עבור לתוכן

סוללה גדולה, Waze ו-Whatsup. עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אל תיקח את הגלקסי נקסוס..הוא סובל מבאג בזכרון (חומרתי או אולי תוכנתי..אף אחד לא יודע) וסמסונג מסרבת לקבל כל אחריות עליו. הבאג הוא בזכרון הפנימי, וכשהוא מתמלא עד ל60-70 אחוז המכשיר הופך להיות חתיכת בלטה. שום דבר לא זז וכמעט ואי אפשר להשתמש בו בצורה יומיומית.

אני כל כך מצטער שקניתי את המכשיר..אל תעשה את אותה הטעות.

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=39154

• תגובות 147
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי איתו כמעט שנה ולא נתקלתי בזה :o

אהה, מדובר על האכסון- אף פעם לא מילאתי אותו.

פורסם

זה מפס הייצור האחרון..אוגוסט/ספטמבר/אוקטובר 2012. סמסונג ניסו לחסוך בעלויות ודפקו את הלקוחות שלהם.

וממש אין צרך למלא אותו עד הסוף..גם כשיש לך 6 גיגה פנויים אתה מתחיל להרגיש את ההבדל ואיך מהירויות הקריאה/כתיבה צונחות למספרים חד-ספרתיים. משומש ? כן, חדש ? לא ולא.

פורסם

מצחיק שבכל הדיון הזה אף אחד לא הזכיר אפילו פעם אחת את המילה "אייפון", במיוחד לאור העניין הפעוט הזה, שבכלל לא בטוח שחוץ ממנו יהיו עוד סמארטפונים בעתיד שיוכלו להפעיל Waze....

פורסם

בינתיים זה רחוק מלקרות

פורסם

אולי כי הכותרת היא בשקלים ולא בדולרים? קח בחשבון שמוזיקה בענן יכולה לחסל את חבילת הגלישה מהר מאוד. בחודש הראשון סיימתי את 3 הגיגה שלי אחרי 3 שבועות.

פורסם

באנדראויד אני לא הייתי מתקרב למכשיר עם פחות מ1 גיגה זיכרון ראם ו2 ליבות.

על כל השאר אפשר להתגמש , אבל המערכת הזאת כל כך לא יעילה ביחס ל ios שמתחת לחומרה כזאת חווית השימוש היא פשוט מתסכלת.....

תחשוב שגם אם אתה שומר דברים על הענן , עדיין אתה צריך מקום להתקנות וכשהיום הרבה משחקים שוקלים לך לפעמים גם 2 גיגה , אז אפשרות הרחבה צריכה להיות שיקול גדול , כי אפילו 16 גיגה יכולים להגמר מהר מאד.....

אני גם בדעה שלפני שאתה קונה מכשיר מהרמה הגבוהה , כדאי לך לבדוק עם עצמך מה אתה הולך לעשות עם המכשיר חוץ מ waze וכל מיני תוכנות תקשורות שהן זניחות ויעבדו בכל דגם (כמעט...)

יכול להיות שלך מסך גדול לא יהיה נוח בידיים , אתה צריך לדעת מה הדרישות שלך...

פורסם

דגם כמו ה-XPERIA SOLA המצויין למשל יתאים לך בהחלט כמכשיר ראשון (חוץ אולי מזמן הסוללה).

גם S2 שתקנה יד2 יהיה מעולה ועליו אף אחד לא יכול לטעון שהוא נותן "חוויית שימוש מתסכלת"...

פורסם

היי אשף הברגים.

לי יש מכשיר סיני כפול ליבה ועם 1GB RAM ואני יכול להגיד לך מנסיון - הסר דאגה מליבך לגבי הזמנה של מכשירים סיניים. הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך ועונה על הצרכים שלי.

אתה בקלות יכול למצוא מכשירים כפולי ליבה באיזור ה-700 שקל ועם סוללה סבירה (1800MA). לצרכים שלך אין שום סיבה לשלם יותר. הכל גם ככה מיוצר בסין באותו מפעל שמייצרים המותגים הגדולים.

פורסם

דגם כמו ה-XPERIA SOLA המצויין למשל יתאים לך בהחלט כמכשיר ראשון (חוץ אולי מזמן הסוללה).

גם S2 שתקנה יד2 יהיה מעולה ועליו אף אחד לא יכול לטעון שהוא נותן "חוויית שימוש מתסכלת"...

תהרוג אותי, לא מבין למה החלטת שמשתמשים חדשים צריכים מכשיר נכה כמו הSOLA

(שיכל להיות אחלה מכשיר לפני שנתיים )

הGALAXY S2 נחמד, עדיין מתסכל לקנות היום מכשיר שסיים את מכסת העדכונים שלו

וכן,הוא כבר לא זריז כמו פעם - העולם התקדם (ואתה משום מה נשארת מאחור)

פורסם

העולם התקדם (ואתה משום מה נשארת מאחור)

לי יש S3 - ממש לא "נשארתי מאחור" ;)

אבל כמכשיר ראשון היה לי ZTE BLADE עד לא מזמן והוא עדיין פעיל ורץ לא רע בכלל על אנדרואיד 2.3 (מעבד חד ליבתי 600MHZ).

במהלך השימוש בו למדתי מה חשוב לי ומה מפריע לי והתקדמתי משם הלאה.

אני ממש לא מבין למה אתה קורא ל-SOLA מכשיר נכה... מכשיר מספק הרבה מעל ומעבר ל-85% מהמשתמשים, ודאי כסמארטפון ראשון.

סקירות כל אחד יכול למצוא אז תחסוך לי...

אני מציע כסמארטפון ראשון לקחת מכשיר טוב מדרג הביניים ולא חסרים כאלה היום במחירים מצויינים (1300-1800 ש"ח):

XPERIA SOLA

XPERIA P

SAMSUNG GALAXY S2

MOTOROLA RAZR

Samsung Galaxy S Advance

פורסם

ה s2 מכשיר שעדיין יש כוח במותניו וחווית השימוש בו מהנה (עם גירסה לא מאחת המפעילות כמובן).

אני לא הייתי קונה אותו חדש , אבל משוק היד 2 הוא יכול להיות אופציה טובה.

אתה צריך לחשוב מה חשוב לך , כי אם 16GB מספיק לך , אז אין מתחרה בטווח המחיר לנקסוס 4.(במיוחד אם יש לך אפשרות להביא אותו בלי מיסים , ואז המחיר שלו פשוט מטורף - בסביבות 1300 ש"ח.

העדכונים לגלקסי 2 לא רלוונטים , מכיוון שהוא אחד המכשירים שיש להם עדכונים של קבוצות פיתוח באופן תכוף.

פורסם

ודאי כסמארטפון ראשון.

אני חושב שההתרעמות שלו היא על הגישה המוזרה הזאת שלך לגבי "סמארטפון ראשון".

זה מה משנה אם הוא ראשון, שני, שלישי או רביעי?

אם הוא ראשון אז זה בסדר שהוא יתקע קצת פה ושם, כי "זה במילא סמארטפון ראשון" ?

למה שלא יהיה חזק כמו שצריך? מה רע בחווית שימוש נעימה כבר בפעם הראשונה?

פורסם

לי יש S3 - ממש לא "נשארתי מאחור" ;)

אבל כמכשיר ראשון היה לי ZTE BLADE עד לא מזמן והוא עדיין פעיל ורץ לא רע בכלל על אנדרואיד 2.3 (מעבד חד ליבתי 600MHZ).

במהלך השימוש בו למדתי מה חשוב לי ומה מפריע לי והתקדמתי משם הלאה.

אני ממש לא מבין למה אתה קורא ל-SOLA מכשיר נכה... מכשיר מספק הרבה מעל ומעבר ל-85% מהמשתמשים, ודאי כסמארטפון ראשון.

סקירות כל אחד יכול למצוא אז תחסוך לי...

אני מציע כסמארטפון ראשון לקחת מכשיר טוב מדרג הביניים ולא חסרים כאלה היום במחירים מצויינים (1300-1800 ש"ח):

XPERIA SOLA

XPERIA P

SAMSUNG GALAXY S2

MOTOROLA RAZR

Samsung Galaxy S Advance

אני שמח שיש לך מכשיר נורמלי, עדיין לא מבין מה גורם לך להמליץ על מכשיר כמו הSOLA (חצי ג'יגה ראם ומערכת רשמית של 2.3 עם אופציה ל4 וקהילת פיתוח לא גדולה במיוחד)

למה שמישהו יבזבז כסף על מכשיר כזה, רק בשביל להבין תוך כמה חודשים שהוא רוצה/צריך משהו נורמלי?

הרייזר והS2 הם היחידים ששווה לשקול ממה שציינת, אבל לשניהם אין אופק שדרוגים רשמי

והכי גרוע - המחיר שלהם כמו של הנקסוס...

ובמה שקשור לS2 - לא הייתי בונה לראות עליו את הגירסה הבאה של אנדרואיד גם לא רשמי (לפחות לא משהו 100%יציב)

מפתחים נוטשים וינטשו אותו בגלל שהדרייברים סגורים.

פורסם

אני שמח שיש לך מכשיר נורמלי, עדיין לא מבין מה גורם לך להמליץ על מכשיר כמו הSOLA (חצי ג'יגה ראם ומערכת רשמית של 2.3 עם אופציה ל4 וקהילת פיתוח לא גדולה במיוחד)

למה שמישהו יבזבז כסף על מכשיר כזה, רק בשביל להבין תוך כמה חודשים שהוא רוצה/צריך משהו נורמלי?

הרייזר והS2 הם היחידים ששווה לשקול ממה שציינת, אבל לשניהם אין אופק שדרוגים רשמי

והכי גרוע - המחיר שלהם כמו של הנקסוס...

ובמה שקשור לS2 - לא הייתי בונה לראות עליו את הגירסה הבאה של אנדרואיד גם לא רשמי (לפחות לא משהו 100%יציב)

מפתחים נוטשים וינטשו אותו בגלל שהדרייברים סגורים.

* לגבי ה-SOLA כי הוא "מספק הרבה מעל ומעבר ל-85% מהמשתמשים", קיבל עידכון ICS רשמי, מחיר מצויין וחומרה/מסך מצויינים לשימושי קל-בינוני. ה-XPERIA P בכלל מצויין ולא לוקה ב"נכות" שציינת במחיר לא רחוק ומסך 4 אינטש מעולה.

* לא יודע לגבי ה-RAZR אבל ל-S2 יש קהילת פיתוח כל כך ענפה ופעילה שממש אין מה לדאוג.

* המחיר שלהם כמו הנקסוס4 רק אם אתה מצליח לקנות אותו ישירות מגוגל עם כל הטריקים (אין בכלל מלאי עכשיו) ומצליח להביא אותו בשושו בלי מכס/מיסים/משלוח. לך תראה כמה מוכרים אותו רשמית ואפילו יד2... ב-1300 ש"ח גם אני ממליץ על נקסוס4 ללא ספק.

אני חושב שההתרעמות שלו היא על הגישה המוזרה הזאת שלך לגבי "סמארטפון ראשון".

זה מה משנה אם הוא ראשון, שני, שלישי או רביעי?

אם הוא ראשון אז זה בסדר שהוא יתקע קצת פה ושם, כי "זה במילא סמארטפון ראשון" ?

למה שלא יהיה חזק כמו שצריך? מה רע בחווית שימוש נעימה כבר בפעם הראשונה?

אתה לא בכיוון - ציינתי בבירור שחייב חוויית שימוש נעימה.

פשוט חבל להוציא על זה המון כסף כשיש המון מכשירים זולים ומצויינים שיתנו למשתמש קל-בינוני חדש חוויית שימוש מצויינת. ממש לא צריך בשביל זה נקסוס4 או S3... זו גם הסיבה להבחנה שלי בין "סמארטפון ראשון" ל"שני". כשתגיע לשניי כבר תהיה משתמש מתקדם וכבד בהרבה עם דרישות אחרות לגמרי. חבל על הכסף בינתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים