עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ עם חיבור 4 פינים

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ עם יחס רעש/תפוקה גבוהה ושיהיה עם חיבור 4 פינים עבור שליטה עליו דרך הלוח/תוכנה

תודה

פורסם

תקציב? שימוש?

בעיקרון זה בין הטובים, שקט, בעל לחץ סטטי טוב וזרימת אוויר טובה (בשביל החברה הזאת מאווררים זה פיזיקה גרעינית, לא תאמין עד כמה הם רציניים בתחום):

http://ksp.co.il/?select=.1066..186..115.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14224&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם
  • מחבר

תודה,

תקציב לא מוגדר (עד 100 ש"ח)

השימוש עבור רדיאטור לקירור מים

פורסם

אז מה שהצעתי הוא בין המאווררים הטובים לדבר :xyxthumbs:

פורסם

איזה רדיאטור בדיוק ? כל רדיאטור דורך טווח RPM מסוים, לקנות הכי שקט או הכי חזק לא תמיד יעניק את הביצועים הכי טובים. :xyxthumbs:

פורסם

תקציב? שימוש?

בעיקרון זה בין הטובים, שקט, בעל לחץ סטטי טוב וזרימת אוויר טובה (בשביל החברה הזאת מאווררים זה פיזיקה גרעינית, לא תאמין עד כמה הם רציניים בתחום):

http://ksp.co.il/?select=.1066..186..115.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14224&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מצטרף להמלצה - בדיוק מה שרציתי להציע!

:xyxthumbs:

פורסם

אני אישית חושב שמאווררי NOCTUA לא מצדיקים, יש מאווררים שמציעים תחלופות מצויינות וביצועים גבוהים יותר על חשבון רמת רעש נמוכה יחסית.

הגבול המקובל הוא 30-33 DBA אבל שוב כל אחד והאוזן שלו, מה שכן אני אישית חושב שמאוורר הSlip Stream של SCYTHE בגרסת ה1200 יהיה יותר מתאים ויציג יותר ביצועים במקרה הזה (אם תמצא GT 1450 יהיה גם בחירה מעולה).

אבל שוב החלטה שלך לגבי הרעש וכו.

פורסם

לדעתי סליפ סטרים רועש, אבל כנראה שאני רגיש כי יש לי מארז R4 ואני עדיין מעוצבן מהמאוורר של הקירור מים, כנראה שאקנה גם נוקטואה שכזה כי יש לי רדיאטור דק עם צפיפות סנפירים גבוהה ולנוקטואה יש לחץ סטטי גבוה במיוחד.

ה-GTX הם רדיאטורים צפופים למדי אבל גם עבים, צריך מאווררים חזקים כדי להוציא מהם ביצועים מקסימליים.

פורסם
  • מחבר

קניתי לבסוף את NOCTUA(אכן לא זולים) והם לבנתיים עושים את העבודה, במאמץ המעבד 3570K (ללא OC) בסביבות 46 מעלות ומהירות המאווררים 500-600RPM (לא שומעים אותם), במנוחה בגלל שהטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות המאוור שמחובר ל-CPU_FAN נכבה.

פורסם

יפה מאוד, אתה מרוצה? זה העיקר!

יש תמונות של המערכת? נשמע מאוד מעניין.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים