עבור לתוכן

דפדפן לא עבוד כראוי

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס.

מדובר במחשב נייד

שפת מערכת אנגלית

64 ביט ווינדוס 7

הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור.

פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.

ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה.

ושוב דבר לא עוזר, אפילו סרקתי עם NOD32 וAD AWARE ולא נמצא כלום.

החלטתי לנסות את פיירפוקס, שמה עדין רואים שהדפדפן כביכול נלחם על מנת לעבוד, וכל דף שנפתח נפתח אחרי זמן ממושך מהרגיל ופייסבוק לפעמים נתקע ומתקיע את הדפדפן.

כל זה ממש לא הופייני למחשב שלי, מדובר במחשב מאוד חזק, 6 GB זיכון מאבד I7

זה התחיל רק בימים האחרונים, ועד עכשיו הכול היה טס ומתבצע מיידית.

לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד לאחרונה, למורות שחיפשתי קרקאים לסימס 3 לאחותי, וחלקם עבודה וחלק לא, אז לקח לי קצת זמן למצוא את הקראק אחרי ניסיונות אז אולי אפילו זה קשר לזה, למורות ששוב האנטי-וירוס ו AD AWARE לא מצאו כלום.

בכל מקרה, אני יותר מאשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, המון תודות חברים.

ארקדי

פורסם

תעלה לאתר תמונה של מנהל המשימות (כל המשימות) ברזולוציה של 800X600 בערך כדי לא "להרוג" אותנו, אם צריך תעלה כמה תמונות.

יש לך במחשב איזו תוכנה שמגבה ב"רקע" קבצים בזמן שהמחשב פועל?

תעלה לאתר מצב עדכני של טמפרטורות של המערכת.

נסה לבדוק את אותה תקלה בזמן שהאנטיוירוס או כל תוכנה אחרת של רוגולות במצב כבוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים