עבור לתוכן

מפרט למחשב ביתי קטן מהיר ואמין 2500-3000, לא כולל מעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה)

המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים)

לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות.

לא מתוכנן שום OC

שקט חשוב, אבל לא קריטי.

אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת).

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

קירור למעבד:

Shythe Big Shuriken Low Profile

כמות: 1 - מחיר: ₪183

לוח אם:

Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪434

מארז:

Lian Li PC-Q09FN

כמות: 1 - מחיר: ₪760

זיכרון:

Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪397

קשיח למחשב שולחני:

Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3

כמות: 1 - מחיר: ₪521

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪100

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2673

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2620 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xnvj98ce

פורסם

מארז זה האמנם לרוב עניין של העדפה אישית, אבל המארז הזה יקר. לא יודע אם בצדק. אם תשאל אותי יש קשר רב לזה שרשום

עליו LIAN LI. אז הוא מאלומיניום SO WHAT? גם ככה הוא שוקל גרוש וחצי. אם כבר הייתי הולך על הפרקטל NODE 304

שיותר קרוב להצדקת מחירו לדעתי. נראה לי שעדכני יותר, שקט יותר, ומגיע עם 3 מאווררים. אבל שוב, זה לדעתי.

ה-FSP שמגיע עם הליאן לי עולה 100 שקל בערך.

ל-SSD אם אתה קונה מTMS יש את הסמסונג 830 128GB שיותר משתלם ב-525 למחשב חדש, לא מאמין שיעשו לך בעיות בגלל

שאתה לא קונה גם מעבד.

האופטי הזה הוא זבל, לך על ה-LG ב-5 שקלים יותר.

אם אתה לא מחפש שקט מופתי\חרישי בהחלט אפשר ללכת על קירור בסיסי יותר שיהיה שקט גם כן למערכת מסוג זה

אך זול בהרבה. משהו מהזלמנים אולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים