פורסם 2013 בינואר 1112 שנים מחבר OK, הBIOS שלך לא מעודכן, אבל חסר פרט קטן - ישנם שני דגמים של הלוח שלך:REV 1.3REV 1.4לא בטוח שגרסת הBIOS האחרונה מתאימה לשניהם, אז מסוכן לעדכן מבלי לוודא.בשביל לוודא שיש לך אחת מהגרסאות דגם לוח אם שלך, תפתח את צד המארז ותסתכל בצד שמאל למטה איזה REV הלוח.הנה דף האינטרנט עבור הדגם לוח - שים לב שבראש הדף אתה אמור לבחור REV 1.3 או REV 1.4http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3572#dlאני לא מצליח לבדוק,יש דרך נוספת לבדוק באמצעו תוכנה או משהו בדומה?אני יכול לבדוק אולי באוורסט ?
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים בתוכנה אי אפשר לראות את זהתסתכל בלינק שנתתי לך - בתמונת הלוח אם באחת הפינות רשום במפורש REV 1.4 בקטן.(מצד שמאל שאיפה שרשום DESIGN IN TAIPEI - אמור להיות אותו כיתוב אצלך)ככה זה בלוחות של GIGABYTE - תמיד יש REVלא הבנתי, אין לך אפשרות לפתוח את צד המארז?כבלים מסתירים?
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים מחבר בתוכנה אי אפשר לראות את זהתסתכל בלינק שנתתי לך - בתמונת הלוח אם באחת הפינות רשום במפורש REV 1.4 בקטן.(מצד שמאל שאיפה שרשום DESIGN IN TAIPEI - אמור להיות אותו כיתוב אצלך)ככה זה בלוחות של GIGABYTE - תמיד יש REVלא הבנתי, אין לך אפשרות לפתוח את צד המארז?כבלים מסתירים?זה ישמע אולי מצחיק וילדותי ולא מקצועיאבל אני מעדיף לא לפתוח לבד את המחשב..
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים אף אחד לא דיבר על לנתק משהו בפנים, אלא רק להסתכל.אם זה המצב איתך, כנראה שתשאר עם הבעיה כמו שהיא.
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים איך מעדכנים ביוס?להחליף ספק לדעתי סתם ביזבוז כספי.באם מדובר בספק ג'נרי תראה את זה כהשקעה לטווח הרחוק.ספק ג'נרי הוא מוצר מסוכן במיוחד בימים כאלו של המון הפסקות חשמל, לא רק שסביר להניח שהוא ימות לך, ייתכן שהוא יקח איתו גם עוד רכיב או יותר..
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים כן זה מזכיר לי - אם החלטת לעשות בסופו של דבר את ה"החלטה הגורלית" של לפתוח את צד המארז,תבדוק גם את דגם ספק הכח על הדרך.אה כן.. וברוך הבא לפורום!
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר כן זה מזכיר לי - אם החלטת לעשות בסופו של דבר את ה"החלטה הגורלית" של לפתוח את צד המארז, תבדוק גם את דגם ספק הכח על הדרך. אה כן.. וברוך הבא לפורום! בהחלטה אמיצה אנסה היום אולי לפתוח אותו. איזה זה אמור להיות בדיוק רשום? תודה
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר זה רשום על המדבקה של ספק הכוח (אתה יכול גם לצלם).החלטתי שבסוף לא לעשות את זה כרגע.תןדה בכל מקרה על ניסיון העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.