עבור לתוכן

האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר?

Featured Replies

פורסם

לצערי לא קיבלתי תשובה בפורום טאבלטים (כנראה לא פעיל כ"ך)

יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם.

אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש.

אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7

תודה מראש,

עומר

פורסם

תעשה את השיקולים שלך..

במקרה שלך הנקסוס 7 הוא לא כולכך יקר אבל למשל במקרה שלי הS3 עלה לי קרוב ך4000 ש''ח שרק הבאתי אותי, בנוסף אני פרפקציוניסט על סף אובססיה אז לראות סריטה על המסך זאת סיטואציה שלא קוסמת לי במיוחד. אז קניתי את הSGP GLAS.T שזה המגן מסך הכי טוב שיכלתי למצא [גם יקר מאוד] וחיברתי אותו עם מגן טוב והעניין סגור.

אם אתה אחד שלא ממש אכפת לו מסריטות קטנות או שלא מוצא את הטבלט מהבית אז אתה יכול לשקול ללכת ערום [בלי מגן מסך,כן?] אבל בכול מקרה הייתי ממליץ לך כן לשים. היום יש מגנים שלא פוגעים באיכות + מאוד דקים אז גם לא בטאצ'.

http://www.spigen.com/tablets/google/google-nexus-7-remium-lcd-protection-film-steinheil-series.html

המגן מסך הכי טוב שתמצא, אם זה קצת יקר אתה יכול לחפש יותר זולים.

תחשוב על זה - שריטה על הטבלט החמוד שהוצאת עליו לפחות 1000 שקל אם לא יותר...

פורסם
  • מחבר

תודה,

העניין שלי הוא יותר כמה תמורה/הבדל בין מגן זול מט לבין מגן SGP מט?

פורסם

לי יש את המגן של חברת zagg אני מאוד מרוצה

אומנם המחירים נעים בין 15-29 דולר

אבל ברגע שהמגן מסך נהרס לך. ולא משנה מה הסיבה. אתה שולח לחברה בחזרה את המגן שלך המצוקמק ואתה מקבל חדש בקופסא. כלומר מגן מסך לכל החיים ( או יותר נכון עד שתשתדרג למשהו חדש חחח)

פורסם

האמת שהבנתי שהזג מרגיש לא טוב ביד (כמו גומי) אבל איך שטוב לך.. האחריות שלהם באמת ידועה לטובה!

עוד פעם, מגן פשוט יעלה לך חצי דולר אבל אחרי שבוע כבר תיראה שריטות והסיכוי שישרט לך המסך גדול הרבה יותר - אם זה לא משנה לך אז לך על זה

פורסם

אם כבר מדברים על ההבדלים בין מגני מסך...

בשביל מה צריך מגן מסך?

יש לי Samsung Galaxy S2 כמעט שנה וחצי, בלי מגן מסך וכיסוי, המכשיר עבר התעללות נפל לרצפה ונזרק על הקיר (בטעות).

המכשיר עדיין עובד (פרט להחלפת בטרייה) מצויין, המסך נקי (לא רואה שום שריטות) ורואים הרבה יותר טוב מאשר עם מגן מסך (בשבוע הראשון היה לי).

ואני בן אדם שגורם לבלאי מהיר של מוצרים (כמה אוזניות אני הורס בשנה, כמה כוננים חיצוניים...)

מצד שני לאח שלי יש Motorolla RAZR עם כל ציוד ההגנה מגן מסך וכיסוי למכשיר - ואחרי חודש המסך נהרס.

פורסם

היה לי את הS2 לפני הS3... המכשיר הזה שני רק לנוקיה3310! באמת בילתי הריס

לאומת זאת כמו שאמרת מכשירים אחרים כן (בניהם גם הS3 שמרגיש שברירי לייד הS2) אז כן כדי להשקיע את המאה שקל הנוספים.

פורסם
  • מחבר

https://www.xda-developers.com/xda-tv-2/truth-about-gorilla-glass-drops-tests-composition-xda-developer-tv/

אמנם כאן נבדק מגן זכוכית של SGP גלאס-טי שנאמר שדומה מאוד לגורילה גלאס,

11:38 מהסרטון מראה מחזה טיפה מכאיב של חול על המסך.

אני בספק עד כמה עמוק חול יוכל לשרוט מגן פלסטי אבל שישרוט את המגן ולא את הזכוכית.

פורסם

אני כבר חודשים רבים עם NEXUS 7 ועוד אין לי שריטה קטנה (לא סובל את המגנים האלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים