פורסם 2013 בינואר 512 שנים היי,תגידו, אני צריך לרכוש את המוצרים הללו : washer מספר 6ברגים 32 על 1.25 אינטצ'ראשית מה התרגום של washer לעברית ? (אום ??)שנית מה המידות הישראליות לברגים ?תודה מראש.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים אתה מתכוון לברגים על מנת לתפוס את המאווררים לרדיאטור ? או שברגים אחרים ?כמו כן אין שם מקצועי עד כמה שזכור לי לwasher זה אומים מפלסטיק או גומיות וכו.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים התרגום הוא "דסקית" או בשפה שלנו: "שייבה".הברגים שאתה צריך הם מתקן אינצ'י שנקראים 6-32 UNC (פסיעה עדינה ולא גסה).כאשר האורך הוא 1.25" שזה יחסית מקביל ל30MM שלנו (המאוורר הוא 25MM + התוספת הזעירה שנתפסת ברדיאטור עצמו)
פורסם 2013 בינואר 612 שנים מחבר התרגום הוא "דסקית" או בשפה שלנו: "שייבה".הברגים שאתה צריך הם מתקן אינצ'י שנקראים 6-32 UNC (פסיעה עדינה ולא גסה).כאשר האורך הוא 1.25" שזה יחסית מקביל ל30MM שלנו (המאוורר הוא 25MM + התוספת הזעירה שנתפסת ברדיאטור עצמו)תודה. אז מה בדיוק אני מבקש בחנות ? כמו כן, מאיפה אתה ממליץ לי לקנות את הברגים ואת הדיסקיות האלו ?
פורסם 2013 בינואר 712 שנים מאיפה קנית את ה- H100i וכמה עלה לך (אם אתה יכול לשתף) ? אני גם מעוניין לרכוש אותו, אך לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.