עבור לתוכן

איזה דברים כדאי לקנות בניו יורק?

Featured Replies

פורסם

אני נוסע בקרוב לניו יורק, וחושב לנצל את הטיול בין השאר לקניות.

אחד היעדים שלי בטיול הוא קנייה של ה-Nexus 4 הנוכחי, אבל אשמח להמלצות נוספות לקניות. :)

באילו תחומים הקניות בניו יורק יהיו זולות יותר מהארץ? (מכשירי חשמל? בגדים? איפה?)

פורסם

בגדים.

אם אתה רוצה ממש זול, חפש tj's maxx או marshalls. חוץ מזה לא חסרים חנויות ביגוד והנעלה במחירים טובים, אפילו במנהטן.

אל תשכח לאכול המון M&M בוטנים (הצהוב) ו-skittles ;D

פורסם

^ חחחח יש לי סטוקים של סקיטלס וM&M צהוב בבית מהדודה הקנדית, קצת נסחפה בביקור האחרון שלה..

פורסם

תקנה בסנצ'ורי 21 וב- ג'רסי גארדנס.

פורסם

בגדים.

צעצועים.

מחבטי טניס.

נעליים

:smile1:

יש הרבה דברים יותר זולים מהארץ.

אבל תעשה חושבים ותקנה מה שאתה צריך. לא מה שיותר זול... :silly:

ולך לאיזור מונסי, זכור לי ששם יותר זול מברוקלין או מנהטן.

פורסם

עוד נקסוס 4 בשבילי

פורסם

^עוד נקסוס 4 16GB בשבילי (ועל הדרך תקבל עוד 100 ש"ח על העבודה! ;) )

שים לב שהמחירים אולי תחילה בעין יותר זולים בארה"ב, אך המיסים מחושבים בקופה ולכן יתכן ובסופו של דבר תחסוך רק 20 שקל למוצר יקר, דבר שלא בהכרח כדאי. תפעיל שיקול ותעשה חושבין...

תבדוק את הכל-בויים הגדולים סגנון וולמארט, טארגט וכו'... בדר"כ יש להם מבצעים נחמדים בכל מיני תחומים. היום סה"כ אפשר לבדוק את כל אלה גם באינטרנט לפני שתבזבז זמן על נסיעות וכאלה..

שיהיה בהצלחה ותהנה! :xyxthumbs:

פורסם

תביא ראוטר דואל בנד אמיתי וכרטיסי רשת תואמים

אלה דברים שאפילו אם תרצה לא תוכל להשיג בארץ.

פורסם

אם אתה רוצה כרטיס גראפי חדש זה עכשיו (או שאני ממש דפוק בפיננסיים, או שבניואג ממש משתלם ביחס לארצנו הקטנטונת).

נעליים.

ממתקים מעניינים שנדירים עד לא קיימים בארץ- אלטואידס, הוט טמאלאס, סמינטס שכבר שנים לא ראיתי בארץ (כנראה היבוא פסק) ועוד רבים וטובים.

גפרורים שנדלקים על כל משטח (זה דבר ילדותי בי, אבל אני פשוט חולה על הדבר הזה שאני לא חושב שממש מותר בארץ). זה גם נורא זול :smile1:

פורסם

נעלים בדר"כ לא משתלם אלה אם אתה מחפש משהו מיוחד שעדיין לא הציפו איתו את הארץ

ג'ינסים למשל זו קניה מצויינת, יש באאוטלטים חנויות של ליוויס ודומים במחיר נהדרים.

כדאי לעשות יום קניה בניו ג'רסי. יש אוטובוס שיוצא מתחנת פורט אוטוריתי, אתה קונה כרטיס הלוך ושוב לקניון ענק שקוראים לו ג'רסי גארדנס.

אם תביא פספורט תקבל בכניסה קופונים שווים.

אין שם מס מכירה וזה הבדל עצום. בניו יורק כל הזמן החוק משתנה פעם היה עד כ-100 $ פטור ואח"כ ביטלו והחזירו, כדאי לבדוק לפני הקניה.

פורסם
  • מחבר

תביא ראוטר דואל בנד אמיתי וכרטיסי רשת תואמים

אלה דברים שאפילו אם תרצה לא תוכל להשיג בארץ.

אשמח אם תסביר, אין לי מושג במה מדובר, למה אני צריך את זה, ולמה לא מוכרים את זה בארץ היום. :)

פורסם

כל הראוטרים העוצמתיים משתמשים בתדרי 5Ghz שחלקם אסור לשימוש בארץ בגלל מחלוקת עם הצבא

בארץ מוכרים גירסאות "מותאמות" לישראל שמסרסות את הראוטר מהיכולות שלו וגם לא מאפשרות עדכוני קושחה מקוריים.

כיחיד אין לך בעיה להביא ציוד כזה אבל יבוא מסחרי אסור.

במידה ואתה מעונין ברשת מחשבים לבית תקרא כאן

http://www.netcheif.com/

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. :)

עוד המלצות?

פורסם

לך למיקרו סנטר

microcenter.com

אתה יכול להביא מעבד 3570K ב190 דולר ולקבל גם הנחה של 50 דולר על כל לוחות האם (בתנאי שתקנה את המעבד)

סתם לדוגמא - 3570K + Z77X-UD3H יעלה לך 285$ שזה בערך 1100 ש''ח.

גם המבצעים על ההרדיסקים שם נחמדים (כונן 2TB של סיגייט ב100 דולר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים