עבור לתוכן

שאלת אנדרואיד(JB 4.2.1)

Featured Replies

פורסם

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4.

השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

פורסם

אנדרואיד יודע לנהל לבד את הקצאת המשאבים לכל אפליקציה.

אם צריך לסגור - הוא סוגר.

אם ממש מפריע לך שיש אפליקציות שרצות ברקע אתה יכול להשתמש בTask Killers שונים, אבל ממש לא מומלץ.

והכי חשוב, תתחדש!

פורסם

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4.

השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

תלוי באפליקציה

אבל כמו שאמרו, זה לא צריך לעניין אותך ואין שום סיבה שתסגור אפליקציות עם task killer למיניהם.

פורסם
  • מחבר

להריץ אפליקציה שסוגרת אפליקציות נשמע לי מוזר מלכתחילה, לא חשבתי על זה בכלל.

שאני עושה swipe החוצה לאפליקציות בRecent Apps, מה זה עושה בעצם אם לא "סוגר" אותן?

פורסם
  • מחבר

תודה. יש פשוט אפליקציות שראיתי שיש להם סרוויסים שרצים ברקע ואני לא מבין למה(פנגו ופייסבוק כדוגמא) גם אחרי הסוויפ בrecent apps... ראיתי למשל בgoogle play שיש הרבה "ביקורות" על כך שהאפליקציה של פנגו "רצה ברקע" כל הזמן גם אם לא משתמשים בה, כמו שראיתי אצלי שיש סרוויס של האפליקציה.

לפייסבוק בכלל, אני לא באפליקציה ובכוונה ביטלתי סינכרון(באמת שאני לא צריך התראה בטלפון כל פעם שמישהו עושה לי לייק או מגיב) ובapp info היה איזה 4 סרוויסים פתוחים...

פורסם

השאלה היא: למה זה מפריע לך? האם המכשיר איטי? הסוללה נגמרת מהר?

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו חיי הסוללה דווקא בסדר, אבל עוד לא יצא לי באמת "להשתמש" בו יום שלם, אלא רק פה ושם התקנות ומטען זמין...

בנושא זה למשל, אני לא מבין כל כמה זמן המד סוללה(זה שמראה "שעתיים בשימוש, 20% מסך 10% מערכת וכו'") מתאפס ואם אני יכול לאפס אותו ידנית בשביל לבדוק זמן סוללה...

איטיות אין בכלל, אבל אני מניח שאם אני אריץ 30 אפס במקביל אז זה גם יהיה איטי, גם ישתה סוללה, וגם יהיה לא פרקטי בעליל...

עריכה: לא חשוב. הבנתי שהוא מתאפס אחרי כל הטענה. סבבה.

פורסם

בנוגע לסרביסים, אני מאמין שהאפליקציה של פייסבוק רצה ברקע בשביל לתת לך נוטיפיקישנס.

פנגו אין לי מושג..

בכל אופן, בכל אפליקציה שאתה מתקין תבדוק מה ההרשאות שהיא דורשת, ואם זה נראה לך הגיוני ביחס לאפליקציה.

למשל, משחק - אין שום סיבה שתיהיה לו גישה לאנשי הקשר שלך או למיקום שלך (GPS).

אלא אם כן עניין הפרטיות שלך לא חשוב לך, ואז פשוט תתקין מה שבא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים