עבור לתוכן

מחשב איטי!!

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7.

משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש.

ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי.

המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה.

אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי).

ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותקנות במחשב...

יש לכם רעיון?

אני חשבתי לפרמט ולהתקין את כל המערכת מחדש, אבל אם יש לכם פתרון אחר- אשמח...

תודה רבה

פורסם

אני אל מבין מה הקשר בין הבעיה למה שכתבת?

CCleaner מיועדת למחקת היסטוריה ורישומים.

אנטיוירוס הוא כשמו אנטיוירוס ולא שור בשום צורה לביצועי מערכת.

ניסית לבדוק איפה צוורי הבקבוק עם כלי האיבחון של Windows, לפני שאתה זורק ניחושים?

http://www.howtogeek.com/howto/6152/use-advanced-tools-to-troubleshoot-performance-problems-in-windows-7/

פורסם
  • מחבר

אני אל מבין מה הקשר בין הבעיה למה שכתבת?

CCleaner מיועדת למחקת היסטוריה ורישומים.

אנטיוירוס הוא כשמו אנטיוירוס ולא שור בשום צורה לביצועי מערכת.

ניסית לבדוק איפה צוורי הבקבוק עם כלי האיבחון של Windows, לפני שאתה זורק ניחושים?

http://www.howtogeek.com/howto/6152/use-advanced-tools-to-troubleshoot-performance-problems-in-windows-7/

CCLEANER בודקת ומנקה מכל מיני זבל שהצטבר במערכת ויכול להקשות על המערכת ולהכביד עליה, ואנטיוירוס מוודא שאין איזה וירוס או סוס שמכביד על המחשב ומריץ עליו כל מיני דברים ברקע. זה לפי מיטב הבנתי, אבל אולי אני טועה...

ובקשר לכלי האבחון- סה"כ לפי מה שהבנתי בלינק שהבאת, ואחרי שניסיתי כמה כלים שיש שם, התוצאה היא - שהמחשב סה"כ בסדר, אין איזה תקלה או משהו חריג שמופיע שם. אם תסביר לי מה זה בדיוק הצווארי בקבוק שאתה מדבר עליהם, אנסה לחפש..

יש איזשהוא צוואר בקבוק עם הכרום- כמו שאמרתי מקודם - בניהול משימות הוא תופס נפח משמעותי,והייתי שמח לשמוע את דעתכם על זה. אבל זה לא נראה לי הסיבה העיקרית לאיטיות המחשב, כי גם שהכרום לא פתוח המחשב עדיין מגמגם..

פורסם

אני מאמין שהבעיה נובעת בלפטופים עצמם,למה אני מתכוון?

הם המחשבים היחידים שמגיעים עם מלא תוכנות של החברה וגם תוכנות שיווקיות אחרות מיותרות לחלוטין.

אני מציע לקצץ את כול התוכנות זבל שאת לא משתמשת בהם וכמובן לנקות את הStartup מתוכנות מיותרות.

בנוסף מומלץ לבדוק על איזה מצב סוללה אתה עובד,ותראה שהיא מתאימה למצב שבו את עובד.

פורסם

אין שום צורך לצוטט תגובות מעליך.

לגבי CCleaner:

http://www.piriform.com/ccleaner/features

תראה בדיוק למה נועדה התוכנה. רישום של קבצים אחרונים שנפתוח או קישור לספריות לא ישפיע בשום צורה על ביצועי המערכת שלך.

אנטיוירוס הוא לא כלי של "שגר ושכח" ואתה בטוח לא צריך להגיע למצב שבו אתה מציב את המערכת שלך בסיכון ע"י malware.

היום גם קוד כזה לא מעוניין בלעשות רק את החיים שלך קשים, אלא עוד כמה עשרות אלפים על הדרך ע"י יצרית רשתות botnet וגניבת הזהות שלך. בדיוק בגלל זה מפעילים את העיבר הזה, שיש לך על הכתפיים, לפני הכל.

אם יש בעיה עם תוכנה מסויימת - תנסה להתרכז בבעיה ולראות באיזה מצבים היא משתחזרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים