עבור לתוכן

Windows 8 Upgrade

Featured Replies

פורסם

היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי.

אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם:

1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר?

מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת?

2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכישת המחשב החדש לעשות clean install מאפס ופשוט לרכב על הרישיון שהיה להם קודם לכן.

**אני בעצמי יש לי Windows 7 Home Premium 64bit על הלאפטופ שלי (מקורי) שאני אמנם לא רואה צורך לשדרג אבל יכול לשמש פלטפורמה אם זה תנאי להורדה.

שבוע טוב,

יעקב

פורסם

בקשר ל-1, שמעתי על הרבה מקרים שעשו התקנה נקיה עם השדרוג ולא אמורה להיות בעיה.

יש פה מדריך , אבל לא ניסיתי אותו בעצמי

http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/clean-install-windows-8-upgrade.htm

בכלל נראה שהמדריך זה פשוט לבצע התקנה רגילה...

בקשר ל- 2

עקרונית ל-xp מגיע שדרוג לחלונות 8.

אם הייתה מותקנת גרסת retail אז אין בעיה לשדרג אותה.

אם זאת גרסת OEM אז אני לא יודע אם תצליח.

פורסם
  • מחבר

בקשר ל-1, שמעתי על הרבה מקרים שעשו התקנה נקיה עם השדרוג ולא אמורה להיות בעיה.

יש פה מדריך , אבל לא ניסיתי אותו בעצמי

http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/clean-install-windows-8-upgrade.htm

בכלל נראה שהמדריך זה פשוט לבצע התקנה רגילה...

גם אני נתקלתי בו, אבל גם נתקלתי במקומות שאומרים שהתוכנה הזו של מיקרוסופט נותנת לרכוש רק דברים תואמים למערכת הנוכחית. אז מה קורה אם יש לחברה שלי 32 ביט? ואני רוצה שתרכוש 64 ביט?

יש דרך לעקוף? כלומר באפשרויות או משהו? או שצריך להוריד דרך הלאפטופ שלי?

בקשר ל- 2

עקרונית ל-xp מגיע שדרוג לחלונות 8.

אם הייתה מותקנת גרסת retail אז אין בעיה לשדרג אותה.

אם זאת גרסת OEM אז אני לא יודע אם תצליח.

עכשיו זה בעייתי. במקור הם רכשו את המחשב עם XP SP1 עם מחשב חדש מ-KSP. הדיסק הוא לבן ורשום "עם מחשב חדש KSP" שקר שקר.

עכשיו: לפני שנתיים הדיסק עשה בעיות, אמא שלי דיברה עם תמיכה של מיקרוסופט ומפה לשם שלחו לה דיסק XP SP3 "נורמלי לחלוטין". אז מה המשמעות של זה?

עכשיו לא רק מדובר על שידרוג, מדובר על שידרוג ל-64 ביט ולמחשב אחר לחלוטין. פשוט על אותו רישיון... זה אפשרי?

פורסם

המפתח שתקבל מתאים גם ל32 וגם ל64 ביט

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הבדיקה שלהם על הלאפטופ שלי לדוגמא, אני לא רואה הגדרות איך אני בוחר אם להוריד 32 ביט או 64 ביט.

בגלל זה אני שואל פה...

גם כן לא הבנתי את העניין עם המפתח / רישיון.

אני עכשיו, יכול לבוא למחשב של ההורים, להחליף לו את ההארד דיסק (לאחד חדש), להתקין וינדוס 8 (נניח 32 ביט למען הדוגמא) ופשוט להזין את המס' רישיון שמופיע במדבקה שהם קיבלו מה-XP הישן?

לא נשמע לי הגיוני, אז אני מניח שגם אם אני עושה clean install אני קודם חייב שמשהו יבדוק אונליין את המערכת שכרגע פועלת אצלם. ואם אני עושה את זה, איך אני יודע איזו גרסה אני רוכש? גם את חברה שלי וגם את ההורים שלי אני רוצה להעביר מ-32 ביט ל-64 ביט.

פורסם
  • מחבר

הסברים של דוגרי איך לעשות את זה עבור כל מחשב יהיה נחמד (להריץ על כל המחשבים את ה-windows update, לרכוש עדכון. להוריד את הקבצים רק דרך מחשב עם 64 ביט ולצרוב את ה-ISO. אז עם ה-ISO לעשות פירמוט כמו פעם........)

פורסם

פשוט ולעניין - יש לך Key של Windows 8 64?

תשיג לעצמך דיסק של 64 ביט (באמת שזה לא כזה בעיה)

תכניס את הדיסק לכונן, תבצע BOOT, ותמשיך במהלך ההתקנה.

בכל גרסת שדרג של windows יש לך אפשרות לבצע התקנה נקיה - משמע התקנה מחדש.

מה שאתה לא תצליח לעשות זה לבצע שדרוג ישיר ללא התקנה מחדש - במקרה שיש לך 32 ביט, מהלך שדרוג מחייב אותך לשדרג ל32 ביט, אותו דבר לגבי 64.

התקנה נקיה זה הפתרון. גרסת שדרוג מאפשרת את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים