פורסם 2004 בינואר 2921 שנים שלום כולם !לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו)בהחלט לוח חביב !נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורארשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמדרק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוחנכנס לFanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זהאפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNBאז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !?בתודה מראשלירן
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר אני חושב שגם לאלה עם הלוחות של אינטל עם התמיכה בFanEQ יכולים לעזור ליתודה.
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים יכול להיות שהוא יכול לשלוט רק על המאווררים שמחוברים בלוח לחיבור של המעבד ושל הגשר הצפוני
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר קראתי ב2 ביקורות כבר שאפשר לשלוט בכל המאווררים כל עוד הם מחוברים ללוחאאמממ בדקתי בחוברת המצורפת ללוח לא מצאתי שום דבר שם...
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר כן ! ממש פונקציה נחמדה...יש לך 3 מצבים של שקט,קר,נורמליועוד מצב שזה לפי איך שאתה מחליט-בהחלט פונקציה יעילה!
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים אז ככה קודם כול לוח מצויין דבר שני יש לי אותו אצל אבא שלי אז שם הייתי יכול לעזור לך יותר אבל בדרייברים של הלוח אמורה להיות שלך תוכנה מסויימת אני לא זוכר איך קוראים שעושה את זה ..נ.ב אם אתה רוצה שלח לי לפרטי שאני יהיה אצל אבא שלי אני יכתוב לך יותר מדיוק
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר אז ככה קודם כול לוח מצויין דבר שני יש לי אותו אצל אבא שלי אז שם הייתי יכול לעזור לך יותר אבל בדרייברים של הלוח אמורה להיות שלך תוכנה מסויימת אני לא זוכר איך קוראים שעושה את זה ..נ.ב אם אתה רוצה שלח לי לפרטי שאני יהיה אצל אבא שלי אני יכתוב לך יותר מדיוקאני אודה לך אם תוכל לעשות את זהאו אפילו באיי סי קיו-המספר שלי הוא 115052996-תודהוובקשר לשאלה השניהניסתי גם דרך הביוס וגם דרך הווינדוסלתוכנה קוראים FanEQ חלק מהיו גורו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.