עבור לתוכן

מצב שינה לא כראוי

Featured Replies

פורסם

אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים..

לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר!

מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה..

אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים..

יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר

יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה אף פעם .כשאני לא צריך אני מכבה אותו אבל אם היתה את האפשרות מצב שינה בלי מאווררים דלוקים וספק כוח וכו' ..פשוט מחשב מכובה רק שאני צריך ישר בווינדוס הוא נמצא ..מבינים על מה אני מדבר?

תודה לכולם ומיצטער על הסיפור הארוך (מדובר בווינדוס 7 32 ביט)

במילים יותר פשוטות הוא נכנס למצב שינה אבל מאווררים ספק ממשיכים לעבוד מסך נכבה ארד דיסק נכבה מנורה במארז מהבהבת ברגע שהזזתי את העכבר נדלק המסך ויש כניסה ליוזר .

למה הוא לא נכבה כמו שאר המחשבים ?

פורסם
  • מחבר

כאילו בפועל המצב מראה שהכל תקין רק הספק והמאווררים נשארים דולקים וזה בהשוואה למחשבים חדשים שנכבים לגמרי ושנדלקים אין שום עליה ישר מסך נכנס לווינדוס

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

יכול להיות שמה שאתה מחפש זה Hybrid sleep?

אני חושב שצריך לאשר את האפשרות הזאת ב''אפשרויות חשמל" או בביוס.

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט מה האפשרות הזו עושה כי יש לי אפשרות כזו ומשום מה היא דווקא עובדת כמו שהיא אמרו לעבוד היא עובדת עם עלייה לווינדוס וכניסה לפריטים שנשארו פתוחים יש מצב שינה לא הידברידי . שמה שהוא עושה מכבה את המחשב לגמרי! ברגע שאתה לוחץ על כפתור -הדלקה,כיבוי > אז המחשה נדלק ישר בלי עליה לווינדוס .

אצלי המחשב מכבה את הארד דיסק מסך מתכבה מנורת-כיבוי והדלקה מהבהבת מאווררים וספק כוח נשארים דלוקים. אפילו פתחתי את המארז לראות אם מאוורר של כרטיס מסך גם נשאר דלוק וגם הוא דלוק.

כשאני לוחץ על כפ

ור ההדלקה או על לחיצה של העכבר המסך נדלק לווינדוס בלי עלייה כמו שצריך במצב שינה אבל הבעיה שמאווררים ספק כוח כרטיס מסך הכל במצב שינה ממשיך לעבוד זה לא אמור להיות ככה .

אני חייב למצוא פתרון זה רק מי שבאמת תותח בביוס יכול להגיד לי זה בטוח לא הגדרה דרך ווינדוס בוודאות ניסיתי הכל!

בבקשה אם מישהו יודע מה ואיך לסדר את זה אני ישמח מאוד!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים