עבור לתוכן

סוללה גדולה, Waze ו-Whatsup. עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

מכשיר נקסוס מבטיח לך להיות תמיד עם הגרסה האחרונה של אנדרואיד, עוד כמה חודשים כשתצא גרסה 5 או 4.3 אתה תקבל אותה ישר בעוד שלנוט זה יקח המון זמן (אם בכלל הוא יקבל עדכון) . כנ"ל לגבי הרייזר. להביא את הנקסוס 4 מארה"ב כולל מסים ומשלוח זה בערך 2,000 ש"ח.

• תגובות 147
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האם יש פה בעלים של אחד מהמכשירים שהעדר סלוט לכרטיס MSD מפריע לו? האם 16 גיגה-בייט אחסון מספיקים?

אם כן זה בהחלט מכשיר שעשוי להתאים לי.

פורסם

לי זה מספיק

מעל 10 ג'יגה של שירים יושבים בענן.

לאפליקציות וכו' זה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

כלומר גרסת ה-8GB נפסלת מראש. עד כמה חופשיה המוזיקה בענן?

פורסם

20,000 שירים

בלי הגבלה לגודל לשיר

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא - האם אני יכול לגשת לענן ולהקשיב בחינם לכל אלבום שאני רוצה דרכו?

פורסם

לכל מה שתעלה לחשבון שלך ב Google Music

פורסם
  • מחבר

רגע... שאני אבין, זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי. אני יכול להעלות מהמחשב שלי לענן מוזיקה ולשמוע אותה מכל מקום? חזק ביותר :smile1:

הבעיה היא שהמסך של הטלפון תומך ב-720P, ואני ארצה לזרוק לשם גם XVID וגם 720P. המקום לא מספיק בשביל הרבה פרקים של סדרות ב-720P. בשביל זה צריך סלוט ל-MSD. גם מהדרואיד אפשר לעשות את אותו דבר, לא? לשמוע מוזיקה שלי מהענן?

פורסם

מכל אנדרואיד אפשר לעשות את זה

אם תרצה לזרוק לשם הרבה קבצים של סרטים 720P אז זה לא הטלפון בשבילך

פורסם

שוב, לא הייתי קופץ למפלצות התהילה מרובעות הליבה בסמארטפון ראשון.

קודם כי אין לך כל צורך בכזו מפלצת ושנית כי אתה עוד לא יודע מה חשוב לך ומה לא ולמה באמת תשתמש בו.

קנה דגם ביניים טוב שלא יגביל אותך, אפילו יד2, רוץ איתו כמה חודשים ואז תמכור אותו ותקנה מה שאתה באמת צריך.

פורסם

לא מסכים בכלל

בסמארטפונים בכלל ובאנדרואיד בפרט, אין דבר כזה מכשיר חזק מדי ויש יחס ישיר בין העוצמה שלו לבין חווית המשתמש. בגלל שהמכשיר גם במחיר אטרקטיבי, אני לא רואה סיבה "לזרוק" כסף על מכשיר ניסויים.

פורסם

למשתמש אנדרואיד מתחיל-בינוני כמעט כל מעבד כפול ליבה עדכני עם מסך ראוי יספר חוויית שימוש מעל ומעבר - ממש לא צריך S3/נקסוס4/NOTE2 בשביל לקבל חוויית אנדרואיד מצויינת. מכשירים כמו S2, XPERIA P והנקסוס יספקו מעל ומעבר.

פורסם

אבל הנקסוס 4 עולה בדיוק כמו מה שעולים מכשירי הביניים.

זה לא שאמרנו לו להוסיף כסף -.-

פורסם

בתור מישהו שהיו לו רוב המכשירים שציינת, אני ממש לא מסכים. אנדרואיד היא בהחלט מערכת שדוגלת ב the more the merrier.

מה גם שלקחת מכשיר ישן אומר להתקע עם גרסת מערכת ישנה. חריג פה הוא הגלקסי נקסוס, אבל הוא עולה כמו ה4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים