עבור לתוכן

בעיה בחיבור כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI.

מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס.

מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה?

אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב?

תודה!

פורסם

אין לך שום בעיית תאימות.

מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס.

תסביר את זה בהרחבה.

פורסם
  • מחבר

ממש שמח לשמוע שאין בעיית תאימות, התחלתי להתבאס.

הwindows לא מזהה, כלומר, לא מתייחס לחלוטין. מבחינת מערכת ההפעלה, כאילו לא נוסף כלום. אין שום אפקט.

אני מבקש מ windows למצוא חומרה חדשה במחשב, וכלום.

פורסם

מתוך הנוסח "windows לא מזהה", אני מבין שבינתיים המחשב עובד עם כרטיס מובנה. כנס לביוס, וודא שהעדיפות להתקן התצוגה היא PCIE (נקרא PEG בחלק מהביוסים) וחבר את המסך אל הכרטיס החדש. אם המחשב עולה ואתה מקבל תצוגה, סימן שהכרטיס עובד (הוא עדיין ידרוש דרייבר, כמובן, אך פונקציונליות בסיסית תקבל גם לפני זה). אם אתה עדיין לא מקבל תצוגה, ובמקום זה נשמעים צפצופים בזמן הPOST, הדבר מצביע על הכנסה לא טובה של הכרטיס לסלוט, או תקלה בכרטיס או בסלוט. אם

פורסם
  • מחבר

נכון, עובד עם כרטיס מובנה.

ב bios עשיתי מה שהצעת, למרות שלגבי הכרטיס המובנה אין אפשרות disable, רק auto ואז יש שתי אפשרויות enable שונות.

כשאני מנסה לחבר את המסך לכרטיס, התגובה היא כאילו המסך לא מחובר לכלום - נכנס ל power saving mode.

אין ציפצופים.

פורסם

לא לגמרי הבנתי את המצב בביוס. יש מצב שאתה מעלה צילומי מסך (אפילו עם הפלאפון, העיקר שיהיה קריא)?

פורסם

מה המפרט המלא שלך?

דגש על הדגם המלא של ספק הכוח

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

מצאתי את הבעיה:

ה BIOS של המחשב היה מ 2007. הגרסא לא תמכה בכרטיסי מסך 5XXX. ב 2010 יצאה גרסא חדשה.

התקנתי, והכל תקין.

עכשיו רק צריך להבין איך להוציא סאונד מהמחשב לטלויזיה דרך ה HDMI, כי וידאו יוצא יופי.

תודה לכולכם, ואם יש למישהו טיפ על בעיית הסאונד - שוט!

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים