוב אתה גם מקבל עותק של half life איתו ויותר זיכרון ההבדל כולל המשחק הוא בערך 300 שקל עכשיו במשחקים של הדור הבא זאת אומרת בעלי תמיכה מלאה בdirectx9 הבנתי שה9600xt אפילו מעפיל על ה5900 כי הוא יותר מדויק בתמיכה ב directx9(משהו כזה) תתקנו אותי אם אני טועה כי אין לי מושג וזה ממה שקראתי

אז השאלה היא למה להשקיע יותר ב5900 ששנהם בכל מקרה יריצו משחקים של היום טוב מאוד וההבדל הוא שה5900 יריץ משחקים עתידיים פחות טוב מה9600

נכון? :-\

פורסם

קראת את הביקורות בסטיקיס ?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי תכניס לינק

פורסם
  • מחבר

כן קראתי חלק בגלל זה אמרת שה5900 מפרק אותו אבל גם הבנתי מיהיה הבדל בין משחקים של תמיכה מלאה בdirect x9 לבין משחקים של היום הדיוק של ati יותר טוב לכן במשחקים האלה הם ישלימו תהבדל(רק תאמרו לי אם אני צודק כי אז זה ישנה את הקניה שלי ) ::)

פורסם

אחרי שיצאו משחקים בתמיכה מלאה ב DX9 נחזור אליך... אבל לפי איך שזה נראה ATI לוקחת במשחקים של DX9

אני מאמין שהם יהיו באותה רמה או שה5900 יקח בקצת...

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר לי שתחזור אלי אני צריך לדעת עכשיו כי בשביל הבדל של 300 שקל בשביל כלום הבדל בביצועים עדיף 9600

יותר זול 256 זיכרון ועותק של half life 2 תקן אותי אם אני טועה

פורסם

דבר ראשון 256MB לא ממש משנה משהו בכרטיסי המסך של היום , HL2 כבר לא מגיע עם ה9600XT , אבל לעומת זאת ה5900XT מגיע עם VIVO... תחשוב לבד מה יותר טוב... אני במקומך הייתי הולך חזק על ה5900... רוב המשחקים שהולכים לצאת יהיו מבוססים DX8 או 8.1 ולא יותר מי זה , עם כמה אפליקציות של DX9... אתה מבין? ככה שהFX יותר משתלם ויותר טוב מכל הבחינות.

פורסם

דבר ראשון 256MB לא ממש משנה משהו בכרטיסי המסך של היום , HL2 כבר לא מגיע עם ה9600XT , אבל לעומת זאת ה5900XT מגיע עם VIVO... תחשוב לבד מה יותר טוב... אני במקומך הייתי הולך חזק על ה5900... רוב המשחקים שהולכים לצאת יהיו מבוססים DX8 או 8.1 ולא יותר מי זה , עם כמה אפליקציות של DX9... אתה מבין? ככה שהFX יותר משתלם ויותר טוב מכל הבחינות.

בנוגע ל- HL2, אל תהיה כל כך בטוח http://www.ati.com/gitg/promotions/halflife2/index.html ::)....דבר שני, לאחרונה קניתי (256) 9600 XT של Sapphire איתו קיבלתי את הקופון הנ"ל. ;)

פורסם

outtanames, מה היה בלינק? הוא לא פועל

אני לא בטוח שהכרטיסים של NVIDIA חלשים כל כך בDX9 כמו שהבאנצ'מרקים בהלף לייף מלפני חצי שנה הראו, המשחק היה בטא ואם תשימו לב עדיין הוא לא יצא כך שבטוח עובדים עליו עוד הרבה ודברים ישתנו.

פורסם

outtanames, מה היה בלינק? הוא לא פועל

הלינק בסדר גמור. ???

זה מגיע לדף באתר של ATI שמצהיר על עסקת האף לייפ 2 עם קניית 9800XT או 9600XT.

פורסם
  • מחבר

לא הרבה ישתנה מכיוון שhl2 הוא משחק פרו ati לכן הוא יעבוד הרבה יותר טוב על ati

פורסם

אז מה באמת יותר כדאי?

פורסם

5900XT

לקנות כרטיס חלש רק בגלל שהוא עובד יותר טוב על משחק אחד (גם אם הוא כלכך מצופה) זה טפשי מאוד

חוץ מזה, אני מבטיח לך שהכרטיס הזה יפעיל HL2 טוב מאוד

פורסם

נכון אני עם הדעה של EranMor ה5900 גם בא אם VIVO שלפחות לי נירא מאוד שימושי למרות שכל אחד חושב אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים