עבור לתוכן

המחשב קופא

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

במקום העבודה שלי יש מחשב עריכה, עם תוכנת Avid Media Composer 6, ובזמן האחרון כשאני מבצע מספר העתקות קבצים במקביל המחשב קופא לגמרי, העכבר לא מגיב, והוא לא משתחרר גם אחרי יממה אז אני נאלץ לעשות לי ריסטארט.

המצב מאוד תמוה לי, מה גם שהמחשב חזק ועד לא מזמן הוא יכול היה לבצע מספר העתקות במקביל אפילו במהירות מאוד גבוהה, וזה התדרדר רק בזמן האחרון.

המליצו לי לעשות בדיקת זכרון במחשב, אבל גם לא נראה לי שזה יעזור איכשהו וגם יש בעיות אחרות עם תוכנת העריכה

המפרט של המחשב:

Dell Precision T3500

Intel Xeon W3503, 2.4Ghz

Momory RAM- 8GB

כרטיס מסך- Decklink SDI Blackmagic

Windows 7 Professional 64 bit

כל עזרה תבוא בברכה.

פורסם

מאיפה ולאן אתה מעתיק?

בדקת ניצול של disk I/O?

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל אני מעתיק מהכונן הפנימי או מהחיצוני שמחובר אליו לכוננים של השרת.

מצד שני, כשאני עושה את אותה העתקה מהשרת כשבעצם הקבצים עדיין יוצאים מאותה נקודה ומגיעים לאותה נקודה המחשב לא קופא אף פעם.

מה זה ניצול של disk I/O?

פורסם

מדובר על התעקה בSMB/CIFS? אם כן, האם יצא למישהו לבדוק את הNIC של תחנת העבודה לאחרונה?

disk I/O זה בדיוק מה שזה נשמע - נתוני פעולות כתיבה וקריאה. באיחסון זה הרבה פעמים מהווה צוורי בקבוק ובבצבים מסויימים מביא ל deadlock.

בכל מקרה, אם אין לך ידע סיסטם בסיסי, למה לא לפנות לגורם מקצועי שיבדוק את העניין? הרי מדובר על תחנת עבודה ולא סתם מחשב "זוטר".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים