עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 2500 ש'ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק אם כוללים מסך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים, צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור רחובות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

יש לי מסך ישן:

lg flatron l1960tr

יכנס גם מסך בתקציב הזה? שווה את הכסף? אם לא יכנס בתקציב אז אני אצטרך שהמחשב יעבוד עם המסך הנוכחי.. תודה !

פורסם
  • מחבר

קיבלתי 2 המלצות למפרטים, מה אתם אומרים?

[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]C3220T[/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪565

[/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪44

[/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td]

1

[/td][td]

₪306

[/td][/tr][tr][td]FDC1000ET400[/td][td]באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש[/td][td]

1

[/td][td]

₪450

[/td][/tr][tr][td]C8G1600C11V[/td][td]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/td][td]

1

[/td][td]

₪226

[/td][/tr][tr][td]COMPASSM[/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][tr][td]ST1000DM003[/td][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][td]

1

[/td][td]

₪401

[/td][/tr][tr][td]S7751GD5H[/td][td]Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP[/td][td]

1

[/td][td]

₪489

[/td][/tr][tr][td]

[/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

8

[/td][td]

₪2481

[/td][/tr][/table]

[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Dual-Core Pentium G645 2.9Ghz 3MB Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪273

[/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪44

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td]

1

[/td][td]

₪306

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש[/td][td]

1

[/td][td]

₪320

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪107

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Toshiba 500G 3.5" SATA3[/td][td]

1

[/td][td]

₪301

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition[/td][td]

1

[/td][td]

₪621

[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black[/td][td]

1

[/td][td]

₪105

[/td][/tr][tr][td]הרכבה[/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][tr][td]

[/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

9

[/td][td]

₪2077

[/td][/tr][/table]במפרט השני תורידו את הצורב שכבר יש לי..

פורסם

זה תלוי על מה אתה רוצה לשים דגש.

המפרט השני חזק יותר לגיימינג. המפרט הראשון כולל מעבד חזק יותר וכונן קשיח בנפח כפול.

הדרישה שלך לרמת שקט 9 מוגזמת. שני המפרט אמורים להיות שקטים אך לא חרישיים. בשניהם אמליץ להחליף את הקירור למעבד לזה שאמור להיות שקט יותר.

פורסם
  • מחבר

נגיד שבשניהם אני שם 500 גיגה קשיח.. ואני גם רוצה שיהיה 8 גיגה זיכרון, משחקים אני ישחק פעם ב... אבל משחקים כבדים יחסית, איזה מפרט היית ממליץ?

אולי בכלל אפשר לשים את המעבד החלש יותר ביחד עם הכ.מסך החלש יותר ולחסוך עוד כמה שקלים?

אני אשמח אם תתן נותן לי מפרט מוכן עם ההמלצות שלך(קירור + מה ששאלתי בתגובה)

פורסם

אם אתה מעוניין להריץ משחקים כבדים על הגדרות גרפיות בינוניות +- אתה צריך לשים דגש על כרטיס המסך אין קשר לזה שאתה משחק פה ב... משחקים כבדים זה עדיין משחקים כבדים, תשקול עם עצמך כמה אתה יכול להשקיע בהם.

אני ראיתי בדיון אחר שלך שאתה מחליף את המחשב בעיקר בגלל האופן שבו משחקים רצו לך (על ה-GTS250, אני צודק)? אז למה לקנות מחשב חדש, ובעוד תקציב מוגבל יחסית, ולהתפשר על כרטיס המסך? הפרש הביצועים בין GTS250 לכרטיס כמו HD7750 יהיה מובחן, אך עדיין מדובר על הפרש של כמה עשרות אחוזים בלבד. HD7750/HD7770 נחשבים לכרטיסים חלשים יחסית לגיימינג כבד (בגלל שהרזולוציה במסך שלך היא נמוכה, אתה תקבל עוד קצת FPS, אבל אני מניח שאתה לא רוצה שהמחשב יקרטע בתקופה הקרובה אם תחליף לשדרג את המסך נכון?).

מה שאתה יכול לעשות, זה להשאיר את המארז והספק שלך (ואולי גם את הכונן הקשיח) ובכך יהיה לך יותר תקציב עבור שאר החומרה.

כמובן שאתה צריך לבדוק בדיוק איזה ספק יש לך (חברה+מדגם מדוייק אם אפשר, או שאתה יכול לצלם פיזית את הנתונים שרשומים עליו).

חבל להשקיע על מחשב חדש, כשהוא נחשב לחלש-בינוני לגיימינג כבד כבר מרגע הקניה.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי, תמונה של הספק:

http://www.legitreviews.com/images/reviews/217/sonata2_450psu.jpg

כונן יש לי של 320 גיגה אבל ישן (ולא 250 כמו שרשמתי שם) שמספיק לי כל עוד הוא לא יפריע לתפקוד של המחשב..

עכשיו כשחסכנו את העלויות האלה, אני צריך מפרט עד 2000 בלי מסך (עם מקלדת ועכבר)

או עד 2800 עם מסך..

פורסם

לפי מה שאני רואה הספק אמור להספיק (המערכת החדשה אמורה לצרוך בערך אותו הדבר כמו המערכת הנוכחית, אולי קצת פחות).

לגבי כונן הקשיח, כדי שנראה שהוא תקין והמהירות שלו סבירה, תוריד את התוכנה hdtune ותבצע בדיקת מהירות. תעלה לכאן פרינט-סקרין (תמונה) מהתוכנה לאחר הבדיקה או תכתוב כאן את התוצאות שיופיעו לך בצד ימין.

הנה דוגמא לאחלה מפרט, כולל מסך 23" איכותי במסגרת התקציב, ללא צורב, כונן קשיח, מארז וספק.

אם אתה ממש מחפש לחסוך, אתה יכול לקחת את המסך הזה שאומנם מבוסס פאנל פשוט יותר, אך עדיין אחלה מסך.

כמו כן, אפשר גם להחליף את כרטיס המסך באחד חלש יותר כמו HD7850 שיחסוך לך סביב ה-150 ש"ח.

במידה ואתה מוותר על החיסכון אבל עדיין אין לך בעיה לקחת מסך פשוט יותר וכרטיס מסך חלש יותר, בהפרש הכספי אפשר לשדרג את המעבד ל-i3 שיתן לך צוואר בקבוק קטן יותר במשחקים כבדים, בסצנות כבדות.

מעבד:

Intel Dual-Core Pentium G860 3.0Ghz 3MB Box - כולל קירור

כמות: 1 - מחיר: ₪346

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪306

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪107

כרטיס מסך:

MSI GTX660 2GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1145

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2803

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2747 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/wzmfjtce

פורסם
  • מחבר

אני יעשה את הבדיקה ויעלה לפה, בינתיים, הייתי מעדיף מסך קטן יותר (בהנחה שיהיה גם זול יותר?) וגם את הכרטיס מסך יותר זול ולשדרג מעבד, גם לא רשמת לי עכבר ומקלדת..

תודה

פורסם

מקלדת ועכבר תבחר מה שנוח לך.

לגבי מסך, מסכי ה-21 וה-22 לא זולים בהרבה ובכללי מדובר על מסכים רחבים- לך יש כעת מסך מרובע נכון (4:3) נכון? מסך באותו הגודל (19") יראה קטן בהרבה בגלל היותו רחב. לכן, אם אתה כבר משדרג מסך עדיף לשדרג למשהו מעט גדול ואיכותי יותר (הרי אין טעם במחשב טוב אם יש לך חרא של ציוד הקפי). לכן אמליץ לך להיצמד לשני המסכים שהמלצתי עליהם.

הנה מפרט מעודכן:

מעבד:

Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪565

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪306

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪107

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪938

סה"כ: ₪1959

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1920 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/pylr5t14

פורסם
  • מחבר

וואלה זה נראה כבר יותר טוב.. האתר שבנית ממנו את המפרט אמין? כדאי להזמין מהם?

וכן יש לי מסך מרובע 19..

בנוגע למקלדת ועכבר אני לא יודע מה נוח לי חחחחח אני אשמח לכמה המלצות של סטים..

ושאלה אחרונה, לא כדאי לשים כבר 8 גיגה זיכרון? גם ככה המחירים של זה נמוכים מאוד..

תודה רבה על העזרה !!!

פורסם

חנות- הם נחשבים לטובים, אתה יכול לעיין בפורום צרכנות על המלצות וחוות דעת על חנויות שונות. אם איני טועה, ברוב החנויות אתה יכול להביא את המחשב הנוכחי שלך ולהגיד להם מה להחליף, כמובן תוודא את זה איתם.

מקלדת ועכבר- המלצה שלי, לך לחנות מחשבים/אלקטרוניקה כלשהי ותנסה כמה מקלדות ותראה מה נוח לך יותר ומה פחות.

זיכרון- אתה יכול לשים את הסטיק הזה של ה-8GB. לא שמתי לך כי 4GB עדיין לא אמור להגביל אותך בגיימינג, אתה תמיד יכול להוסיף עוד 4GB והתקציב שלך צפוף מאוד.

פורסם

מעבד I3 לא משתלם כלל לגיימינג. בין מעבדי pentium G ל-I5 מומלץ לקחת AMD.

פורסם

הוא פחות משתלם מה-G אבל בחלק מהסיטואציות הוא כן יגביל אותך (מנסיון). לכן אם התקציב מאפשר, עדיף טיפה לאזן בין כרטיס המסך למעבד.

ה-AMD אכן משתלם יותר, אבל בד"כ הלוחות שלו יקרים יותר ו/או כוללים פחות פיצ'רים מאשר אלו של אינטל בתקציבים נמוכים.

פורסם

שילוב כזה למשל יהיה גם חזק יותר, עם 4 ליבות וגם לוח מפוצ'ר מאוד.

מעבד:

[..] AMD X4 FX-4300 AM3+ (3.8GHz) - BOX ₪697

לוח אם:

[..] ASROCK 970 EXTREME 3 ₪406

ניתן לקחת כרטיס מסך בינוני כמו 7770 עם המסך שלו כעת ולשדרג אותו יחד עם מסך חדש בעתיד כשתקציב יתפנה.

פורסם
  • מחבר

זה התוצאה של הבדיקה שאמרת לי לעשות להרד דיסק

minimum

45.1MBs

maximum

108.7MBs

average

85.4MBs

access time

15.7ms

burst rate

136.8MBs

CPU usage

12.1%

בסוף נראלי שאני ילך על המפרט הזה או אותו דבר עם אחד ממעבדי הG? (איזה מהם ?)

חבר אמר לי שההבדל בביצועים בין הG(לא ציין איזה) לבין הI3 לא שווה את ההפרש במחיר.. מה אתה אומר?

[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]S7851GD5Hb[/td][td]Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪938

[/td][/tr][tr][td]D38G160IN[/td][td]Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V[/td][td]

1

[/td][td]

₪190

[/td][/tr][tr][td]C3220T[/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪565

[/td][/tr][tr][td]E41759-002[/td][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/td][td]

1

[/td][td]

₪43

[/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td]

1

[/td][td]

₪306

[/td][/tr][tr][td]U2312HM[/td][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM[/td][td]

1

[/td][td]

₪899

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

6

[/td][td]

₪2941

[/td][/tr][/table]

רק תאשר לי שהכרטיס בסדר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים