עבור לתוכן

מה ללבוש כשרצים בחורף?

Featured Replies

פורסם

לא באמת חשוב בחמישה קילומטרים הראשונים * 4 פעמים בשבוע ..

אם אתה עובר את הכמות הזאת - רק אז תחשוב על לקנות משהו מעבר לנעלי ריצה ..

כלומר ,לקנות ביגוד לריצה אם ורק אם אתה רץ יותר מעשרים קילומטר בשבוע ..

לא מסכים בכלל

גם אם אתה רץ 2 ק"מ בשבוע ואתה מרגיש שזה חשוב לך אז תקנה את זה

זה לא הוצאה של 1000 שקל זה בסה"כ 200 שקל

דיי להגזים

זה כמו ג'ינס אחד

ואפילו פחות

• תגובות 48
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק פריט אחד בסביבות ה 200 שקל , אתה מתכוון ?

יש חולצות לקיץ , לחורף , מכנסי קיץ ולחורף ..

אם הוא לא מתאמן בצורה תחרותית או גבוהה מאוד . אני אישית לא רואה צורך בפריטי ריצה מיוחדים , פרט לנעלי ריצה טובות ..

ההבדל במכנסיים הוא בעיקר שהם לא יפריעו / יגבילו את תנועת הרגל ( משמע קצרים יותר )

ובחולצות , שהן לא סופגות זיעה ..

פורסם

לא קצת הגזמתם ? ניתן לרוץ אם ההלבשה הכי רגילה שיש (וגם ממש לא חובה נעליים מיוחדות). אם אתה רץ ומשהוא לא טוב לך אז תתחיל לחשוב מה לשנות לפעם הבאה

פורסם

נסה לרכב על אופניים עכשיו (נעשה לך הנחה מ- 6 בערב) ונראה איך תרגיש עם ביגוד רגיל.

פורסם

אני רוכב בערך כל יום בשעות האלה עם ביגוד רגיל לגמרי (אפילו לא טרנינג - ג'ינס). אני יכול לומר שמפריע לי בעיקר הידיים והראש (ובשביל זה יש כפפות, כובע גרב וחם צוואר, לא gear כזה מטורף). הגוף גם ככה מתחמם אחרי 2 דקות.

פורסם

נסה לרכב על אופניים עכשיו (נעשה לך הנחה מ- 6 בערב) ונראה איך תרגיש עם ביגוד רגיל.

מי דיבר פה על רכיבת אופניים?

גם לי יש ציוד לאופניים וזה בעיקר כי אתה צריך להתמודד עם רוחות הרבה הרבה יותר חזקות מאשר שאתה רץ.

וד"א אני עדיין רוכב מדי פעם hעם ביגוד רגיל אם החולצת\מכנסי רכיבה שלי לא מתייבשים בזמן.

ואני רוכב בחיפה ז"א שיש מספיק ירידות שבהם אני אמור להפוך לשלגון אבל בתכלס זה לא כזה נורא.

פורסם

הגבתי למשתמש שטען באופן כללי שאם אתה לא "ספורטאי" הארדקור אז אין לך צורך בביגוד מיוחד.

עניין של נוחות ותחושה אישית - מאוד סובייקטיבי.

פורסם

אני הולך אם קצר כל החורף, כולל ברוח

פורסם

עניין של נוחות ותחושה אישית - מאוד סובייקטיבי.

ועדיין יש הבדל בין ללכת לבין לרכב על אופניים במהירות של 10 - 20 קמ"ש ויותר.

פורסם

דיברתי על ריצה ..

באופניים ( רכיבה ) אני לא מתיימר להבין ..

פורסם

אני הולך אם קצר כל החורף, כולל ברוח

ואי אתה לא אמיתי אפשר לגעת בך??

פורסם

אתה תקפא , אם תגע בו .

ואחרי זה להפשיר אותך עם מפזרי חום ובלגנים (או בוקה ומבלוקה לעושי הפסיכומטרי מבינינו .)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם( סליחה שאני מגיב רק עכשיו, פשוט לא הייתי בבית...)

יש לי כמה שאלות:

1) את החולצה הטרמית שמים ישירות על הגוף,נכון?

2)ראיתי שכמה אנשים המליצו לקנות חולצה טרמית ב-ebay, איך אני אדע איזה מידה מתאימה לי?

תודה מראש!

פורסם

1. כן, רצוי לשים אותה כשכבה ראשונה.

2. תסתכל בפירוט המוצר, בד"כ יש לך טבלה עם מידות הגוף (היקף) בס"מ או באינצ'ים.

פורסם

תקח סרט מדידה ותבדוק את מידות הגוף שלך. בהתאם לכך תקווה שאתה תפגע במידה המתאימה. במידה ומדובר במותג לכל דבר שגם נמכר בארץ תבדוק אותו בחנות ובהתאם תזמין מהאינטרנט.

אגב, שאלו אותי פה במקרה בעמודים הקודמים איזה חולצה יש לי. אז היא של חברת DRYTEK או משהו דומה לזה. נקנתה בזמנו ב"למטייל".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים