עבור לתוכן

עד לכמה אני יכול לעשות OC למחשב? ועם כדי.

Featured Replies

פורסם

נתוני המחשב http//img62.imageshack.us/img62/976...9796504906.png

מערכת קירור אוויר חדשה עם משחה תרמית חדשה ועם עוד שתי מאוורים שאחד יושב על הקדימה של המחשב וועוד אחד שיושב ליד הספק כוח

המטרה : כרגע 3.0 GHZ כדי לבטל את OC בכרטיס מסך GTX 660 שאנשים טוענים שיש לי

ספק כוח : CI-POWER 550W לא גנ'רי

ועם אפשר לעשות OC יותר מי 3.0 אז אני ישמח .

כרגעה השאלה לי זה רק לדעת עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד שלי מבלי לגרום לא נזק או להכניס אותו לאיזה מצב של לופ .

ממה שרואים יש לי שתי סטקים לא זהים של כרטיסי זיכרון אני לא רוצה להרוס לי את המחשב , אבל עם זה באמת מהווה בעיה או כל חלק אחר שבאמת יכול לעשות בעיה רצינית בתהליך ה OC בבקשה להגיד לי כי זה מאוד חשוב אני לא רוצה לקחת סיכון גדול בתהליך הזה .

ועם אפשר לענות לי על השאלות האלה .

1) אני משחק במשחק COD BO 2 ובמפות מסויימות שאני מסתכל לנקודה מסויימת אני מקבל 35-40 FPS שזה מאוד נמוך ולמרות שמתי את איכות הכי נמוכה ורזולוציה נמוכה שבמשחק שזה 800X600 עדיין נמשכה הבעיה ובמפות אחרות אני 60-100 FPS , מה סיבה לכך? :s05:

2) Planet Side 2 כשיש הרבה שחקנים ואני נלחם מול אנשים המשחק פיזית נתקעה , פשוט עוצר נתקעה וכשה אני רוצה לצאת ממנו אני צריך להפעיל מנהל משימות , האיכות ורזולוציה על הכי נמוכה וזה עדיין נתקעה . למה זה קורה ???

אני יקרא את כל הסברים שתסבירו לי , אז אל תקצצו במילים

חשבתי שזה היה בגלל הGTX 660 שלי וחשבתי שהוא היה מקולקל , אבל אחרי כמה חודשיים שלהיות בלי כרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך חדש מחנות ומסתבר שכרטיס לא עשה את הבעיות .

מצד אחד אנשים אומרים שאין צוואר בקבוק , ומצד שני אנשים אומרים שכן יש ונחוץ OC , ועם OC נחוץ עד כמה אני יכול לעשות עם הציוד שיש לי כרגעה מבלי לסכן את המחשב , ואם הלוח אם שלי לא יעשה איזה בעיות .

תודה לעוזרים

פורסם

אי אפשר לדעת לכמה תגיע בלי לבדוק.

אפשר להעריך באופן כללי על פי תוצאות של אחרים.

אתה מוזמן לעשות חיפוש לתוצאות OC של אנשים אחרים עם אותו מעבד.

בעיקרון OC של 20% אמור להיות אפשרי עם כל מעבד, בתנאי שהקירור סביר.

אז ל3GHZ תיאורטית אתה אמור להגיע.

מעבד לזה הכל תלוי במעבד/לוח/קירור/ואולי קצת בזכרונות.

למה הPLANET SIDE 2 נתקע אין לי מושג.

אולי בגלל שהוא אוכל מעבד ואינו עושה שימוש יעיל בריבוי ליבות, ואולי סיבה אחרת.

בכל מקרה המעבד שלך נחשב די חלש כיום.

ויכול להחזיק משחקים כבדים רק אם הם עושים שימוש יעיל בריבוי ליבות.

על פי בדיקות רבות שנעשו בעבר, אין ספק שOC ל3GHZ+ ישפר ביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על עזרתך .

איך עושים שימוש בריבוי ליבות ? ואם זה מסוכן?

ועוד שאלה : יש לי מחשב ישן עם מעבד E7300 ממה שאני חיפשתי הוא מעבד ממש טוב ל OC ( אולי לפחות בזמנו ) אפשר לעביר אותו לתוך המחשב שלי? כאילו לעביר אותו מי לוח אם ללוח אם אחר ולא תהיה איזה בעיה איתו ?

ולמה מעבד ריבוי ליבות פחות חזק מי מעבד דו ליבתי? זה משהו שלא הבנתי כל כך .. הוא לא אמור לחשוב פי 4 יותר מהר ?

ומה לגבי Chipest ולוח אם וזכרונות הם גם קשורים לתהליך לא? אני לא רוצה סתם לנסות ומה שהיה היה , אני רוצה לדעת מראש ולתכנן .

פורסם

השימוש במעבד וריבוי ליבות הוא של התוכנה לא שלך, אתה לא צריך להגדיר כלום, מי שבנה תיכנת וכו את המחשק\תוכנה הוא זה שצריך לבצע את זה.

כמו כן אני מציע לך לקרוא ולעיין בביקורות והמדריכיםב אתר כמו כן להריץ חיפוש בפורום, אתה תמצא המון מידע שיחסוך לך את ההמתנה לתושבות לשאלות שכבר נשאלו רבות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים