פורסם 2004 בינואר 2921 שנים יש רק ל NF7-S NF7-SV2.0 משהו בבקשה יכול לתת לי קישור בדיוק ללוח שלי ?על הקופסה של הלוח רשום SL על הלוח רשום S !
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים 1. Please use AWDFLASH 8.23D or later to update the NF7 series BIOS. With an incorrect AWDFLASH version, the GUID will be erased, leading to IEEE1394 peer to peer function failure. AWDFLASH 8.23K is included in this BIOS package. אני חושב שמה שהם מתכוונים זה לכל הדגמים של הNF7-Sככה שאני דיי בטוח שזה יתאים גם ללוח שלך..תשתמש בתוכנות כמוAIDA32SISOFT SANDRACPUZWCPUIDלראות מידע על הלוח, תראה איזה גירסא רשומה שם
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים גרסת ה-SL היא בדיוק אותה גירסה כמו ה-S רק עם באנדל מופחת. לא תמצא איזכור ל-SL באתר של אביט כי זה אותו לוח כמו ה-Sבדיוק. במוגע לביוס, ישנה תוכנה בשם ABIT FlashMenu שניתנת להורדה מהאתר של אביט. היא מחפשת לך את העדכון הזמין האחרוןומתקינה לך אותו אוטומטית. אני משתמש בה, והיא ממש נוחה וקלה להפעלה ולא צריך להסתבך עם דוס ודיסקט הפעלה וכו'...בכל מקרה הגרסה האחרונה של הביוס היא 22, למרות שמשום מה באתר יש רק עד גירסה 21.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.