עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לצרכי עבודות גרפיקה, תיכנות מולטימדיה ומשחקים עד 7.5k ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות:

- מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו')

- מעבד - Core i7 מרובע ליבות

- זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת

- מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט

- כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני

- גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ'

- אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Thinkpad לגבי אמינות גבוהה, אני מחפש נייד שאכן מציג אמינות ברמה כזאת)

- משקל רצוי - עד 3 ק"ג, רצוי מאוד עד לכיוון ה 2.5

- האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך בזמן סוללה ארוך, בערך 4-5 שעות

- האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי מאוד HDMI

- בלוטות - לא חובה

- כונן קשיח:

לפחות 250GB, ובמהירות 7200RPM

- כונן אופטי - יש צורך בצורב DVD. אם אין, אשמח להמלצה על כונן חיצוני.

- כונן Bluray - לא

- האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא

- האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא

- האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא

שאלות לגבי כרטיס המסך:

1. אני מעוניין להשתמש ביכולות של פוטושופ לניצול openGL בפיצ'רים המתוארים כאן, לצורך העניין בגסרת CS4. האם כרטיס מסך מובנה יספק את היכולות האלו?

2. האם לכל מחשב נייד ניתן לחבר כרטיס מסך חיצוני (תיאורטית, עם החיבור המתאים)?

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

תזמין מארה"ב את ה-T430S עם כ.מסך ייעודי (לא הכי חזק למשחקים אך יתאים לשימושים שציינת). כמו כן הוא 14" במשקל נמוך.

זה אם אתה רוצה עסקי.

מבחינת ביצועים נטו, הכי משתלם זה ה-N56VZ שגם מתאים לשימושים ועולה 5,900~, אם משחקים פחות חשובים לך אפשר להתפשר בעניין הכרטיס מסך. המסך הוא 15.6" ברזולוציית FHD מט.

יש הרבה אפשרויות :)

פורסם

הדרישה שלך מאוד לא ממקדת את הדיון ומפריע לך לקבל החלטה.

עדיף שתמקד את הבחירה שלך לפי גודל ומשקל - כלומר תחליט אם חשוב לך גודל ולמשקל אין חשיבות, או שההיפך הוא הנכון.

רק אחרי שתקבל את ההחלטה הזו, ניתן יהיה להמליץ על ניידים מתאימים.

תגובות בסגנון של יש את XXX ואת YYY ובגודל קצת יותר גדול את ZZZ פשוט לא יעזרו לך להחליט לדעתי.

מבחינת ביצועים נטו, הכי משתלם זה ה-N56VZ שגם מתאים לשימושים ועולה 5,900~, אם משחקים פחות חשובים לך אפשר להתפשר בעניין הכרטיס מסך. המסך הוא 15.6" ברזולוציית FHD מט.

אני לא מסכים. לדעתי נייד כמו זה - http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=UX52VS-CM017H הוא נייד עדיף

פורסם

אני עדיין חושב שהוא יספיק לדרישה הזו. אני רואה אנשים שעובדים על ניידים דומים בלי בעיה בלימודים.

אם רוצים את הגרסה החזקה יותר ויש לו דרך לקנות את הנייד בארה"ב -

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230692&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Ultrabooks-_-ASUS-_-34230692

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ה ZenBook כולל 128GB SSD, הקיבולת קטנה מדי עבורי

לגבי ה Thinkpad T430S, האם המעבד הוא מרובע ליבות? לפי המפרט, מצויין שמדובר ב Core i7 3520M.

ה N56VZ נראה כאופציה טובה מאוד

שאלה לגביו - במפרט של הכונן האופטי מצויין "Super-Multi DVD" - למה הכוונה? (אני רק רוצה לוודא שמדובר בצורב CD \ DVD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים