פורסם 2013 בינואר 1312 שנים הייאני רוצה לקנות ארדואינו כזה:http://www.ebay.com/itm/mini-USB-Nano-size-V3-ATmega328P-MCU-board-Arduino-compatible-/281037889653איזה שנאי אני צריך בשבילו?(לא לשקע)תודה.
פורסם 2013 בינואר 1312 שנים במידה ואתה רוצה להפעיל אותו כשהוא אינו מחובר למחשב, מטען MINI-USB של איזה פלאפון יעשה את העבודה. אבל סתם ככה כשאתה מתכנת, אין צורך בשנאי נוסף מלבד החיבור למחשב (במידה ואתה לא מפעיל מנועים או רכיב אחר אשר צורך כמות גבוהה של זרם)
פורסם 2013 בינואר 1312 שנים מחבר אני רוצה שיהיה דלוק קבוע עם האזנה של SOUND SENSOR קבועה גם כן.מטען של פלאפון(אייפון למשל) יספיק?והבעיה גם שמטען כזה מתחמם...תודה.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים אם מדובר רק בדגימה של חיישן אז מטען של פלאפון יספיק. עיניין ההתחממות ניתן לפתירה ע"י שימוש במטען USB 2A סיני שבטוח לא יתחמם מהפעלת ארדואינו, אפשר לקנות כאלו מאיביי או מאתרים סיניים אחרים (ואולי אפילו בארץ..).
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים ארדואינו צורך זרם די אפסי ביחס למה שהמטען מסוגל לספק ואם אתה לא משתמש במנועים\מודול ethernet או משהו כזה הארדואינו יתרום חלק מאוד זניח מההתחממות.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר אם כך,מטען ישן של נוקיה יתאים?אם אני וכר נכון הוא לא מתחמם כמעט בכלל....(יחסית)
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים אם כך,מטען ישן של נוקיה יתאים?אם אני וכר נכון הוא לא מתחמם כמעט בכלל....(יחסית)אין סיבה שלא יתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.