עבור לתוכן

סוללה גדולה, Waze ו-Whatsup. עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני משווה תפוחים לתפוחים

נקסוס 4 חדש עולה פחות מ2100 ש"ח כולל מסים ומשלוח לארץ. אל תשווה למחיר של מכשיר יד 2. אין לך מושג לגבי העתיד של הs2

האופטימיות שלך לגבי קהילת הפיתוח שלו לא מבוססת על עובדות - כל עוד יש גרסה של סמסונג המפתחים משתמשים בקבצים שלה כדי שהגירסאות שלהם יעבדו, ברגע שתצא key lime pie אתה תחכה המון זמן עד שיהיה משהו שבכלל יהיה 50% שמיש בעוד שבנקסוס תקבל את הגרסה באותו יום.

עדיין לא הבנתי למה צריך להגיע למכשיר השני בשביל להיות "משתמש כבד", זה יכול לקרות גם תוך חודש.

בקשר לסולה, מכשיר חלש שיתקע בגרסה 4 (אפילו לא 4.1). להמליץ עליו למשתמש נורמלי זאת פשוט בדיחה (גרועה)

• תגובות 147
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ענית על דברים אחרים ממה ששאלתי.

אין ספק שגם S2 עם מעבד כפול ליבה יהיה סבבה למדיי, ולא חייבים S3.

אבל אין שום קשר לזה שזה הטלפון הראשון או השני!...

פורסם

^

אני לא שותף לזעזוע והחלחלה של בהחלטאולי ממכשירים ש"תקועים" באנדרואיד 4.1 או 4 רחמנא ליצלן או לזלזול התהומי במכשיר כפול ליבה 1GHZ שמקבל טונות של תשבוחות ברשת... אבל זה אני ה"מפגר מאחור". מה אני מבין... הרי ברור שרק המכשירים החזקים ביותר שיצאו זה עתה מסוגלים לספק חוויית שימוש טובה למישהו שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הזה... לא? :nixweiss:

ולגבי המשמעות של מכשיר ראשון, אני לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב :nixweiss:

אולי זה אני, אולי אתם, אבל אני מקווה שלפחות פותח הדיון יצליח להבין את הראציונל שלי...

בשורה התחתונה אני מציע לו לחסוך מאות שקלים (אם לא יותר) ולא לקפוץ מעל הפופיק ללא צורך של ממש.

פורסם

4.1 זה לא תקוע גם אם 4.2 בשטח כבר לא מעט זמן. מתי הסולה יקבל עדכון ל4.1? אף פעם, אבל מי רוצה להיות עם מכשיר בעל גירסא עדכנית בכלל? אם פותח התרד יקנה כזה מכשיר, בהכרזה הבאה של מערכת ההפעלה (כמה חודשים) הוא יתבאס שזרק את הכסף על מכשיר כזה. הסולה מקבל תשבוחות ביחס למכשירים בינוניים ומטה, לא ביחס למכשירים נורמליים. אין לו קהילת פיתוח, יש לו סוללה גרועה, מעט זיכרון אבל זה סמארטפון ראשון אז מותר להתפשר, אפילו מומלץ...

בתקציב אפשר לקחת מכשירים נהדרים, כולל ה one S. אין סיבה להתפשר על מכשיר נחות.

פורסם

ה-XPERIA P למשל עולה ~700 ש"ח פחות מה-HTC ONE S ויתן לו לעשות הכל באנדרואיד.

לשיטתך הנקסוס4 זול יותר מה-ONE S אז בכלל אי אפשר להמליץ על האחרון :nixweiss:

איני מסכים שזו "פשרה" ביחס לנקסוס4 אבל בפועל אני בספק רב מאוד אם הוא ירגיש שהוא מתפשר על משהו...

איך יוצא 2100 ש"ח לנקסוס4 עד הבית כולל הכל? אולי באמת רק בהנחה שאתה מצליח לקנות אותו ישירות מגוגל כשיחזור מלאי כי בחנויות אחרות הוא עולה 550-650 דולר לפני מיסים/משלוח.

פורסם

המלאי של גוגל מתעדכן כל הזמן ועם פרוקסי וכרטיס אשראי בין לאומי אין בעיה להביא אותו לארץ , אבל חבל שמישהו יביא מכשיר שלא מתאים לו , עם חסרון אדיר בדמות מגבלה בזיכרון.

מהניסיון שלי , רק אחרי שימוש במכשיר אנדרואיד משלך אתה יכול להבין בדיוק מה השימושים שלך ומה בדיוק אתה צריך.

אני הייתי ממליץ לו לקנות מכשיר יד 2 שאם הוא ירצה למכור אותו הוא לא יפסיד עליו הרבה , ולנסות אותו לפחות חודש ולראות מה הוא עושה עם המכשיר ומה הדרישות שלו.

אני מכיר אנשים (בעיקר נשים....) , שגם s1 מספק אותם , בגלל שהשימושים שלהם מאד מוגבלים וכוללים בעיקר תוכנות תקשורת , מוסיקה ומשחקים קלים.

פורסם

כל מכשיר יתן לעשות כמעט הכל

אבל באנדרואיד חווית המשתמש נפגעת מאוד ממכשיר חלש. הhtc עולה כמו הנקסוס אבל הזמינות שלו מיידית. לנקסוס מגוגל הוא יחכה כחודש. אם הוא מעוניין ביד שניה אז גלקסי 2 או עדיף גלקסי נקסוס הם פתרון מצוין, אם הוא מעדיף מכשיר חדש אז הhtc יהיה מצויין ואם יש לו סבלנות אז נקסוס 4.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקנות כבר עכשיו מכשיר סבבה. זה כמו שעדיף לא לקנות גיטרת מתחילים ואז להתקע או אם לתת עוד דוגמה אז עדיף לא לקנות מצלמת מתחילים כי היא תגביל אותי בהמשך.

אני יודע על עצמי שקשה לי להחליף טלפון, ושאני עושה את זה אחת לשלוש-ארבע שנים. סביר להניח שאני מסוגל להביא מכשיר מארצות הברית או מאירופה, השאלה היא כמה מסובך יהיה לשים עליו עברית נורמלית וכאלה. חוץ מזה, אני מאמין שכל דבר עם שתי ליבות, 1GB זיכרון יתאים לי, וכמובן עם חריץ הרחבה ל-MSD. זה פוסל את ה-Nexus 4 (למה הם אף פעם לא מציעים כרטיס הרחבה...?), כי אני מתכוון גם לשחק משחקים וגם לראות סדרות על הטלפון הזה. הרבה מהסדרות שאני רואה הן XVID, אבל גם זה ישתה מקום מאוד מהר.

על אייפון אין מה לדבר בכלל, אני לא רוצה להתקע עם אפל. גם אם הם באמת יקנו את Waze ויחסמו משתמשים של אנדרואיד, אני בטוח במאה אחוז שיקום מישהו אחר. ושיהיה לי את iGo בתור תוכנה זמנית למרות שהוא לא לוקח אותי מסביב לעומסי תנועה כמו Waze.

בינתיים, הדרישות שלי מטלפון הן כאלה:

סוללה שלא תיגמר ברגע לא מתאים

Waze

מקום לכרטיס הרחבה MSD

Whatsup

משחקים

רזולוציה של לפחות XVID

מצלמה סבבה (לצורך העניין, גם המצלמה של ה-SGS הראשון סבבה בעיני)

יש טלפון מלבד ה-DROID RAZR MAXX HD שעונה על כולן?

פורסם

לא ראיתי את המוטורולה הזה למכירה בשום מקום, הוא בכלל נכנס לתקציב?

בכל מקרה, אם כן זה מכשיר מצויין על הנייר.

הmaxx הקודם לעומת זאת לא ממש משתלם.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין - אני הולך להשתמש הרבה ביומן בטלפון, לתזכורות וכאלה. אני משתמש גם ב-Gmail וגם בשירות היומן של גוגל. הסינכרון איתם מהיר ופשוט, נכון?

ואם אנחנו ממילא הולכים להביא טלפון מחו"ל, אז אותו ;)

פורסם

מן הסתם הסנכרון עם גוגל הוא מצויין.

מצאת כבר את המכשיר המדובר למכירה במקום כלשהו?

פורסם
  • מחבר

שוב, לא בארץ. יש לי אנשים בחו"ל שיכולים להביא אותו, השאלה היא כמה קל יהיה לשים עליו עברית אחר כך.

פורסם

המערכת תומכת בעברית מהקופסא, אולי לא יהיה ממשק בעברית.

גם בחו"ל אני לא מוצא אותו (לא בclove ולא ב expensys ובאמאזון יש רק את הגרסה של ורייזון שלא מתאימה לארץ)

פורסם

ה DROID RAZR MAXX HD מיוצר עבור וריזון באופן בלעדי...

הRAZRים הרגילים זמינים גם בגרסאות "בינלאומיות"..

פורסם
  • מחבר

והם עונים על הדרישות שציינתי למעלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים