פורסם 2013 בינואר 1212 שנים החלפתי את המאוורר של המעבד באחד חדש, המחשב כן נדלק,אבל קופא במסך ההתחלתי של הביוס ניסיתי לנתק את כל הSATA להוציא סוללה אבל כלום לא עוזר מצורפת תמונה, תודה מראש לעוזרים
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים ריעננת גם משחה ? , תוציא את המעבד ותראה אולי הגיע משחה לפינים של המעבד , אם כן תנקה עם סמרטוט עם קצת אלכוהול .
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר לפינים זה בחיים לא יכול להגיע,זה נוגע בלמעלה של המעבדבכל מקרה המאוורר החדש מגיע עם משחה
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים תנתק כל מה שאפשר מהלוח, תנסה כבל 8 פינים אחר אם יש לך 2 בספק, תוציא ותכניס זכרונות, תאפס ביוס, תנסה את הכרטיס מסך בPCIE הנוסף אם קיים/תשתמש במובנה אם קיים ... כל דבר שאפשר לשנות. אצלי יש את אותה בעיה עם ביוס קופא ואחרי מלא זמן גיליתי שזה קורה אם אני מדליק את המחשב עם הגה של לוג'יטק מחובר - אז שים לב גם שאתה מנתק את הכל חוץ ממקלדת+מסך+חשמל (גם עכבר תנתק).
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר טוב, ברוך ה' נפתרה הבעיה כנראה שהמקלדת דפוקה החלפתי אותה אחרי שניתקתי כל כבל אפשרי ואחרי ניקוי CMOS וכרגע זה עובד..
פורסם 2013 בינואר 1312 שנים שניה אז בעצם אם אתה מדליק את המחשב עם המקלדת מחוברת אתה נתקע בביוס?? ואם אתה מדליק אותו בלעדיה ומחבר כשהמערכת הפעלה עולה הכל עובד טוב ?? כי ככה המצב עם ההגה שלי, זה ממש מוזר.
פורסם 2013 בינואר 1312 שנים מוזר...בכל מקרה אולי חשבתם לעדכן ביוס?אולי זה יכול לפתור את הבעיה הנ"ל?!?
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים כבר ניסיתי ולא עזר ... ותכלס אם אני אלך לחנות ואגיד להם המחשב נתקע בביוס כשמוצר מסויים מחובר הם יגידו המוצר שלך דפוק. וכמובן שהוא לא תקול הרי הוא עובד מצויין אחרי שעולה המערכת הפעלה. וגם מבאס להתקע בלי מחשב לאיזה חודש בשביל שטות כזאת שבסוף יגידו לך הכל תקין יאללה ביי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.