פורסם 2013 בינואר 1212 שנים שלוםרציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטלאת כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboardבפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HDהאם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה?אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוניתודה
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים להתקין את הדרייברים וזהו... זה לא צריך לשנות כלום, במקרה הכי גרוע לבדוק בביוס אם הוא מאפשר או לא.
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר איפה אני בודק בביוס?בפעם הקודמת שזה קרה זה ביטל לי לגמרי את כרטיס הקול הקיים וכשניסיתי להתקין אותו שובקפצה הודעה שמערכת ההפעלה לא תומכתממש מוזר זה היה
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים זה קשור בעיקר להגדרות דרייבר, צריך להגדיר לו את כרטיס הקול המובנה כברירת מחדל.לא צריך להגיע לשלב הביוס, אין בכך צורך.
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר זה קשור בעיקר להגדרות דרייבר, צריך להגדיר לו את כרטיס הקול המובנה כברירת מחדל.לא צריך להגיע לשלב הביוס, אין בכך צורך.איך אני מגדיר כרטיס קול מובנה כברירת מחדל?האם צריך לבצע לפני או אחרי התקנת כרטיס חיצוני?תודה
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים תכניס את הכרטיס החיצוני, פרמט ל-WIN7, תקין את כל הדרייברים לחומרה (העדכניים ביותר מאתר היצרן) וזהו זה יעבד כמו שצריך. אם יהיו בעיות תעדכן כאן בת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.