פורסם 2013 בינואר 1012 שנים אני נוסע בקרוב לניו יורק, וחושב לנצל את הטיול בין השאר לקניות. אחד היעדים שלי בטיול הוא קנייה של ה-Nexus 4 הנוכחי, אבל אשמח להמלצות נוספות לקניות. באילו תחומים הקניות בניו יורק יהיו זולות יותר מהארץ? (מכשירי חשמל? בגדים? איפה?)
פורסם 2013 בינואר 1012 שנים בגדים.אם אתה רוצה ממש זול, חפש tj's maxx או marshalls. חוץ מזה לא חסרים חנויות ביגוד והנעלה במחירים טובים, אפילו במנהטן.אל תשכח לאכול המון M&M בוטנים (הצהוב) ו-skittles ;D
פורסם 2013 בינואר 1012 שנים ^ חחחח יש לי סטוקים של סקיטלס וM&M צהוב בבית מהדודה הקנדית, קצת נסחפה בביקור האחרון שלה..
פורסם 2013 בינואר 1012 שנים בגדים. צעצועים. מחבטי טניס. נעליים יש הרבה דברים יותר זולים מהארץ. אבל תעשה חושבים ותקנה מה שאתה צריך. לא מה שיותר זול... ולך לאיזור מונסי, זכור לי ששם יותר זול מברוקלין או מנהטן.
פורסם 2013 בינואר 1012 שנים ^עוד נקסוס 4 16GB בשבילי (ועל הדרך תקבל עוד 100 ש"ח על העבודה! ) שים לב שהמחירים אולי תחילה בעין יותר זולים בארה"ב, אך המיסים מחושבים בקופה ולכן יתכן ובסופו של דבר תחסוך רק 20 שקל למוצר יקר, דבר שלא בהכרח כדאי. תפעיל שיקול ותעשה חושבין... תבדוק את הכל-בויים הגדולים סגנון וולמארט, טארגט וכו'... בדר"כ יש להם מבצעים נחמדים בכל מיני תחומים. היום סה"כ אפשר לבדוק את כל אלה גם באינטרנט לפני שתבזבז זמן על נסיעות וכאלה.. שיהיה בהצלחה ותהנה!
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים תביא ראוטר דואל בנד אמיתי וכרטיסי רשת תואמיםאלה דברים שאפילו אם תרצה לא תוכל להשיג בארץ.
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים אם אתה רוצה כרטיס גראפי חדש זה עכשיו (או שאני ממש דפוק בפיננסיים, או שבניואג ממש משתלם ביחס לארצנו הקטנטונת). נעליים. ממתקים מעניינים שנדירים עד לא קיימים בארץ- אלטואידס, הוט טמאלאס, סמינטס שכבר שנים לא ראיתי בארץ (כנראה היבוא פסק) ועוד רבים וטובים. גפרורים שנדלקים על כל משטח (זה דבר ילדותי בי, אבל אני פשוט חולה על הדבר הזה שאני לא חושב שממש מותר בארץ). זה גם נורא זול
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים נעלים בדר"כ לא משתלם אלה אם אתה מחפש משהו מיוחד שעדיין לא הציפו איתו את הארץג'ינסים למשל זו קניה מצויינת, יש באאוטלטים חנויות של ליוויס ודומים במחיר נהדרים.כדאי לעשות יום קניה בניו ג'רסי. יש אוטובוס שיוצא מתחנת פורט אוטוריתי, אתה קונה כרטיס הלוך ושוב לקניון ענק שקוראים לו ג'רסי גארדנס.אם תביא פספורט תקבל בכניסה קופונים שווים.אין שם מס מכירה וזה הבדל עצום. בניו יורק כל הזמן החוק משתנה פעם היה עד כ-100 $ פטור ואח"כ ביטלו והחזירו, כדאי לבדוק לפני הקניה.
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים מחבר תביא ראוטר דואל בנד אמיתי וכרטיסי רשת תואמים אלה דברים שאפילו אם תרצה לא תוכל להשיג בארץ. אשמח אם תסביר, אין לי מושג במה מדובר, למה אני צריך את זה, ולמה לא מוכרים את זה בארץ היום.
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים כל הראוטרים העוצמתיים משתמשים בתדרי 5Ghz שחלקם אסור לשימוש בארץ בגלל מחלוקת עם הצבאבארץ מוכרים גירסאות "מותאמות" לישראל שמסרסות את הראוטר מהיכולות שלו וגם לא מאפשרות עדכוני קושחה מקוריים.כיחיד אין לך בעיה להביא ציוד כזה אבל יבוא מסחרי אסור.במידה ואתה מעונין ברשת מחשבים לבית תקרא כאןhttp://www.netcheif.com/
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים לך למיקרו סנטר microcenter.comאתה יכול להביא מעבד 3570K ב190 דולר ולקבל גם הנחה של 50 דולר על כל לוחות האם (בתנאי שתקנה את המעבד) סתם לדוגמא - 3570K + Z77X-UD3H יעלה לך 285$ שזה בערך 1100 ש''ח. גם המבצעים על ההרדיסקים שם נחמדים (כונן 2TB של סיגייט ב100 דולר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.