עבור לתוכן

עזרה דחופה לגבי מחשב שאני מזמין מחר

Featured Replies

פורסם

אני עומד לבצע הזמנה מחר למחשב, שיעלה לא מעט.

עכשיו יש לי בעיה לגבי הקירור, אני רוצה OC בין 4.5 GHZ.

אני לא יודע אם להביא MUGEN 3 או לקנות CROSAIR H100.

עכשיו פה יש בעיה נוספת:

ל TMS יש H100, עם התחייבות שבמקרה של נזילה כתוצאה מפגם במוצר הם דואגים לכל מוצר שנפגע (אני קונה את המחשב ביחד עם הקירור), או לחילופין להביא להם קירור H100i באותו מחיר מחנות אחרת (KSP או IVORY) אבל במידה ויש נזילה זאת בעיה שלי.

אני תקוע במבוי סתום ואני ממש זקוק לחוות דעת.

מדובר במחשב די יקר, עם שני כרטיסי 670.

פורסם

ה-MUGEN הרבה מעל הדרוש לך.

ממה שאתה מתאר אני חושש ששאר המפרט שלך מופרז ללא צורך - מומלץ שתתיעץ איתנו קודם.

פורסם
  • מחבר

ה-MUGEN הרבה מעל הדרוש לך.

אם יש לי הזדמנות להביא שני 670 בחצי מהמחיר של 690 אז למה לא? אני רוצה להריץ משחקים מ civ 5 ועד crysis 3 בלי דאגות, יש לי טראומות מהמאקבוק פרו שלי שלא יכל להריץ משחק אחד כמו שצריך, אני רוצה ללכת על בטוח.

ממה שאתה מתאר אני חושש ששאר המפרט שלך מופרז ללא צורך - מומלץ שתתיעץ איתנו קודם.

אם תרצה להעיף מבט על המחשב:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0

חשוב לי לציין ש-2 כרטיסי 670 זה חובה בשבילי מסיבות שאני לא אפרט (בנוסף יש לי 800 שקל הנחה- תודה לקיריל), וגם Phantom 820 לא מעוניין לשנות.

16GB המליצו לי בהרבה מקומות למרות שעד היום הייתי נעול על 8.

שים לב שזה גם מסך ומערכת הפעלה :)

פורסם

אז לא הבנתי מה הבעיה, יש לך התחייבות מצש החנות ואפילו יותר מזה אפשרות לרכוש מחנות אחרת. אם אתה מחליא דהמוגן לא מספק אותך (ואין סיבה שלא) אז מה שנקרא, רק תבחר כל האפשרויות פתוחות.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי מה הבעיה, יש לך התחייבות מצש החנות ואפילו יותר מזה אפשרות לרכוש מחנות אחרת. אם אתה מחליא דהמוגן לא מספק אותך (ואין סיבה שלא) אז מה שנקרא, רק תבחר כל האפשרויות פתוחות.

כי ב KSP או IVORY שמוכרים H100i אין אחריות על הרכיבים במידה וניזוקו מפגם במוצר, אלא על הקירור עצמו בלבד.

לעומת TMS שמוכרים H100 עם אחריות על הרכיבים והקירור עצמו, מה גם שזה חוסך נסיעות.

אבל באסה לשלם אותו מחיר על דגם מיושן.

כנראה שאני אבחר ב mugen 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים