עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות נוחות עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות אוזניות נוחות ביותר לצפיה בסרטים. אני לא פריק של סאונד ואני לא צריך איכות מטורפת, אבל בהחלט איכות טובה. כדי להמחיש למה אני מתכוון איכות "טובה", אציין שקניתי אוזניות של skull candy ב150 שקל והאיכות ממש גרועה, והנוחות בכלל קטסטרופלית- הן פשוט מוחצות את האוזן. לעומת זאת, לחבר שלי יש אוזניות של xure ב700 שקל, והאיכות שלהן מעולה. באשר לנוחות הן בהחלט סבירות, אבל עדיין לוחצות מדי לטעמי, אבל כמובן שאין מה להשוות לקטסטרופה של הskull candy.

בקיצור אני מחפש מוצר בסביבות ה500 שקל כאשר הדגש הוא ללא כל ספק על הנוחות, עם איכות סאונד מתקבלת על הדעת.

פורסם

כל אוזניה של סוני מסדרת XB תהיה נוחה מאוד.

Razer Charcarias מאוד נוחות אם לא אכפת לך מהצבע הירוק (הסאונד שלהם בסטיראו לא רע בכלל, באופן מפתיע ביחס למחיר).

SteelSeries Siberia V2 ידועים בנוחות יוצאת דופן, אבל איכות הסאונד שלהם בינונית.

את audio technica ATH M40 גם אפשר למצוא בתקציב שלך - והן נחשבות נוחות מאוד.

אם אתה יכול להגדילאת התקציב אז יש מבחר מאוד גדול של אוזניות של מתאימות בין היתר של AKG, shure, Bose, או כל אוזניה של סנהייזר מסדרה 5XX.

אם אתה פתוח גם לאופציות מכיוון אוזניות on-ear ולא רק around the ear אז המבחר אפילו גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

ומה עם אוזניית in ear? ראיתי שיש אוזניות כאלה בסכום של 250-300 שקל. האם מדובר באיכות יחסית טובה? כאמור אני לא מחפש איכות ממש טובה אלא סבירה פלוס, ומבחינת נוחות נראה לי דווקא שהרעיון של אוזניית תוך אוזן הוא דווקא די נוח...

יש איזשהם דגמים מומלצים?

פורסם

Creative Aurvana Live האוזניות הכי טובות בארץ עד 500ש"ח לדעתי.

עשה חיפוש בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים