פורסם 2013 בינואר 612 שנים מחבר את זה אומרים לי כבר שנים :-* זה נכון גם עם הסמארטפונים הסיניים אם אני מבין נכון. סוללה שלא תיגמר ברגע לא מתאיםWazeמקום לכרטיס הרחבה MSDWhatsupמשחקיםרזולוציה של לפחות XVIDמצלמה סבבה (לצורך העניין, גם המצלמה של ה-SGS הראשון סבבה בעיני)פלאש למצלמהיומן נוח, הכי טוב כזה שמסתנכרן עם זה של גוגל שאני משתמש בושיגיע או שיהיה ניתן לשדרוג בקלות ל-Android 4.1. יש כזה? האם יש צורך למתוח עוד קצת את התקציב?
פורסם 2013 בינואר 812 שנים כמו שאמרתי כבר, לבעיית הסוללה יש כמה וכמה פתרונות וזה ישחרר לך את הפקק כי יש לך הרבה יותר דגמים אפשריים.עצתי? קח S2 + סוללה משנית או חיצונית (או שניהם).
פורסם 2013 בינואר 812 שנים s2 + 2 סוללות חלופיות (לא יותר מ50 שקל) מספיק לרוב האנשים ויספיק לך , קרוב לוודאי , ליום שלם לפחות (יום כבד).
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר טוב, חדל חפירות, אחרת זה יכול להמשך לנצח, נראה שהוא גם זמין ב-2000 שקל בערך, אז אני לוקח SGS2 וגמרנו.אין כבר בעיות עם ה-GPS וכאלה, נכון?
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר למה לא רעיון טוב? חוץ מזה - עם יד 2 לא עלולה להגיע סוללה גמורה? או שבכל מקרה אני אצטרך להחליף לאחת יותר חזקה?
פורסם 2013 בינואר 912 שנים אפרופו סוללות ל SGS2..יש פה בפורום אחד שמארגן קניות שלהן ויש לו כמה עודפות של SGS2.הן חזקות יותר מהרגילות, ממליץ לך לקנות..
פורסם 2013 בינואר 912 שנים למה לא רעיון טוב? חוץ מזה - עם יד 2 לא עלולה להגיע סוללה גמורה? או שבכל מקרה אני אצטרך להחליף לאחת יותר חזקה?ב-60-70 ש"ח אתה קונה סוללה מעולה ל-S2. אפשר להשיג S2 ביד2 היום בסביבות ה-1400-1500.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר אני אשקול את זה. באופן כללי אני נרתע ממוצרים יד שניה, אבל אם הוא במצב טוב אז אפשר.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים למה לא רעיון טוב? חוץ מזה - עם יד 2 לא עלולה להגיע סוללה גמורה? או שבכל מקרה אני אצטרך להחליף לאחת יותר חזקה?כי זה בכל זאת מכשיר שכבר נמצא המון זמן בשוק,אני באמת לא חושב שהוא שווה 2000 ש"ח (בטח שגלקסי 3 עולה 2600)
פורסם 2013 בינואר 912 שנים נקסוס 4 של LG עדיף... מדליק, מהיר, וחזק יותר ("ספיידרמן")390$ כולל משלוח ישירות מגוגל (אולי יתוספו מיסים) או 350$ אם יש מישהו בחול לגרסאת ה16G 300$ ל8G. האמת שלא ראיתי כזה אבל מקווה להזמין בקרוב. הביקורות מסכימות חד משמעית שזה הסמארטפון הכי משתלם, למרות שחלק טוענים שהוא אמור להיות יותר טוב בגלל שהוא בעל אחד המעבדים החזקים (S 4 PRO) בכל אופן עליון מכל בחינה מהSGS2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.