פורסם 2013 בינואר 512 שנים שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס
פורסם 2013 בינואר 512 שנים קודם כל הייתי מנסה לעשות מה שביקשו ממני -להעתיק את הקובץ החסר ממערכת הפעלה XP אחרת ולנסות שוב.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים מחבר איך אבל אני מעתיק??אני נתקע על מסך DOS שעליו כתובה ההוראה הנ"ל...אוקיי, אני מכניס דיסק, ואז מה ??אפילו SAFE MOD אני לא יכול לפתוח בשביל לעשות את מה שנדרש ממני
פורסם 2013 בינואר 612 שנים לא דיסק.לך למחשב אחר שרצה בו מערכת הפעלה XP - לא משנה איזו גרסת XP.חבר את הדיסק קשיח שלך למחשב האחר ותעתיק את הקובץ (רק בגלל שהXP שלך לא עולה, זה לא אומר שאין גישה לקבצים).איך לחבר?אפשר עם מתאם או לחבר את הדיסק הקשיח שלך לאחד מיציאות הSATA/IDE שבלוח אם של המחשב האחר.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר יש לי מחשדב אחר עם ווינדוס 7...חשבתי לנסות להוריד את הקובץ החסר מהאנטרנט ואז להעביר אותו לדיסק הקשיח.ניסיתי לעשות זאת, וחיברתי את הדיסק הקשיח שלי למחשב השני (זה שמותקן בו WIN 7) ולצערי לא עלתה לי מערכת ההפעלה.האם זה מכיוון שבדיסק הקשיח יש WIN XP ובמחשב השני יש WIN 7 ???רק אל תביכו אותי, כי אני לא חזק בתחום.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים אני מקווה שלא ניסית להפעיל את הכונן קשיח עם הXP במחשב האחר - חומרה אחרת.לפי מה שאני מבין לקחת את הקובץ ntoskrnl.exe מתיקיית הSYSTEM32 שבWINDOWS 7והעברת לתיקיית SYSTEM32 שבWINDOWS XP ואז החזרת את הכונן הקשיח למחשב המקורי שלך וניסית להפעיל - נכון?יכול להיות שזה לא עבד כי לקחת את הקובץ, למרות אותו שם, מWINDOWS 7 - הליך הBOOT שונה במקצת.איזו הודעת שגיאה זה מראה עכשיו?לא משנה, קח את שלי - קובץ מצורף:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.