עבור לתוכן

מחפש מקלדת מכנית לגיימינג ותכנות בסביבות ה 400-450₪

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת מכנית שתתאים גם לגיימינג וגם תיהיה נוחה להקלדה מרובה (תכנות).

לא מחפש משהו ממש יקר, אז התקציב הוא בסביבות ה 400-450ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם יש צורך.

לא אכפת לי מכפתורי מאקרו ומצבי משחק ושטויות כאלו ואחרות, אבל כן הייתי מעדיף אם היה במקלדת תאורה אחורית למקשים (לא חובה אם זה מעלה את המחיר ביותר מידי)

אשמח להמלצות, תודה

פורסם

Thermaltake Meka Gaming

מקלדת גיימינג מכנית עם סוויצ'ים שחורים. מקלדות עם סוויצ'ים כחולים שמומלצים יותר להקלדה עולות כבר מעל 400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

איך ה Razer Black widow?

אני רואה בסטיקי שזאת אחת מהמקלדות המומלצות. היא שווה את התוספת מחיר?

שמתי לב שאין בה עברית, אני יסתדר גם ככה... ואם כבר אין עברית, כמה אמור לעלות לחרוט עברית?

פורסם

יש לי את ה-BW, השתמשתי בה לפני שקניתי את ה-Filco שלי. לדעתי זו מקלדת טובה.

באייבורי ה-BW נמכרת עם חריטה בעברית אך המחיר מעט יותר יקר מאשר ב-KSP.

פורסם
  • מחבר

באייבורי אני רואה שיש רק את הגרסה החדשה של 2013 והיא עולה בהרבה יותר (525)...

ולפחות מהתמונות של ה meka כנראה שאני לא ממש יסתדר עם הסידור מקשים שלה. הכל נראה צפוף שם.

אני אחפור עוד קצת בסטיקי, אבל בינתיים כנראה שאני אקנה את ה BW. בהזדמנות אני אקפוץ לKSP לראות אם יתנו לי לנסות אותה לפני הקנייה :)

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הממ נראה שאין את ה BW הרגילה כמעט באף סניף של KSP, לעומת זאת יש את ה tournament edition שעולה קצת יותר.

יש הבדל מיוחד בינה לבין הגרסה הרגילה חוץ מזה שאין בה את ה numpad וכפתורי המאקרו? ולמה היא עולה יותר אם חסר בה את הדברים האלו?

פורסם

כי זה tournament edition :P

בכללי הרבה גיימרים אוהבים את זה שאין numpad, המקלדת והעכבר מסתדרים יותר טוב על השולחן. מצד שני לכל שימוש אחר זה נוח שיש מספרים. בקשר ליתרונות, אני חושב שה tournament היא 6KRO, ה BW הרגילה היא 2KRO+מניפולציה שמאפשרת להשתמש במקשי משחקים (WASD וכו') בלי שתהיה בעיה, כמובן שעדיף 6KRO ומעלה. לפני דיי הרבה זמן עשו ביקורת על ה BW באתר והקלידו איתה רצף מסויים, הפלט לא היה מושלם (בהשוואה ל ZOWIE, CM STORM ו TT ESPORTS שנמכרים במחירים דומים ונותנים תוצאות מושלמות בקטע הזה).

לי יש את ה MEKA G1, לא יכול להגיד שהיא צפופה. לסיימון יש את ה G UNIT והוא אמר שהיא יותר צפופה מהמקלדת הקודמת שלו אבל שאחרי כמה דקות הוא התרגל (ושהיא מקלדת מצויינת). רק תזכור שלא כולם אוהבים את ה MX BLACK, במיוחד כזה מגיע להקלדה מרובה, אפילו ראיתי ביקורת שהמבקר אחרי כמה זמן עבר למקלדת אחרת כי הידיים שלו היו עייפות (לא קרה לי עד היום ואני מאוד נהנה עם ה MEKA).

פורסם
  • מחבר

מחירים דומים, אבל עדיין קצת יותר יקרים :P

ה G1 נראית די בסדר, אפילו ממש קרובה למקלדת הנוכחית שלי, אבל מה ש Spalshy קישרה אליה היא הגרסה ה"רגילה" ולא הG1.

Tt-eSPORTS-MEKA-Mechanical-Keyboard_2.jpg

(מזכירה למדי מקלדת של מחשב נייד - ואני לא ממש מת עליהן...)

--

פנה אלי מישהו שמעוניין למכור את ה zowie celeritas שלו, איך היא?

ועוד שאלה לי אליכם.. מקלדות עם סוויטצ'ים חומים אפשר להשיג בארץ? כי מה שראיתי הרוב זה שחורים, פה ושם אפשר למצוא כחולים וניצוץ של אדומים. אבל בחומים עדיין לא נתקלתי.

כרגע אני חושב על ה G UNIT, ואם להעלות את התקציב עוד קצת אז אני מתלבט בין CM quickfire pro אל Razer BW 2013, מי עדיפה? זה הרבה מעבר לתקציב ההתחלתי שלי, אבל מקלדת לא מחליפים כל יומיים... חוץ מזה שאני מתכנן לקנות מהעבודה ויש החזרי מס :D

פורסם

zowie celeritas מגיעה בארץ עם MX RED, מאוד קלים ללחיצה. מה המחיר שהוא רוצה למכור אותה?

אם לא מעניין אותך מאקרו למה לקנות את ה G UNIT? גם התאורה האחורית שלה חלקית, רק על ה WASD, רווח, שיפט ו CTRL.

חומים אין בארץ, לא ברור למה.

עכשיו ראיתי שהקפיצו את המחיר של ה TT ESPORTS ביותר מ 100 שקל :o כשאני קניתי את ה G1 היא עלתה 310 (והיה עוד 30% הנחה על המחיר הזה) וה G UNIT עלתה איזה 320-340 שקל. חבל...היה בין המחירים הכי זולים בעולם :-\

לא יודע מה להגיד לך על ה BW 2013, הוא נראה שיפור דיי גדול בהשוואה ל BW המקורי, הייתי אומר ללכת על האפשרות הזולה שהיא ה CM STORM, הם אמורים להיות בערך אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

הוא מבקש עליה 300, אבל לך תדע מה המצב של המקלדת. לדעתי עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות חדשה.

למה GUNIT? לא יודע :P הG1 מספיקה לי בהחלט...

וההבדלים בין הסוויצ'ים כל כך משמעותיים שה CM QF עם כחולים/אדומים עולה כמעט 100 שקל יותר מהגרסה עם השחורים??

פורסם

300 שקל זה מחיר נחמד, 90% שהמקלדת גם במצב טוב.

בקשר להבדלי מחיר, אין הצדקה, המחיר אמור להיות אותו הדבר. נראה לי שהשחור זול יותר רק בגלל המחירים הזולים שהיו ל TT עד עכשיו.

פורסם

מצטער שאני מנצל את השרשור..

ככה, אני מעוניין במקלדת גיימינג שנראת גם טוב.

בהתחלה התחלתי לחשוב על המקלדת הזו:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269

ואז התחלתי לפזול לכיוון ה-blackwidow הרגילה והאולטימייט שכבר חורגות מהתקציב שלי.

מצאתי מישהו שמוכר את האולטימייט ב-450 שקל, הבעיה שצצה ושמעתי עליה היא שהבנתי שהמקלדת הזו

בגלל הסוויצ'ים שלה ממש מרעישה והמחשב יושב ליד החדר של בני התינוק.

אני מפחד שכשאני משחק בלילה או מקליד הרעש יעיר אותו, כמה זה קריטי הרעש?

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי בסוף את ה G1. התלבטתי אם לקנות את הBW 2013 או את הG1 שהיה את שניהם בחנות, החלטתי ללכת עם הG1 כי היא זולה יותר ואני לא באמת צריך את כל הפיצ'רים הנוספים של הרייזר.

בינתיים מרגישה מעולה והם לא הגזימו עם ה military grade cable... :P

תודה רבה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש אני קניתי blackwidow ultimate יד שניה, בת 4 חודשים.

הבחור מכר בגלל שההורים שלו התלוננו על הרעש של ההקלדה..חח

פורסם
  • מחבר

תתחדש :)

שיחקתי קצת עם הרייזר בחנות, הרעש לא עד כדי כך נוראי... אבל כן, היא מרעישה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים