פורסם 2013 בינואר 1412 שנים שלום אשמח לקבל ממכם מפרט בסיסי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט). אין צורך בהרצת משחקים. חובה שייתמוך ב4 מסכים. תודה רבה
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר לא הצבתי תקציב כי זה לא רלוונטי במקרה הזה.כמובן שעדיף זול אבל שוב, העיקר שיענה על הדרישות הבאות:1. שימוש משרדי בלבד (אופיס, אינטרנט, בלי משחקים)2. תמיכה ב4 מסכים.המחשב נועד למסחר בבורסה, צפייה בגרפים וכדומה, לכן הצורך ב4 מסכים.תודהאסף
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים למה שהמחשב יהיה יקר? כל מה שצריך הוא לוח האם הכי בסיסי עם יותר מPCIE*16 אחד (אפשר שהחריץ השני יהיה X4), ושני כרטיסי המסך הכי זולים שיש.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר חברים אשמח פשוט למפרט.(המושגים שאתם מדברים עליהם לא אומרים לי יותר מדיי.. :-\ )
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר מצאתי את המפרט הבא.אני לא בטוח אם המחיר מוצדק, ואם אני בכלל צריך את כל הרכיבים והתכונות שלו.יש את המפרט הבא גם כן.זה תומך ב 6 מסכים ולמרות זאת המחיר נמוך יותר, ככה שאני לא רואה איך המפרט הראשון מוצדק במחיר..אשמח לעזרה
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים בבקשהמפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Dual-Core Pentium G640 2.8Ghz 3MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪265קירור למעבד:Intel Original 1155 - עד 65Wכמות: 1 - מחיר: ₪29לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכמות: 1 - מחיר: ₪357מארז:באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP 400W-HCN - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪380זיכרון:Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪107קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5" SATA 3כמות: 1 - מחיר: ₪380כרטיס מסך:Gigabyte GT210 1GB GDDR3 HDMIכמות: 2 - מחיר: ₪168כונן אופטי:DVDRW LITE-ON x24כמות: 1 - מחיר: ₪100הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪1954
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מצאתי את המפרט הבא.אני לא בטוח אם המחיר מוצדק, ואם אני בכלל צריך את כל הרכיבים והתכונות שלו.יש את המפרט הבא גם כן.זה תומך ב 6 מסכים ולמרות זאת המחיר נמוך יותר, ככה שאני לא רואה איך המפרט הראשון מוצדק במחיר..אשמח לעזרהלא רק שהמפרטים הנ"ל מוגזמים לצרכיך, אלא שהמחירים שלהם מוגזמים ביחס למפרט, ובמידה לא קטנה - החנות הזו מוכרת לי מזמן כחנות יקרנית ללא כל הצדקה. המפרט של קולן יספק את הסחורה, כל עוד אינך מריץ תוכנות כבדות במיוחד, ואם כן אז נדרש רק מעבד חזק יותר ואולי עוד 4GB זכרון, בלי לגעת בשאר.שים לב שבתחום התצוגה עשוי להיות פתרון קצת שונה, תלוי איזו קונפיגורציית מסכים אתה מחפש. בעזרת שני כרטיסי מסך כמו שהוצע כאן תוכל לקבל 4 מסכים, אך התצוגות יהיו נפרדות. אני מניח שזה מה שאתה מחפש בכל מקרה. אם, לעומת זאת, יש לך אפליקציה כלשהי שדורשת הרצה במסך מלא בלבד (כלומר, התוכנה משתלטת על כל המסך, לרבות אזור הTaskbar של Windows), פתרון זה לא יתאים כי לא תוכל לפרוס אותה על כל 4 המסכים.
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים בכל מקרה עדיף פיתרון עם כרטיס מסך בודד כמו זה:http://comp24seven.co.il/items/88160פלוס מתאם DP אקטיבי.
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים למה הפתרון הזה עדיף, כשלא מדובר בפיצול תצוגה יחידה (ברזולוציה גבוהה מאוד) ל4 מסכים שונים אלא רק הרחבת שולחן העבודה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.