עבור לתוכן

עכבר מתנתק רנדומלית מהמחשב

Featured Replies

פורסם

דגם: Razer Lachesis 5600DPI

גרסת דרייבר: 3.0

מערכת הפעלה: Windows 7 64bit

מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק.

הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב.

פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום.

יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מספר רגעים גם בעכבר החדש התקלה חזרה על עצמה.

המפרט שלי בפרופיל...

תודה על העזרה!

פורסם

כמה זמן אחריות על העכבר עוד נותר לך?

נסית לבדוק אם התקלה חוזרת על עצמה ללא דריבר מותקן?

התקלה מופיע רק כאשר אתה משחק? אם לא אז אני ממליץ לנסות לעדכן ביוס (אבל רק אם אין ברירה).

נסה לשחזר את התקלה מבלי שאף תוכנה "מיותרת" פועלת בקרע (כדי לחסוך במסה של שאלות אני הייתי מעדיף שתצרף מלכתחילה תמונה של מנהל המשימות).

פורסם
  • מחבר

כמה זמן אחריות על העכבר עוד נותר לך?

כתבתי כבר שקיבלתי עכבר חדש.

נסית לבדוק אם התקלה חוזרת על עצמה ללא דריבר מותקן?

לא בדקתי.

התקלה מופיע רק כאשר אתה משחק? אם לא אז אני ממליץ לנסות לעדכן ביוס (אבל רק אם אין ברירה).

לא שמתי לב אבל כן כל הפעמים של "אוי שיט" היו באמצע משחק אינטנסיבי.

נסה לשחזר את התקלה מבלי שאף תוכנה "מיותרת" פועלת בקרע (כדי לחסוך במסה של שאלות אני הייתי מעדיף שתצרף מלכתחילה תמונה של מנהל המשימות).

אני אנסה לבטל את כל מה שאפשר ולבדוק לעומק.

פורסם

תעדכן מתי שאתה מסיים עם כל הבדיקות שיש לך לעשות.

פורסם
  • מחבר

עד כה עובד בסדר אני אנסה מאוחר יותר מרתון של שעה-שעתיים במולטי של איזה משחק נראה אם זה שוב קורה.

פורסם

תעדכן שוב בסיום.

פורסם
  • מחבר

בדקתי לעומק ו99% שזה מהתוכנה של רייזר שרצה ברקע, ביטלתי את התוכנה ומחקתי אותה לחלוטין וכבר יומיים בערך שלא התנתק לי העכבר.

פורסם

:xyxthumbs:

ריזר ולוג'יטק ידועים בכך שהם משחררים דרייברים עם הרבה "פינות לא סגורות".

כמובן שזה לא אומר שכל שאר החברות ה"זולות" יותר משחררות דרייברים טובים מהם (או בקיצור, המצב היום לא משהו :-\ )

פורסם

אתה עובד איתו באופן אלחוטי או שהעכבר חוטי?

יש לי את הmamba ולעצרי האל חוטי היה עושה בדיוק את מה שאתה מתאר,אז עכשיו הוא פשוט מחובר כקווי ללא דרייברים,ולשם שינוי,עובד בסדר.

פורסם
  • מחבר

זה עכבר חוטי אין לו אופציה אלחוטית.

עקרונית היתרון שלו שהוא שומר על העכבר עצמו את כל ההגדרות אז אני יכול להתקין, לכוון את הצבע של התאורה וכל הכפתורים איך שבא לי ואז למחוק את התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים