עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה מעבדים למחשב ביתי/משרדי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בונה מפרט למחשב שישמש ככלי עבודה לעבודה משרדית יומ יומית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (בעיקר בסטרימיניג).

מעוניין במעבד שלא ירגיש חלש גם עם הרבה טאבים פתוחים, וורד פתוח וסרט ברקע וכזה שגם עוד שנתיים שלוש לא יגרום לי להתחרט שהתקמצנתי.

אני מתלבט בין שלוש אופציות.

AMD Trinity A6 5400K 3.6Ghz Dual Core 65W HD7540D Socket FM2 Box

האופציה הכי זולה- 285 ש"ח, שתאפשר גם רכישה של 8 גיגה ראם.

מעבד Intel Pentium G645 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray

שעולה כמעט אותו דבר אבל מצריך גם לקנות קרור בנפרד.

Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray

האופציה היקרה 569 ש"ח, שתאלץ אותי לבינתיים לרדת ל4 גיגה ראם ותגרום לי קצת לחרוג מהתקציב של המערכת (1900).

אשמח לדעות - האם הI3 שווה את ההפרש במחיר ? ואם לא, לשימושים שצוינו איזה אופציה עדיפה מהזולים. האינטל או הamd ?

תודה

פורסם
  • מחבר

אופציה רביעית היא AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX

דור ישן אבל עם ארבע ליבות בעלות של 424.

תודה :)

פורסם

I3-2100-חזק מידי לדרישות שלך

G645-מתאים לך יותר.כרטיס מסך בסיסי מינוס.

A6-5400K-מספקיח חזק לדרישות שלך.עם כרטיס מסך יותר טוב ממה שלאינטל יש להציע.

אתה יכול גם לבדוק עם A8-5600K ניכנס לך בתקציב.

מבחינת זיכרון והשימושים שלך גם 4G יספיקו

פורסם
  • מחבר

תודה !

אני מבין שהעדיפות היא לA6.

הA8 עולה כמעט כמו הI3.

שאלה קטנה לגבי המאוורר שמגיע עם המעבדים של AMD. הוא שקט או שצריך להשקיע במאוורר אחר ?

פורסם

לא יכול לענות לך.מזמן לא הדלקתי משהו שקשור ל-AMD.לא יודע כמה רעש עושה המאוור שמגיעה עם המעבד.

FM2 לא סידרה של מעבדים חמים.הגוף קירור יספיק.וכמה רעש עושה המאוורר שלו לא יודע.

פורסם

הכל תלוי על איזו מהירות הוא עובד במנוחה, על המינ' הוא די שקט, אותו דבר לגבי הסטוק של אינטל. אתה תמיד יכול להחליף למשהו שקט יותר אם הוא לא מתאים לדעתך, הוא גם ככה בא עם המעבד.

וסתם הערה קטנה, אחרי שתקנה את המערכת ובשימוש השוטף תרגיש מידי פעם גמגומים, אל תאשים את המעבד ישירות, זה עלול לבוא מכיוונים אחרים(HD, מחשב מבולגן מבחינת תוכנה).

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה.

אני חושב שבסוף אני אלך על האינטל הבנתי שהוא נותן יותר כוח עיבוד מהAMD וזה מה שחשוב לי כי אני לא משחק ובנתיים לא רואים תכנים בHD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים