עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! :-[

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם

החלק שממנו הגיע העשן/הריח שרוף כמובן ומחייב תיקון או החלפה

אם זה ספק גנרי, כנראה שהספק עצמו הוא הסיבה לזה שהוא נשרף. תחליף אותו. של איזה חברה הוא ?

ספקים יכולים לשרוף עוד דברים כשהם נשרפים אז אחריי החלפת הספק (אם הספק זה מה שנשרף) תצתרך לבדוק את יתר החומרה - אם המחשב עובד

הכרטיס מסך היה יכול להישרף כתוצאה מזה שעצרת את המאוורר שלו - אם לא היה צריך מאורר לא היו שמים. אם יש מאוורר הוא נמצא שם כדיי לעבוד, ואתה לא אמור לעצור אותו. אם הוא מרעיש תנקה אותו, תשמן, תשים חומר קירור חדש וכו

פורסם
  • מחבר

צודק.ספק של LITEON כ300W ..עם אני מחליף ספק חייב ספק של אותה חברה ועוצמה?

פורסם

ספק סטנדרטי (לא גנרי) שמתאים לחומרה

מה שכן, מעלה את השאלה : האם זה הספק ששנשרף וממנו יצא העשן והריח ? יש לי LITEON של 280W, זה ספק איכותי, ממש לא גנרי וממש לא הייתי מצפה ממנו לפיצצים כאלה - אלא אם העמסת אותו יותר מידי או כתוצאה מנחשול מתח

פורסם
  • מחבר

קניתי ספק של Antec 450W אך כלום לא השתנה.עדיין לא נדלק המאוררים מתחילים להסתובב ובום מתכבים כמו בהתחלה.. סתם זרקתי 279 שקל

פורסם

מאיפה היה הבום והעשן ? כשהמחשב נשרף קפץ החשמל של הבית ?

פורסם
  • מחבר

החשמל של הבית לא קפץ. כעקרון לא הרחתי בידיוק מאיפה אבל היה ריח .. ועד עכשיו גם הספק כוח עושה בעיות

פורסם

אם החשמל לא קפץ, כנראה שהבום התחיל ממשהוא במחשב ולא מהספק... (רוב הבומים שספק יכול לייצר מערבים את צד המתח הגבוה, ואז בדרך כלל יקפוץ החשמל של הבית)

תעבור עלך הלוח + תפתח את הספק הישן ותתחיל לחפש מה שרוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים